2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Havası belli olmuyor tam göremiyorum

Kola nasil vuruyorsun

Nasıl gidiyor canım senle aynı gün transferimiz var mı bi değişiklik hissediyor musun :)
Kuzum bilmiyorum ki biraz kaşıklar da ağrı var ama bugün çok moralim bozuktu eşimle tartıştım filan umarım kötü bişi olmaz stresli bir gün geçirdim ama onun dışında bir sürü ilaç içiyorum yan etkisi de olabilir şuan lik birşey yok sen nasılsın kuzum

Arkadaşlar en sağdaki ilk yaptığım test, en soldaki son yaptığım…hiç biri sabah ilk idrarla değil; net olmadı için predictor early nin içini açtım; en soldaki neden öyle çentik varmış gibi oldu bilemiyorum.

Eklentiler

• 8334C054-FB72-49E9-AA98-A9FAD9DEAEB0.jpeg
    163,2 KB · Görüntüleme: 79
İğne yerlerini ovalamamak gerekiyor bir de. O zaman çürüme yapıyor Oksapar yakıyor maalesef evet ama ben de sebebini düşünerek sakinlestiriyorum kendimi Başka çare yok

İğne yerlerini ovalamamak gerekiyor bir de. O zaman çürüme yapıyor Oksapar yakıyor maalesef evet ama ben de sebebini düşünerek sakinlestiriyorum kendimi Başka çare yok
Prolutex ile oksapari aynı yere ard arda vuruyorum birini sağ birini solami vursam iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…