• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Benim 10. Günde çıktı ama sonrası kimyasal oldu
Yaaa…😞hayırlısı ne yapalım…benim de çok ümidim yok ama yine de Allah bilir en güzelini🙏🙏🙏doktor böyle olup devam eden gebelikler olduğunu söyledi ama sağlıklı değilse devam etmemesini tercih ederim🙏🙏🙏şuan ne durumdasın sen peki?tekrar bir transfer sürecin falan oldu mu?

Valla canım bende önce Allah'a sonra Gökalp beye güvendim inşallah Rabbim hayırla nasıp etsin herkese 🤗🤗🤗 bilgisine bende güveniyorum ilk muayenede âdetin 2. Günü hemen Amh istedi. İyi ki de istemis gerçekten çok düşük çıktı. Maddi manevi yıpratıcı bir süreç. Senin ne sorunun vardı?
Polikistik over var bende cnm y rahim çıktı histeroskopi ile düzeltti
Yorucu bir süreç de en azından gittiğimiz yerden memnunuz begenmeyerek gitmek de ayrı bir eziyet
Şimdi hangi asamadasin

Yaaa…😞hayırlısı ne yapalım…benim de çok ümidim yok ama yine de Allah bilir en güzelini🙏🙏🙏doktor böyle olup devam eden gebelikler olduğunu söyledi ama sağlıklı değilse devam etmemesini tercih ederim🙏🙏🙏şuan ne durumdasın sen peki?tekrar bir transfer sürecin falan oldu mu?
Evet canım tekrar transfer oldum ve test günümü bekliyorum ❤️ İdrar testlerinde pozitifi aldık ama önemli olan kan 🤷‍♀️ Dr doğru söylemiş ilerleyende var değer düşen de. Benim sağlıksızmış hayırlısı dedik düştü ama belki senin değişir değerin geç tutunmadır 🥰

Evet canım tekrar transfer oldum ve test günümü bekliyorum ❤️ İdrar testlerinde pozitifi aldık ama önemli olan kan 🤷‍♀️ Dr doğru söylemiş ilerleyende var değer düşen de. Benim sağlıksızmış hayırlısı dedik düştü ama belki senin değişir değerin geç tutunmadır 🥰
Kısmet ama sağlıklı değilse devam etmemesini diliyorum🙏Ay inşallah bu defa pozitif ile sağlıklı ilerler dualarım seninle🙏🙏🙏🥰🌸

Polikistik over var bende cnm y rahim çıktı histeroskopi ile düzeltti
Yorucu bir süreç de en azından gittiğimiz yerden memnunuz begenmeyerek gitmek de ayrı bir eziyet
Şimdi hangi asamadasin
Çarşamba günü yumurta toplama olacak 3 yumurta gördü inşallah büyüyen başka da vardir 🤩🤩🤩 siz şimdi nerde tedavi oluyorsunuz?

İnşallah öyledir kasıklarımda batmalar var ve bel ağrım. Umarım sorun çıkmaz. 😔
Hiç korkmayın. Kahverengi leke üzülünesi değil tam tersine sevinilesi bişey. Hatta açık kırmızı renge bile dönse çoğunlukla sorun olmuyormuş. Hemşirelere danışmıştım 23. haftaya kadar kanaması olan gebelerimiz oluyo hiçbi sıkıntı olmadan devam ediyo gebelikleri demişlerdi. Bir arkadaşım 2 kez tüp bebek yaptırdı ikisinde de sağlıkla doğum yaptı. İkisinde de ara ara hep kanaması olmuştu ped dolduracak kadar hatta. Ama şimdi çok tatlı kızları var :)

Test falan yapmadım canım.
Günlük iğne ve ilaçlarımı kullanıyorum.
Ama daha önce de dediğim gibi bir şey hissetmiyorum.
Yapacak bir şey yok elimden geleni yaptım.
Sizlerin güzel haberleriyle mutlu oluyorum.
Allah tamamına erdirsin herkesin, kucağına sağlıkla almayı nasip etsin 🙏🙏
Benim kan verme günümdü, kan sonucum 1 çıktı😢Tedaviyi sonlandırdı doktorum. Bir hafta sonra hasta olursun, diğer ay adet olunca görüşelim dedi 😔 pozitifi görenler sağlıkla kucağına alsınlar inşallah❤️ Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin, evlat acısı tatdırmasın bizlere🙏

Çarşamba günü yumurta toplama olacak 3 yumurta gördü inşallah büyüyen başka da vardir 🤩🤩🤩 siz şimdi nerde tedavi oluyorsunuz?
İns vardır cnm dollenmeyi gelişmeyi takip edecekler dayanırlar ins kaliteleri yüksek olur
Gökalp hoca ya devam kese kontrolü yapsın kendi sehrimde başka doktora devam edecem inşallah yol çok yorucu oluyor

Benim kan verme günümdü, kan sonucum 1 çıktı😢Tedaviyi sonlandırdı doktorum. Bir hafta sonra hasta olursun, diğer ay adet olunca görüşelim dedi 😔 pozitifi görenler sağlıkla kucağına alsınlar inşallah❤️ Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin, evlat acısı tatdırmasın bizlere🙏
Geçmiş olsun canım.
Üzülme diyemiycem tabi ki üzüleceksin.
Bende negatif olduğunu düşünüyorum.
Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin 🙏🙏

Hiç korkmayın. Kahverengi leke üzülünesi değil tam tersine sevinilesi bişey. Hatta açık kırmızı renge bile dönse çoğunlukla sorun olmuyormuş. Hemşirelere danışmıştım 23. haftaya kadar kanaması olan gebelerimiz oluyo hiçbi sıkıntı olmadan devam ediyo gebelikleri demişlerdi. Bir arkadaşım 2 kez tüp bebek yaptırdı ikisinde de sağlıkla doğum yaptı. İkisinde de ara ara hep kanaması olmuştu ped dolduracak kadar hatta. Ama şimdi çok tatlı kızları var :)
Çok teşekkür ederim içimi bir nebze de olsa rahatlattınız. Rabbim sağlıkla önce haberlerini sonra kendilerini nasip etsin inşallah.

Back