• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar az öncr transferim gerçekleşti ♥️ Heycan hiç yoktu ama doktorum harika bi kadıfı anlatmadı embriyoları rahmimde göstermesi vs derken gözlerim doldu resmen ♥️ Hsyırlısı ilr inşallah bu sefer nasip olur..
Hayırlı uğurlu olsun tutunur inşallah bebisin🥰

Canm sen ne yaptın sendende bekliyoruz güzel haber🥰🤲
Test falan yapmadım canım.
Günlük iğne ve ilaçlarımı kullanıyorum.
Ama daha önce de dediğim gibi bir şey hissetmiyorum.
Yapacak bir şey yok elimden geleni yaptım.
Sizlerin güzel haberleriyle mutlu oluyorum.
Allah tamamına erdirsin herkesin, kucağına sağlıkla almayı nasip etsin 🙏🙏

Test falan yapmadım canım.
Günlük iğne ve ilaçlarımı kullanıyorum.
Ama daha önce de dediğim gibi bir şey hissetmiyorum.
Yapacak bir şey yok elimden geleni yaptım.
Sizlerin güzel haberleriyle mutlu oluyorum.
Allah tamamına erdirsin herkesin, kucağına sağlıkla almayı nasip etsin 🙏🙏
Test yap bir dene istersen canm🥰

Kızlar az öncr transferim gerçekleşti ♥️ Heycan hiç yoktu ama doktorum harika bi kadıfı anlatmadı embriyoları rahmimde göstermesi vs derken gözlerim doldu resmen ♥️ Hsyırlısı ilr inşallah bu sefer nasip olur..
Hayırlı olsun canım. Allah gönlündekini nasip etsin inşallah 🧿🙏
Zaten o transfer anında gözleri dolup ağlamayan yoktur herhalde.
O kadar güçlü duruyoruz ekrandan transferi izlerken başlıyoruz ağlamaya 😍😊

Hayırlı olsun canım. Allah gönlündekini nasip etsin inşallah 🧿🙏
Zaten o transfer anında gözleri dolup ağlamayan yoktur herhalde.
O kadar güçlü duruyoruz ekrandan transferi izlerken başlıyoruz ağlamaya 😍😊
Keşke sen de yapsan da çıksa ve sevinsek bizleri sen bir araya getirdin 🌸

Bende orada yaptırdım cnm için rahat olsun ultrason bilgisi çok ii ,bir kaç saniyede anlıyor ne varsa .başka doktorlar desiyor içimizi yumurtayı bile sayamiyor adam ultrasona beş sn baktı direk sayı verdi dediği gibi çıktı .ultrasondan mantar olduğumu gördü .önceki doktorum ışıklı bir aletle ayira ayira mercekle baktı yine goremediydi .
Gökalp hoca önceki Dr larin üzerimde neler denediklerini ongorusmede ben demeden bir bir söyledi şundan dolayı su olmuştur film çekecez çıkacak dedi .dediği gibi oldu akraba önerisi ile gittim. ona tüp bebek yapmadan sadece ön tedaviyle üç ayda olur demis bir buçuk ayda oldu bana ilkinde gebesin dediği gibi oldu ki ben akrabayı görmesem herkese tüp yapiolar derdim Allah ilmini arttırsın besmelesiz işlem yapmıyor sadece çok yoğun sabırlı olmak gerekiyor
Valla canım bende önce Allah'a sonra Gökalp beye güvendim inşallah Rabbim hayırla nasıp etsin herkese 🤗🤗🤗 bilgisine bende güveniyorum ilk muayenede âdetin 2. Günü hemen Amh istedi. İyi ki de istemis gerçekten çok düşük çıktı. Maddi manevi yıpratıcı bir süreç. Senin ne sorunun vardı?

Maşallah canım katlanarak artsin inşallah 🤗🥰🧿
Amin inşallah canımm 🥺🤲🏻
Hayırlı olsun 😍
Değerin kendisi değil, artması önemli zaten. 12’lerden, 15’lerden artıp sağlıkla dünyaya gelen yavrular var. İnşallah devamı da gelecek 🙏🏻 🍀 💕 🧿
Çok sağolun 🌸 inşallah benim işlerim böyle olur alışkınımda bebe şok hshshs 😅

Back