- 19 Ağustos 2022
- 107
- 164
- 23
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.161
İğne ucu değişse insülin ucu takardik rahat ederdikİğne yerlerini ovalamamak gerekiyor bir de. O zaman çürüme yapıyorOksapar yakıyor maalesef evet ama ben de sebebini düşünerek sakinlestiriyorum kendimi Başka çare yok
Ben direkt olduğu gibi vuruyorum. O bence de riskli olabilir. Kendisinin özel şırıngası var. Bir de iğneyi değiştirsek nolacak ki o kadar yakan şey ilacı zatenİğne ucu değişse insülin ucu takardik rahat ederdik
Bazısı direk başka enjektör boşaltıp yapio ama ben göze alamadım hava alınca bişe olur diye bu konud abilgisi olan var mi
AminMillet cart diye hamile kalıp cırt diye doğuruyor bı de çeneleri durmuyor kız istemiorum erkek olsun diyeni mi ararsın akıl vereni mi
Bizim gibi olsalardı napacaklardi ignesiydi ilaciydi filmiydi opusuydu histereskopisiydi Dr kuyruguydu hele de başka sehirdeyse git geller hepimiz şu an yarım insanız delik deşik olduk hormonlari hiç demiyorum ayarlarimizla oynadı resmen Rabbim güç kuvvet versin
Allah'ım şişen totolarimiz insin
Hormonlardan lekelenen yüzümüz ay gibi parlasın
Odemlerimiz fırt diye gitsin
Gazı olanın farti eksik olmasın
Sürekli ağlama hissi peşimizi bıraksın AMİN
SİZ DE AMİN DEYİN KİZLAR TOPLU DUA DAHA FAYDALI
Amin canim aminMillet cart diye hamile kalıp cırt diye doğuruyor bı de çeneleri durmuyor kız istemiorum erkek olsun diyeni mi ararsın akıl vereni mi
Bizim gibi olsalardı napacaklardi ignesiydi ilaciydi filmiydi opusuydu histereskopisiydi Dr kuyruguydu hele de başka sehirdeyse git geller hepimiz şu an yarım insanız delik deşik olduk hormonlari hiç demiyorum ayarlarimizla oynadı resmen Rabbim güç kuvvet versin
Allah'ım şişen totolarimiz insin
Hormonlardan lekelenen yüzümüz ay gibi parlasın
Odemlerimiz fırt diye gitsin
Gazı olanın farti eksik olmasın
Sürekli ağlama hissi peşimizi bıraksın AMİN
SİZ DE AMİN DEYİN KİZLAR TOPLU DUA DAHA FAYDALI
FolbiolFolita
Amin Rabbım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBu sefer sevinçle devam eder süreciniz inşallah
Artik cizgi belirmeye baslamis ilk idrar olsa daha belli olacak demekkiArkadaşlar en sağdaki ilk yaptığım test, en soldaki son yaptığım…hiç biri sabah ilk idrarla değil; net olmadı için predictor early nin içini açtım; en soldaki neden öyle çentik varmış gibi oldu bilemiyorum.
