• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba , bugün test yaptım çift çizgi gördüm ama aynı düşünce benim kafamda da dönüyor beta hcgyi yükseltmiş olabilir mi diye ama okuduklarıma göre çatlatma iğnesi yükseltiyormuş benim dondurulmuş embriyo olduğu için o ihtimal de yok hep yazılar falan okuyorum ama bulamıyorum yani . Sende durumlar nedir ? Hiç idrar testi yaptın mı ?
Canım yaptım dün de bugün de ikisinde de çıktı benim De dondurulmuş muhtemel var diye düşünüyorum senin de vardır ama sevinmemek için kanı bekleyelim kaçıncı günün

• Beğen
Reactions: ynb
Transfer sonrası sürekli yatmak mi gerekiyor? Benim bir tane kızım var 😐 evin işi gücü önemli değil ama çocuk yakamı birakmaz
Doktor bana yatma günlük hayatına devam et. İğne vurdurmaya yürüyerek gidiyosan yine devam et sadece ağır kaldırma, uzanma vs. Şeyler söyledi. Ben transferden sonraki gün yürüyerek gittim iğne vurdurmaya ve çok uzun süre yatmadım. Ya zaten Allah nasip ettiyse her türlü tutar yatsan da tutar yürüyüş yapsan da tutar

Arkadaşlar bugün progestan vuruldum yürüyemiyorum. 1 haftadır vuruluyorum ama bugünkü kadar kötü olmadım. Yürüyemiyorum yatamıyorum bacağımı kaldıramıyorum. Merdiven inip çıkmak resmen azap haline geldi. Sizce neden olabilir hemşireden kaynaklı olabilir mi? Yoksa ben bi hata mı yaptım? Ne yaptıysam acısını azaltamadım 🤦🏻‍♀️

Benim e2 670 çıktı. 3 tane olgun yumurta oluştu Çarşamba toplama var. Bakalım belli göremediği başka yumurta da vardır 😋😋 önemli olan kaliteli olması Tabiki. Burda bir arkadaş yumurta başı e2 nin 200 civarı olmasının gayet iyi olduğunu isaret eder demişti. İnşallah güzel yumoşlarimiz olur 🙏🙏
Valla ben 28 dolu yumurta var diye çok sevinmiştim fakat 5. Güne yalnızca 3 embriyo geldi donduruldu ve 6. Güne başka hiç çıkmadı. Yani ne kadar toplandığından çok kaç tame kaldığı önemli sanırım. 28 den 3 kalması beni moral olarak çok kötü etkiledi tutmazsa eğer bu aşamaları bi daha yaşamaktan çok korkuyorum. Hatta 5 eylülde bi iğnem var ondan çok daha fazla korkuyoruö. Vurulamaya bilirim hatta o kadar korkuypruö daha önce zoladex vurduran oldu mı acaba ?

Beklemek daha iyi veriler bu yönde. Donmuş transferin başarısı yüksek. En iyisini demiş doktorun. Dinlen ilaçlar bi atılsın. Sonra zaten rahim kalınlaştırma ilaçlarına başlayacaksın. Hepsi birbirine girmiyor. Dinleniyor. Benim haziran 22 transfer 19 Ağustos sen düşün arasını. Ama en ideali bu emin ol. Rabbim çabalarımızı görsün🤲🏻
Amin canım amin... Teşekkür ederim verdiğin bilgi için 🌺inşallah bebişin tutunmuştur sana 🌺🌺🥰peki transfer acıttı mı hiç canını, opu da sonradan sancı ve bulantı oldu bende, şimdi daha iyiyim ama sabah kötüydüm açıkçası

Valla ben 28 dolu yumurta var diye çok sevinmiştim fakat 5. Güne yalnızca 3 embriyo geldi donduruldu ve 6. Güne başka hiç çıkmadı. Yani ne kadar toplandığından çok kaç tame kaldığı önemli sanırım. 28 den 3 kalması beni moral olarak çok kötü etkiledi tutmazsa eğer bu aşamaları bi daha yaşamaktan çok korkuyorum. Hatta 5 eylülde bi iğnem var ondan çok daha fazla korkuyoruö. Vurulamaya bilirim hatta o kadar korkuypruö daha önce zoladex vurduran oldu mı acaba ?
Ben ilk transferimden yaklaşık 3 ay kadar önce Zoladex iğne oldum. Biraz yoğun bir iğneydi, ama herhangi bir sorun yaşamadım.

İğne çok kalın çok acıyor mu diğer insülin iğneleri gibi değil ucı ya
İnsülin iğne ucu gibi değil tabii ki, ama öyle dayanılmayacak bir acı yaşamadım. Hem sizin acı eşiğinize, hem yapan hemşirenin el hafifliğine göre değişir herhalde. Öyle korkacak bir şey yok, merak etmeyin.

Doktorum da bana öyle dedi geçen bir hastadan 28 yumurta topladim ama bir tane embriyo elde edemedim önemli olan kaliteli olması demişti 😊 inşallah bir daha bu süreçleri yasamayiz ve bebeklerimize tez zamanda kavuşuruz

Amin canım amin... Teşekkür ederim verdiğin bilgi için 🌺inşallah bebişin tutunmuştur sana 🌺🌺🥰peki transfer acıttı mı hiç canını, opu da sonradan sancı ve bulantı oldu bende, şimdi daha iyiyim ama sabah kötüydüm açıkçası
Aminn canım inşallahh🤲🏻🤲🏻Canım opuda hiç bi şey anlamadım ben. Bayılırken ağlıyordum odaya çıkmışım hala ağlıyorum. Uyandım kendime geldim. Ne bir sızı ne bir acı. Hatta opu öncesi odada beklerken daha ağrım vardı karnımda aşırı doluluk hissediyordum. Hatta o akşam iş yerimde büyük gösterim vardı topuklular beyaz elbiseler havalarda uçuştu. Kimse bir şey anlayamadı. Transferde de asla bir acı yok. Bayılmayı tercih ederdim çünkü ben rahat edemiyorum hastane ortamında fobi gibi düşün. Çok ağlayıp titredim gibi hatırlıyorum. Ama kısa bir işlem alttan muayenenin bir değişiği gibi. İnşallah iyi geçer senin de 🤲🏻 Çok emek var Rabbim emeklerimizi görsün🍀💜

Kizlar 7.gun değerim 36.50 nasil...7,9,11 değerleriniz kacti🥰
Maşallahh direk kanla mı girdin olaya🌸 bana da nasip etsin inşallahh dua ett🍀 çok sevindim hayırlı olsun ilerlesin inşallah 🤲🏻 36 idrarda çıkmaz heralde onu yapsan belki tek çıkacak üzüleceksin. Böyle harika olmuş 😇

Maşallahh direk kanla mı girdin olaya🌸 bana da nasip etsin inşallahh dua ett🍀 çok sevindim hayırlı olsun ilerlesin inşallah 🤲🏻 36 idrarda çıkmaz heralde onu yapsan belki tek çıkacak üzüleceksin. Böyle harika olmuş 😇
İdrar yaptım cNm ogunde,belirgin cikmisti🥰darisizi sizlere🤲Hayirla düzenli bir şekilde artar inşallah 🤲

Back