2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Gonalf iğnesi mi o,oksapar nasıl cekilecek bu igneye

Bundan mi

Eklentiler

• Screenshot_20220821-221501_Chrome.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 19
Kolda aciyor mu bacakta denediniz mi hangi yer daha iyi TEK basimiza vurabilirmiyiz kola

Haydi bakalım sabah gidebilirsen ne güzel olur hemen ogrenmis olursun ben ogleden sonra 3 4 gibi ancak giderim o gecede heyecandan uyuyamam herhalde ya bu arada nasilsin kendini nasil hissediyorsun
İlk olunca şaşkın ördek gibiyim
Bı evre atliorsun başka evre baslio
Yani kafaya takacak yeni bişey buluo insan
Tutacak mı tmm tuttu şükür
Kese düzgün mu dolu mu dış gebelik mi değil mi o da geçerse kalbi atacak mi sonumuz hayrolsun yakında iğneleri kafadan yapacak

Ahh kızlar yazılanların hepsini okudum ne kadar iyi anlıyorum hepinizi canım kızlar inşallah hepimiz eninde sonunda güzel haberler alalım bu kadar emek Allah'ın vardır bir bildiği zoru yaşatıyor sonra mükâfatını versin inşallah hepimize. Buralarda yazılanları hatim ettim hep tek bir umut duyacağım birşeyler bulmak için ama anladığım şu ki Allah ol derse oluyor istediğimizi yapalım kendimizi parçalasakta elimizden geleni yapıp beklemek gerekiyor. Tabiki sakin beklemek mucize. Ben ilk tedaviye başlayınca tek bekleyeceğim şeyin yumurta toplama olduğunu sanıyordum doktor dedi ki ooo daha dur toplandı dolu mu boş mu dolu çıktı döllendi mi döllendi 3 e 5 e gitti mi rahim kalınlaştı mi tutundu mu kese mi göründü boş mu dolu mu du du du. Tek duam Allah sabır ve kuvvet versin . Vurduğunuz iğnelerin her yeri çiçek açsın güzel yüreklerimiz evlat sevgisi tatsin inşallah güzel anneler

Amin kuzum amiiiiin benim düşüncelerimi dile getirmişsin inan bende böyle düşünüyordum.hatta diyordum allah bize kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı ne olursa versin kabulümüz.bir de kız isteyen yok erkek isteyen topikleri var.gördükçe içim cız cız ediyor

Ay onu hiç görmedim tuhaflar cidden

Amin canim amin onlar ne kadar şanslı olduklarini bilmiyolar valla bide demezler mi aman dogurup napacaniz biz dogurdukta noldu diye yeminle kalkip kafalarını yere carpasim geliyo
Aynen aynen canım.bi defasında tv de zahide kendi programında bir çifte öyle demişti.kendisi doğurunca unuttu programlarında salya smk izleyicilerden hamile kalsın die dua istediği günleri

Ah bende işin içinden çıkamadım canım :/ hibor iğne nedir? Sen şimdi trasfer oldun yani canm kaçıncı gündesin

Bende aynı ipneye başladım bugün nasıl acımıyor yahu :/ çürümüş gibi acıyor ilaç yayılmıyor sert beze gibi kalıyor karnımda çürğk gibi açıyor karnım. Diğer karından ipneler hiç böyle değildi bugün beni maffetti bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…