AminHayırlı olsun inşallah
Bu sefer şans senden olsun
Doktorum dirsegini kendine dogru cek serce parmagini dirsegine koy bas parmaginin geldigi yere igneyi vurabilirsin dedi orayi da cimdikler gibi tutarak yapiyoruz arkadasim hemsire yer kalmadi denince bu bolgelere vurabilirsin diye siniri bilmem acisindan atmisti kollarda da bu bolgeye denk geliyor deri altı enjeksiyonlarimizKola nasil vuruyorsun
En az otuz kırk bin kardalar maddi olarak(çocuğun ihtiyaçlarını alırdık)Amin canim aminonlar ne kadar şanslı olduklarini bilmiyolar valla bide demezler mi aman dogurup napacaniz biz dogurdukta noldu diye yeminle kalkip kafalarını yere carpasim geliyo
Boyle diyenlerin ele ele tutusup agzini buzmemiz gerekiyor yada yuregimizi sogutacak herhangi biseyAmin canim aminonlar ne kadar şanslı olduklarini bilmiyolar valla bide demezler mi aman dogurup napacaniz biz dogurdukta noldu diye yeminle kalkip kafalarını yere carpasim geliyo
İnsülin iğnesi ondan ince cnm acitmiyor bunu sokacam diye derde kaldım artık vahsilestim Cat diye sokuyom nolacaksa olsun hahahahBen direkt olduğu gibi vuruyorum. O bence de riskli olabilir. Kendisinin özel şırıngası var. Bir de iğneyi değiştirsek nolacak ki o kadar yakan şey ilacı zatenKaçış yok arkadaşım
Sizin kaçıncı gün. Bana da arada bir sıkıntı geliyor. Resmen küçük çaplı bir kriz yaşadım. Çığlık çığlığa bağırdımKuzum bilmiyorum ki biraz kaşıklar da ağrı var ama bugün çok moralim bozuktu eşimle tartıştım filan umarım kötü bişi olmaz stresli bir gün geçirdim ama onun dışında bir sürü ilaç içiyorum yan etkisi de olabilir şuan lik birşey yok sen nasılsın kuzum
Meyve yiyin ferahlatsin kizlarSizin kaçıncı gün. Bana da arada bir sıkıntı geliyor. Resmen küçük çaplı bir kriz yaşadım. Çığlık çığlığa bağırdımne oldu anlayamadım. Umarım sıkıntıya sebep olmam çokta üzmedim kendimi gerçi sonrasında aşırı hafiflemiştim. Offf bilemiyorum daha 2 günde bu raddeye geldim Allah 12 günü kayırsın hidayet esenlik versin hepimize inşallah
Kuzum daha öncede yazmistim bu konuyla alakalı insülin ignesine aktarip vuruyorum ben bizzat kendi doktoruma ve doktor arkadasima hatta esi hemsire onlara sordum onayladilar unsilin igne ucu cok daha ince arada baya fark var kendi siringasi hartt diye girerken hissettiiryor kolumda yer kalmadi yarinda bacaga gecicem benİğne ucu değişse insülin ucu takardik rahat ederdik
Bazısı direk başka enjektör boşaltıp yapio ama ben göze alamadım hava alınca bişe olur diye bu konud abilgisi olan var mi
Deneyecem inşallah yarın hemen tşk ederim cnmKuzum daha öncede yazmistim bu konuyla alakalı insülin ignesine aktarip vuruyorum ben bizzat kendi doktoruma ve doktor arkadasima hatta esi hemsire onlara sordum onayladilar unsilin igne ucu cok daha ince arada baya fark var kendi siringasi hartt diye girerken hissettiiryor kolumda yer kalmadi yarinda bacaga gecicem ben Eki Görüntüle 3116957
Aynen öyle canım bizi bizden başka hic kimse anlamiyo maalesef biz anne olmayi en zor yoldan başarmaya çalışıyoruz rabbim dosta düşmana inat yüzümüzü güldürsün insallah canım isteyen dileyen bizim gibi uğraşan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin düşmanlarda çatır çatır çatlasınEn az otuz kırk bin kardalar maddi olarak(çocuğun ihtiyaçlarını alırdık)
Manevi olarak yipranmadilar
Kendilerinin olmasaydı nasıl çırpınıyorlardı bak o zaman.
Düşmanı uzakta arama başta akraba aile sacma sapan konuşuyor sırf onlar sussun diye çocuk yapan çok insan var.Gebelik olunca da ele güne rezil olmadık diyen Kaynanalar var kıskananlar öyle belli edio ki kendini eksiğini bulamayıp ordan oyuyorlardi desiyorlardi eksik kalmayınca konuşmaz oldular geçmiş olsun gozunaydin diyemez oldular
Var da var Allah yılanlardan uzak tutsun hepimizi.
Aynen öyle valla canim bende zaten dogurmasaydin rabbim zorla mi verdi diyorum valla ne diyelim rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimiziBoyle diyenlerin ele ele tutusup agzini buzmemiz gerekiyor yada yuregimizi sogutacak herhangi bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?