- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.861
Kan ver yarın artışları bak canmBenim idrar testim bugün de silinmiş yavaş yavaş bir şey kalmayacak. Kalbim acıyor artık
Hakkında hayırlısı olsun canm inşallahGünaydın kızlar
Bu sabah kaset test yaptım.
8. Günüm
Beklediğim gibi negatif çıktı.
Çünkü kendimi biliyorum sanki transfer olmamış gibiyim.
Hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır.
Abla yaşım gençte yumurtam yok embriyom yok bir kere deneyip olmayınca en baştan başlamak zorundayız 24 yaşındayım 40 gibi gösteriyorum yıprandım artık.. gittiğim hastanede tedavi pahalı oraya devam etmem mümkün değil iki tedavi 140 rahat tuttu…Canım kimyasal olabilir.
Tüp bebek de duygusal bakmamak gerekiyor.
Bunu hiç unutma.
Kimisi az uğraşır Kimisi yıllarını verir.
Senin yaşın daha genç.
Eğer şuan olmadıysa ben mutlaka
olacağına inanıyorum.
Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Bende her defasında başa sarıyorum elimde embriyo kalmadığı için. İnan fiyatlar zaten hep uçuk. Neden ihtiyacımız var, neden bir umut diyoruz peşinden koşuyoruz gözümüze o an gözükmüyor. Ama mecburen elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Başka şansımız var mı ?Abla yaşım gençte yumurtam yok embriyom yok bir kere deneyip olmayınca en baştan başlamak zorundayız 24 yaşındayım 40 gibi gösteriyorum yıprandım artık.. gittiğim hastanede tedavi pahalı oraya devam etmem mümkün değil iki tedavi 140 rahat tuttu…
Boşuna panik yapıyosun yarın yeniden kan ver artmış olacak inşallahBenim idrar testim bugün de silinmiş yavaş yavaş bir şey kalmayacak. Kalbim acıyor artık
Amin amin4 muu Allah sana bagislasin inşallahhhhhh hayirlisiyla bu sefer ben 3. Gune kadar aralikli olarak uzandim sonra isi biraktim ama bir calisiyo kadar sokaklardaydim sabahtan aksama kadar gezdim kac kez, ev isimi de yaptim hatta ev carsi arasi uzun yol arabami da kendim kullandim bahce kiralmistim icinde birkac sey ekili urunleri de kendim topladim yatinca daha cok hasta olan biriyim bana iyi gelen buydu sende sana iyi geleni bilirsin kuzu
AminnnnnAmin amininşallah bu defa tutunur bana çok merak ediyorum nasıl bir şey annelik acaba ben nasıl olurum acaba gerçekten çok enterasan bir şey bir insan senden olma , senin sorumluluğunda sana bağlı , sana benzeyen . Allahım bu defa nasip et nolur çok yorgunum
Ben ilk transferimde sadece yattım dışarı çıkmadım yedim içtim yattım eşimle annem yemekleri temizligi falan hallettiler ama tutmadı kimyasal oldu 2. Transferimde 6. Günüm testim şimdilik pozitif ama tabi artması önemli hiç yatmadim sadece transfer oldum geldim o gün doktor yat dedi diye yattım sonralari evde yürüdüm yorulduğumda oturdum yatak yüzü görmedim diyebilirimYa doktorlar 2 gün istirahat sonra normal hayata dönün diyo ama tutturanalr da genelde yat kıpırdama diyorlar en biliym , bu sefer riske atmak istemiyorum hiç yatamamıştım dördüncü tüp bebek sürecim ciddiye almam lazım artık
Mlk canım sonucun çıktımı akşam giremedimmYarin çıkar dediler ama netten bakıyorum çıkmamış çalışılıyor yaziyor
Böyle idrar da silik olup yükselen var mıdır ?Boşuna panik yapıyosun yarın yeniden kan ver artmış olacak inşallah
Aynı gün transfer olduk.Günaydın arkadaşlar benimde 8.gunum erken gebelik testim gene negatif 4.de olumsuzlukla sonuçlandı gibi birşeyler olsaydı silik bari çıkardı nasipten öteye yol yokmuş bnmde sınavım bu demekki .
8. Gün 206 10. Gün 372 12. Gün 767 17. Gün 4289Kizlar 7.gun değerim 36.50 nasil...7,9,11 değerleriniz kacti
melek sen test yaptın mı canım ?? nasıl negatıff yaaa gercekten mıAynı gün transfer olduk.
Benimde 4. denememdi
Aynı şekilde negatif maalesef.
Çok üzüldüm gerçektenAynı gün transfer olduk.
Benimde 4. denememdi
canım sonucun ne çıktıı kan sonucun7.gun dene canm cesaret edersen de 5. Günde olabilir
Belki kaset test olduğu için göstermemiştir kanı ne zaman vermeyi düşünüyorsunAynı gün transfer olduk.
Benimde 4. denememdi
Çıktı 36 sonuccanım sonucun ne çıktıı kan sonucun
Ben bu tedavide iğne kullanmadım klomenle yumurta büyüttük daha doğal olsun diye.melek sen test yaptın mı canım ?? nasıl negatıff yaaa gercekten mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?