- 21 Mart 2018
- 3.803
- 13.913
- 208
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.561
hayırlı olsun canım sanadaa aramıza hosgeldınnKızlar az öncr transferim gerçekleştiHeycan hiç yoktu ama doktorum harika bi kadıfı anlatmadı embriyoları rahmimde göstermesi vs derken gözlerim doldu resmen Hsyırlısı ilr inşallah bu sefer nasip olur..
Hayırlı uğurlu olsun tutunur inşallah bebisinKızlar az öncr transferim gerçekleştiHeycan hiç yoktu ama doktorum harika bi kadıfı anlatmadı embriyoları rahmimde göstermesi vs derken gözlerim doldu resmen Hsyırlısı ilr inşallah bu sefer nasip olur..
Maşallah canım katlanarak artsin inşallahKan testim 42,5 çıktııııı 11.günümBaya düşük bir değer ama inşallah yetişir arkadan
Test falan yapmadım canım.Canm sen ne yaptın sendende bekliyoruz güzel haber
Test yap bir dene istersen canmTest falan yapmadım canım.
Günlük iğne ve ilaçlarımı kullanıyorum.
Ama daha önce de dediğim gibi bir şey hissetmiyorum.
Yapacak bir şey yok elimden geleni yaptım.
Sizlerin güzel haberleriyle mutlu oluyorum.
Allah tamamına erdirsin herkesin, kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Kayseri prof Gökalp önerHangi doktordan bahsediyorsunuz canimcim
Hayırlı olsun canım. Allah gönlündekini nasip etsin inşallahKızlar az öncr transferim gerçekleştiHeycan hiç yoktu ama doktorum harika bi kadıfı anlatmadı embriyoları rahmimde göstermesi vs derken gözlerim doldu resmen Hsyırlısı ilr inşallah bu sefer nasip olur..
Keşke sen de yapsan da çıksa ve sevinsek bizleri sen bir araya getirdinHayırlı olsun canım. Allah gönlündekini nasip etsin inşallah
Zaten o transfer anında gözleri dolup ağlamayan yoktur herhalde.
O kadar güçlü duruyoruz ekrandan transferi izlerken başlıyoruz ağlamaya
Hayırlı olsunKan testim 42,5 çıktııııı 11.günümBaya düşük bir değer ama inşallah yetişir arkadan
Keşke sen de yapsan da çıksa ve sevinsek bizleri sen bir araya getirdin
Valla canım bende önce Allah'a sonra Gökalp beye güvendim inşallah Rabbim hayırla nasıp etsin herkeseBende orada yaptırdım cnm için rahat olsun ultrason bilgisi çok ii ,bir kaç saniyede anlıyor ne varsa .başka doktorlar desiyor içimizi yumurtayı bile sayamiyor adam ultrasona beş sn baktı direk sayı verdi dediği gibi çıktı .ultrasondan mantar olduğumu gördü .önceki doktorum ışıklı bir aletle ayira ayira mercekle baktı yine goremediydi .
Gökalp hoca önceki Dr larin üzerimde neler denediklerini ongorusmede ben demeden bir bir söyledi şundan dolayı su olmuştur film çekecez çıkacak dedi .dediği gibi oldu akraba önerisi ile gittim. ona tüp bebek yapmadan sadece ön tedaviyle üç ayda olur demis bir buçuk ayda oldu bana ilkinde gebesin dediği gibi oldu ki ben akrabayı görmesem herkese tüp yapiolar derdim Allah ilmini arttırsın besmelesiz işlem yapmıyor sadece çok yoğun sabırlı olmak gerekiyor
Aynen canm sen uğurlu geldin herkese bizi bir araya topladın inşallah tüm kalbimle dua ediyorum sana ve tüm isteyenlere bu duyguyu tattirsin inşallah
Katlanarak artsın inşallahKan testim 42,5 çıktııııı 11.günümBaya düşük bir değer ama inşallah yetişir arkadan
Amin inşallah canımmMaşallah canım katlanarak artsin inşallah
Çok sağolunHayırlı olsun
Değerin kendisi değil, artması önemli zaten. 12’lerden, 15’lerden artıp sağlıkla dünyaya gelen yavrular var. İnşallah devamı da gelecek
Patavatsız bazı insanlar ya. Takıldığını falan sanıyordur belki de, bilmiyor ki hiç şaka kaldıracak bir konu değilSağlık ocağında ki kadın 1000 üzeri bekliyoruz demiş manyak mıdır nedir hshsshsh eşim üzülmüş olmadı diye gelmiş pis kadın
Yok beyaaa bir bok bildikleri yokPatavatsız bazı insanlar ya. Takıldığını falan sanıyordur belki de, bilmiyor ki hiç şaka kaldıracak bir konu değil
Amin canım benimAynen canm sen uğurlu geldin herkese bizi bir araya topladın inşallah tüm kalbimle dua ediyorum sana ve tüm isteyenlere bu duyguyu tattirsin inşallah
Teşekkür ederim cnmOpudan önce yapılmıştı benimki o yüzden bilgim yok cnm bir adet dönemi bekletir diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?