- 27 Aralık 2019
- 1.827
- 1.871
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.481
Aynisini bende dedimde otur oturdugun yerde test yaparak kendini strese sokma dediKızz cuma olduysan bugün 3. Günn daha4 değil. Valla 5 daha gelişmiş olduğu için iyi deniyor.5 olmasıyle da bitmiyor a b c diye de gidiyor kalite işi. Amaa olucak olan oluyor nasipte varsa olur o iş Şimdi eşime kaset test alalım 5. Günden başlayalım yapmaya. Bi gün yapalım bi gün yapmayalım zaman daha hızlı geçer o zaman belki diye ikna etmeye uğraşıyordum
BEN gecen transferde 3.gün embrıyosu için en erken transfer gunu saymaz ısek 9.gün yaptım.3 gün embriyosu idrarda nezaman çıkar acaba 15 de transfer oldum bugün yaptım çıkmadı
Ben hiç yapmadım dedikleri gün kan verdim sadecetamam canım bende içimden çarşamba günü yaparım diye geçirdim.
Ayy yanlış yazdım, iyiki sordunuz. 1 Ağustos opu 6 Ağustos transferSiz daha oncede 6 agustosta transfer oldugunuzu yazmissiniz 1 agustosta mi oldunuz 6 agustosta mi
hayııırr yerleşme kanamasıdırrr:)Merhaba biraz önce lavaboya gittiğimde kahverengi lekelenmemin olduğunu gördüm bugün transferimin 4. günü korkuyorum bir sorun mu var?
Ayy çok pardon ben yanlış yazdımCanim benimde 1 agustosta oldu transferim 5. Gun embriyosuydu 23 agustosta cagirdi doktorum herhalde sadece kese goruruz kalp atisi duyar miyiz bilemiyorum
bende ılk transferde gıttım kan verdım dırek hıc yapmadım kocaaa bır negatıftııı mahvoldummm...,Ben hiç yapmadım dedikleri gün kan verdim sadece
Ayy çok pardon ben yanlış yazmışım.Senin mantıken bugün görmen lazım ama betan hangi gün kaç çıkmıştı canım?
Ahh şu adamların sakinliğiAynisini bende dedimde otur oturdugun yerde test yaparak kendini strese sokma dedibirde ben kpss ye girmistim oda iptal oldu otur ona çalış diyo nasil calisacaksam bu merakla
Bende orada yaptırdım cnm için rahat olsun ultrason bilgisi çok ii ,bir kaç saniyede anlıyor ne varsa .başka doktorlar desiyor içimizi yumurtayı bile sayamiyor adam ultrasona beş sn baktı direk sayı verdi dediği gibi çıktı .ultrasondan mantar olduğumu gördü .önceki doktorum ışıklı bir aletle ayira ayira mercekle baktı yine goremediydi .Valla canım ağzın bal yesinİnşallah darısı burada tüm bekleyen arkadaşlara olsun bende Kayseri'de arastirdim başarılı olduğunu düşünüyorum inşallah yaniltmaz Allah'ın izniyle bu iş olumlu sonuclanir
ahahaha benımkıde öyleeeAhh şu adamların sakinliğihiç mi merak etmezsin be ada çokk cool bi kocam var arkadaş arasında elit bir kişilik deriz kendim gibi heyecanlı kıpır kıpır bi bebee yapmak istiyorumm çok muu Allahımm çokk muu
Valla sorma sakinlikleri mahvedecek benideAhh şu adamların sakinliğihiç mi merak etmezsin be ada çokk cool bi kocam var arkadaş arasında elit bir kişilik deriz kendim gibi heyecanlı kıpır kıpır bi bebee yapmak istiyorumm çok muu Allahımm çokk muu
Rabbim size 3. Ye cesaret etme esenliği vermişbende ılk transferde gıttım kan verdım dırek hıc yapmadım kocaaa bır negatıftııı mahvoldummm...,
ikicisinde yaptım cıktı ama kımyasal oldu.
3. bu bundada yapıcam yaa varsa var zaten yoksada yok. napim kısmet diyip yoluma bakarım
İnşallahh AmiiinnnValla sorma sakinlikleri mahvedecek benideinsallah nasip olur canım insallah seneye pohpohlayarak büyüturuz inşallah
5.gun embriyosu ise transferin yirminci günu cagiriyorlarHerkese merhabalar :) 1 ağustosta transfer oldu çok şükür testim pozitif :) sizce kese ne zaman görülür ultrasonda ?
amiiiiiiinnn allah razıı olsunnnn canımm hepimiz için inşşallahhhh ..Rabbim size 3. Ye cesaret etme esenliği vermişVardır bunda da bir hayır hayal kurdurmuş hayalinizi yaşamak nasip olsun inşallahh size bize hepimize Açılan bu elleri geri çevirmesin inşallah
Çok teşekkürler :)Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ilk denemnizmi kaçıncı gün embriyosu
Arkadaşlar soru sorarken yanlış yazmışım. 1 Ağustos yumurta toplama 5 Ağustos transferHerkese merhabalar :) 1 ağustosta transfer oldu çok şükür testim pozitif :) sizce kese ne zaman görülür ultrasonda ?
Hakkında hayırlısı emeğiniz boşa çıkmasın insbende ılk transferde gıttım kan verdım dırek hıc yapmadım kocaaa bır negatıftııı mahvoldummm...,
ikicisinde yaptım cıktı ama kımyasal oldu.
3. bu bundada yapıcam yaa varsa var zaten yoksada yok. napim kısmet diyip yoluma bakarım
AmiiiinnnnRabbim bebiş diye uğraşan kimsenin kucağını boş bırakmasın
Teşekkürler:) ya ben yanlış yazmışım5.gun embriyosu ise transferin yirminci günu cagiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?