- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.521
Gözünüz aydın canm maasallahBitane daha yaptım yeni alıp üsteki mavi olanallahım inşallah kanda da çıkar ve devam eder bu sefer ya
Dediğin gibi farklı marka bi test diyorsun cnm o yüzden kendini boş yere üzme aynı marka testi kıyaslasan neyseBenim yaptığım testlerde koyuydu dün başka marka yaptım silikti o yüzden dünden beri hiç keyfim yok heyecanım da kalmadı
Taze transfer değilse çatlama iğnesi olmadıysan senin kuzum ilk günden tutunmuş demek ki sanaKızlaaarrrr inanamıyorum gerçekten 5. Gün embriyosu 5. Günüm bugün gercek mi bu bu kadar koyu olabilir mi
Kendince iyi bişey söylediğini düşünüyo o sözü söylerken deİkinizde duygularıma tercüman olmuşsunuz etrafım bu tarz insanlarla dolu evden çıkmak istemiyorum artıkBide, bu kadar bekledin vermişken şöyle yerinde durmayan kıpır kıpır yaramaz erkek çocuğun olsun da analığı dibine kadar yaşa diyenlerde var
Taze mi dondurulmus mu transfer oldunuz acaba siz 4. Gunu hemen çıkıyo mu yaaBenim 4. Gün silik çıktı 2 tane 5 günlük embriyo bugün 5. Gün bugün de çıktı Allah’a şükür
ordaa işteee kıpkırmızı capcanlıBitane daha yaptım yeni alıp üsteki mavi olanallahım inşallah kanda da çıkar ve devam eder bu sefer ya
Sağol allah razı olsun inşallah ilerlerGözünüz aydın canm maasallah
Canımordaa işteee kıpkırmızı capcanlı
Yaaaa hayırlı olsunKan testim 42,5 çıktııııı 11.günümBaya düşük bir değer ama inşallah yetişir arkadan
Cok net belli oluyor canim hayirli olsun benimki bundan silikken 112 çıkmıştıBitane daha yaptım yeni alıp üsteki mavi olanallahım inşallah kanda da çıkar ve devam eder bu sefer ya
Hayirli olsuun muhim olan artis haydi bakalim iyi haberlerini alalim yenidenKan testim 42,5 çıktııııı 11.günümBaya düşük bir değer ama inşallah yetişir arkadan
İnşallah canım sağolYaaaa hayırlı olsunHadi katlanarak artar İnşallah🕊
Canım dondurulmuş 5 günlük embriyo iki tane konuldu . 17 sinde transfer oldu dün dördüncü günümdü çıktı testte silikkti sonra belirginleşmiş sabaha . Çıktı valla ben de şaşırdım bi arkadaş demişti 5 günlük iki günde tutunuyor diye ona güvenerek yaptım . Dünküler bunlar .Taze mi dondurulmus mu transfer oldunuz acaba siz 4. Gunu hemen çıkıyo mu yaa
Ah , inşallah sağolunHayirli olsuun muhim olan artis haydi bakalim iyi haberlerini alalim yeniden
Sağlık ocağında ki kadın 1000 üzeri bekliyoruz demiş manyak mıdır nedir hshsshsh eşim üzülmüş olmadı diye gelmiş pis kadınHayirli olsuun muhim olan artis haydi bakalim iyi haberlerini alalim yeniden
Kötü düşünmek yokİnşallah canım inşallahçıkmasına çıkar da artması falan korkutuyor daha önce böyle olup kötü şeyler yaşadım beta yükselmedi inşallah sıkıntı yaşamam . Muhtemelen 30-50 arasıdır şimdi beta. Dün de çıktı silik 4.gün de cesaret edip yaptım bugün daha iyi
İnşallah canim çok teşekkür ederimHisteroskopi yapar büyük ihtimalle zor bir işlem değil korkma kesik dikiş yok vajinal girişle yapılıyor rahat o yüzden
Ayyy canım erkenden bideKızlaaarrrr inanamıyorum gerçekten 5. Gün embriyosu 5. Günüm bugün gercek mi bu bu kadar koyu olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?