- Konu Sahibi melekomelek
- #5.581
Olmaz inşallahhhh iyi düşünTeşekkür ederim, umarım kırmızı olmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz inşallahhhh iyi düşünTeşekkür ederim, umarım kırmızı olmaz.
Yaaa…hayırlısı ne yapalım…benim de çok ümidim yok ama yine de Allah bilir en güzelinidoktor böyle olup devam eden gebelikler olduğunu söyledi ama sağlıklı değilse devam etmemesini tercih ederimşuan ne durumdasın sen peki?tekrar bir transfer sürecin falan oldu mu?Benim 10. Günde çıktı ama sonrası kimyasal oldu
KorkmayınMerhaba biraz önce lavaboya gittiğimde kahverengi lekelenmemin olduğunu gördüm bugün transferimin 4. günü korkuyorum bir sorun mu var?
Polikistik over var bende cnm y rahim çıktı histeroskopi ile düzelttiValla canım bende önce Allah'a sonra Gökalp beye güvendim inşallah Rabbim hayırla nasıp etsin herkese bilgisine bende güveniyorum ilk muayenede âdetin 2. Günü hemen Amh istedi. İyi ki de istemis gerçekten çok düşük çıktı. Maddi manevi yıpratıcı bir süreç. Senin ne sorunun vardı?
Evet canım tekrar transfer oldum ve test günümü bekliyorum İdrar testlerinde pozitifi aldık ama önemli olan kan Dr doğru söylemiş ilerleyende var değer düşen de. Benim sağlıksızmış hayırlısı dedik düştü ama belki senin değişir değerin geç tutunmadırYaaa…hayırlısı ne yapalım…benim de çok ümidim yok ama yine de Allah bilir en güzelinidoktor böyle olup devam eden gebelikler olduğunu söyledi ama sağlıklı değilse devam etmemesini tercih ederimşuan ne durumdasın sen peki?tekrar bir transfer sürecin falan oldu mu?
Kısmet ama sağlıklı değilse devam etmemesini diliyorumAy inşallah bu defa pozitif ile sağlıklı ilerler dualarım seninleEvet canım tekrar transfer oldum ve test günümü bekliyorum İdrar testlerinde pozitifi aldık ama önemli olan kan Dr doğru söylemiş ilerleyende var değer düşen de. Benim sağlıksızmış hayırlısı dedik düştü ama belki senin değişir değerin geç tutunmadır
Bir ay sonraki adetinde rahimdeki kalınlaşma yeterliyse hemen transfer yapılıo cnmİnşallah canim çok teşekkür ederim. Peki böyle bir işlemden ne kadar sonra transfer gerçekleşiyor bilginiz varmi
Ya değere takilma hiç ben kızıma hamileyken 11. Gün 27 ile öğrendim şuan 5 yasa basacak sende inşallah bu günleri göreceksinKan testim 42,5 çıktııııı 11.günüm Baya düşük bir değer ama inşallah yetişir arkadan
Çarşamba günü yumurta toplama olacak 3 yumurta gördü inşallah büyüyen başka da vardir siz şimdi nerde tedavi oluyorsunuz?Polikistik over var bende cnm y rahim çıktı histeroskopi ile düzeltti
Yorucu bir süreç de en azından gittiğimiz yerden memnunuz begenmeyerek gitmek de ayrı bir eziyet
Şimdi hangi asamadasin
Donmuş transfer catlama iğnesi olmadim ayy Allahım inşallahTaze transfer değilse çatlama iğnesi olmadıysan senin kuzum ilk günden tutunmuş demek ki sana
Hiç korkmayın. Kahverengi leke üzülünesi değil tam tersine sevinilesi bişey. Hatta açık kırmızı renge bile dönse çoğunlukla sorun olmuyormuş. Hemşirelere danışmıştım 23. haftaya kadar kanaması olan gebelerimiz oluyo hiçbi sıkıntı olmadan devam ediyo gebelikleri demişlerdi. Bir arkadaşım 2 kez tüp bebek yaptırdı ikisinde de sağlıkla doğum yaptı. İkisinde de ara ara hep kanaması olmuştu ped dolduracak kadar hatta. Ama şimdi çok tatlı kızları var :)İnşallah öyledir kasıklarımda batmalar var ve bel ağrım. Umarım sorun çıkmaz.
Teşekkür ederim Rabbim inşallah artarak çoğalsınAyyy canım erkenden bide hayırlı olsun inşallah
Benim kan verme günümdü, kan sonucum 1 çıktıTedaviyi sonlandırdı doktorum. Bir hafta sonra hasta olursun, diğer ay adet olunca görüşelim dedi pozitifi görenler sağlıkla kucağına alsınlar inşallah Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin, evlat acısı tatdırmasın bizlereTest falan yapmadım canım.
Günlük iğne ve ilaçlarımı kullanıyorum.
Ama daha önce de dediğim gibi bir şey hissetmiyorum.
Yapacak bir şey yok elimden geleni yaptım.
Sizlerin güzel haberleriyle mutlu oluyorum.
Allah tamamına erdirsin herkesin, kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Hiç olumsuz düşünme buna da şükür inan seninle bebeğin Rabbim sana bağışlasınKan testim 42,5 çıktııııı 11.günüm Baya düşük bir değer ama inşallah yetişir arkadan
İns vardır cnm dollenmeyi gelişmeyi takip edecekler dayanırlar ins kaliteleri yüksek olurÇarşamba günü yumurta toplama olacak 3 yumurta gördü inşallah büyüyen başka da vardir siz şimdi nerde tedavi oluyorsunuz?
Geçmiş olsun canım.Benim kan verme günümdü, kan sonucum 1 çıktıTedaviyi sonlandırdı doktorum. Bir hafta sonra hasta olursun, diğer ay adet olunca görüşelim dedi pozitifi görenler sağlıkla kucağına alsınlar inşallah Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin, evlat acısı tatdırmasın bizlere
Tamamdır teşekkür ederim.Korkmayın
Lekelenme çoğu kadında var.
Kırmızıya dönükse doktorunuza ulaşın.
İğne yaparlar.
Çok teşekkür ederim içimi bir nebze de olsa rahatlattınız. Rabbim sağlıkla önce haberlerini sonra kendilerini nasip etsin inşallah.Hiç korkmayın. Kahverengi leke üzülünesi değil tam tersine sevinilesi bişey. Hatta açık kırmızı renge bile dönse çoğunlukla sorun olmuyormuş. Hemşirelere danışmıştım 23. haftaya kadar kanaması olan gebelerimiz oluyo hiçbi sıkıntı olmadan devam ediyo gebelikleri demişlerdi. Bir arkadaşım 2 kez tüp bebek yaptırdı ikisinde de sağlıkla doğum yaptı. İkisinde de ara ara hep kanaması olmuştu ped dolduracak kadar hatta. Ama şimdi çok tatlı kızları var :)
Amin canım sağolasın inşallah seninki olumlu olur bize bi moral olurGeçmiş olsun canım.
Üzülme diyemiycem tabi ki üzüleceksin.
Bende negatif olduğunu düşünüyorum.
Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin
Ayy inşallah çok şükürYa değere takilma hiç ben kızıma hamileyken 11. Gün 27 ile öğrendim şuan 5 yasa basacak sende inşallah bu günleri göreceksin