- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
- #5.541
Gözünaydın cnm bebeğin seninleBitane daha yaptım yeni alıp üsteki mavi olan allahım inşallah kanda da çıkar ve devam eder bu sefer ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın cnm bebeğin seninleBitane daha yaptım yeni alıp üsteki mavi olan allahım inşallah kanda da çıkar ve devam eder bu sefer ya
Katlanarak artar insallahKan testim 42,5 çıktııııı 11.günüm Baya düşük bir değer ama inşallah yetişir arkadan
ayliisss tebrıkk ederımmm kuzummmKan testim 42,5 çıktııııı 11.günüm Baya düşük bir değer ama inşallah yetişir arkadan
İnşallah canımKatlanarak artar insallah
Ay yok ben ilk öğrendiğim de ikiz mi diye suphem vardi ya kiyaslama yapiyodum ayni gun test verenlerin degerlerini ama ayni günde transfer olsak bebislerin atilimi ve yapisi bir degil tek veya de cift embriyo farketmez durum bu yani oyle dusnmek lazim ben 20 cikani okudun gecen gunlerde 10. Gunde sonradan artista 2 kati halinde ilerlemis yani bence normal seninki deSağlık ocağında ki kadın 1000 üzeri bekliyoruz demiş manyak mıdır nedir hshsshsh eşim üzülmüş olmadı diye gelmiş pis kadın
Gözün aydın cnm inşallah kat be kat devam eder artışınKan testim 42,5 çıktııııı 11.günüm Baya düşük bir değer ama inşallah yetişir arkadan
Milletin 13 14 çıkıyo artıyo çk normal hayırlı olsunKan testim 42,5 çıktııııı 11.günüm Baya düşük bir değer ama inşallah yetişir arkadan
Çoğalıyoruz çok şükür darısı sonuç bekleyenlere insallahKötü düşünmek yok herşey çok güzel olcak Rabbimin rızasıyla Bebişler çoğalıyor grupta Darısı tez zamanda negatif görenlerin ve henüz belli olmayanların başına Ağustos topiği de maşallah iyi gidiyooo.. Pozitif gören herkes sağlıkla kucağına alır İnşallah
5.gün embriyosu tek.ayliisss tebrıkk ederımmm kuzummm
herşey yolunda gidecekk miss gibide artacaaaakk
senin kaçıncı gun embrıyosuydu ve kac adetti
Opudan önce yapılmıştı benimki o yüzden bilgim yok cnm bir adet dönemi bekletir diye dusunuyorumİnşallah canim çok teşekkür ederim. Peki böyle bir işlemden ne kadar sonra transfer gerçekleşiyor bilginiz varmi
Evet bende onlar aklıma gelince sızlanmak istemiyorum, şımarıklık gibi geliyor inşallah ya Teşekkür ederimMilletin 13 14 çıkıyo artıyo çk normal hayırlı olsun
Amin amin böyle sevinip sonra üzülmeyelim de post Uğur getirdi yıllardır hep yazılıp ağlayarak ayrılıyordum ilk defa tebrik oluyorum burda şaşkınım allahım nolur bu defa devam etsinKötü düşünmek yok herşey çok güzel olcak Rabbimin rızasıyla Bebişler çoğalıyor grupta Darısı tez zamanda negatif görenlerin ve henüz belli olmayanların başına Ağustos topiği de maşallah iyi gidiyooo.. Pozitif gören herkes sağlıkla kucağına alır İnşallah
Benim 10. Günde çıktı ama sonrası kimyasal olduKızlar aranızda 12. Gün betası 9 çıkan var mı ?
Sağol canım darısı bekleyen herkesin başına inşallahGözünüz aydın canm maasallah
İnşallah cnm inşallahAmin amin böyle sevinip sonra üzülmeyelim de post Uğur getirdi yıllardır hep yazılıp ağlayarak ayrılıyordum ilk defa tebrik oluyorum burda şaşkınım allahım nolur bu defa devam etsin
İnşallah canım ❤Kan testim 42,5 çıktııııı 11.günüm Baya düşük bir değer ama inşallah yetişir arkadan
İnşallah , çok fazla örnek var şükürAy yok ben ilk öğrendiğim de ikiz mi diye suphem vardi ya kiyaslama yapiyodum ayni gun test verenlerin degerlerini ama ayni günde transfer olsak bebislerin atilimi ve yapisi bir degil tek veya de cift embriyo farketmez durum bu yani oyle dusnmek lazim ben 20 cikani okudun gecen gunlerde 10. Gunde sonradan artista 2 kati halinde ilerlemis yani bence normal seninki de
Amiin inşallahGözün aydın cnm inşallah kat be kat devam eder artışın
Canm sen ne yaptın sendende bekliyoruz güzel haberİnşallah canım ❤
Olabilir canim benim de 5.gun cift embriyo konuldu ama taze transfer olduğum için catlatma ignesinin etkisi çıkar diye erken yapmayi istemiyorum ne guzel hemencecik çıkmış senin benimde bugün transferi saymazsak 1. Günüm kasiklarim agriyi arada adet olacakmisim gibi agrim oluyo insallah tutunuyodur yaaCanım dondurulmuş 5 günlük embriyo iki tane konuldu . 17 sinde transfer oldu dün dördüncü günümdü çıktı testte silikkti sonra belirginleşmiş sabaha . Çıktı valla ben de şaşırdım bi arkadaş demişti 5 günlük iki günde tutunuyor diye ona güvenerek yaptım . Dünküler bunlar .
herşeyy güzelll olacakkkkk hayırlısını sağlıklısını nasip etsinn rabbiiiimmm saglıkla buyusun gelıssın annesi bebişinn ayy yaa ne kadar mutlu oluyorum güzel haberlerı duyunca..Evet bende onlar aklıma gelince sızlanmak istemiyorum, şımarıklık gibi geliyor inşallah ya Teşekkür ederim