• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Sağlık ocağında ki kadın 1000 üzeri bekliyoruz demiş manyak mıdır nedir hshsshsh eşim üzülmüş olmadı diye gelmiş pis kadın 😅
Ay yok ben ilk öğrendiğim de ikiz mi diye suphem vardi ya kiyaslama yapiyodum ayni gun test verenlerin degerlerini ama ayni günde transfer olsak bebislerin atilimi ve yapisi bir degil tek veya de cift embriyo farketmez durum bu yani oyle dusnmek lazim ben 20 cikani okudun gecen gunlerde 10. Gunde sonradan artista 2 kati halinde ilerlemis yani bence normal seninki de

Kötü düşünmek yok😍 herşey çok güzel olcak Rabbimin rızasıyla 🤲🏼👶🏼👶🏼 Bebişler çoğalıyor grupta 💃🏼💃🏼 Darısı tez zamanda negatif görenlerin ve henüz belli olmayanların başına🧿 Ağustos topiği de maşallah iyi gidiyooo.. Pozitif gören herkes sağlıkla kucağına alır İnşallah
Çoğalıyoruz çok şükür darısı sonuç bekleyenlere insallah🤲🥰

Kötü düşünmek yok😍 herşey çok güzel olcak Rabbimin rızasıyla 🤲🏼👶🏼👶🏼 Bebişler çoğalıyor grupta 💃🏼💃🏼 Darısı tez zamanda negatif görenlerin ve henüz belli olmayanların başına🧿 Ağustos topiği de maşallah iyi gidiyooo.. Pozitif gören herkes sağlıkla kucağına alır İnşallah
Amin amin böyle sevinip sonra üzülmeyelim de post Uğur getirdi yıllardır hep yazılıp ağlayarak ayrılıyordum ilk defa tebrik oluyorum burda şaşkınım 😒 allahım nolur bu defa devam etsin 🤲

Ay yok ben ilk öğrendiğim de ikiz mi diye suphem vardi ya kiyaslama yapiyodum ayni gun test verenlerin degerlerini ama ayni günde transfer olsak bebislerin atilimi ve yapisi bir degil tek veya de cift embriyo farketmez durum bu yani oyle dusnmek lazim ben 20 cikani okudun gecen gunlerde 10. Gunde sonradan artista 2 kati halinde ilerlemis yani bence normal seninki de
İnşallah , çok fazla örnek var şükür 🙏🥰
Gözün aydın cnm inşallah kat be kat devam eder artışın 😃
Amiin inşallah 🥰

Canım dondurulmuş 5 günlük embriyo iki tane konuldu . 17 sinde transfer oldu dün dördüncü günümdü çıktı testte silikkti sonra belirginleşmiş sabaha . Çıktı valla ben de şaşırdım bi arkadaş demişti 5 günlük iki günde tutunuyor diye ona güvenerek yaptım . Dünküler bunlar .
Olabilir canim benim de 5.gun cift embriyo konuldu ama taze transfer olduğum için catlatma ignesinin etkisi çıkar diye erken yapmayi istemiyorum ne guzel hemencecik çıkmış senin😂 benimde bugün transferi saymazsak 1. Günüm kasiklarim agriyi arada adet olacakmisim gibi agrim oluyo insallah tutunuyodur yaa 😂🥰

Evet bende onlar aklıma gelince sızlanmak istemiyorum, şımarıklık gibi geliyor inşallah ya ❤️ Teşekkür ederim ☺️
herşeyy güzelll olacakkkkk hayırlısını sağlıklısını nasip etsinn rabbiiiimmm saglıkla buyusun gelıssın annesi bebişinn ayy yaa ne kadar mutlu oluyorum güzel haberlerı duyunca..

darısı bizzz haber bekleyenlereee kızçeleeerrr :) :KK200:

Back