- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.141
Havası belli olmuyor tam göremiyorumYaparken iki parmakla gerdir tenini daha kolay oluyor dik açıyla vurulacak
Yağlı bölgeye yaparsan daha kolay
Bacağa denedim kaslı olunca dagilmadi hemen nohut gibi kaldı bı kaç günde dağıldı
Havasını alıyor musun bu arada enjektörün yapmadan önce
Kola nasil vuruyorsunBenimde oyle kuzum en cok tezgaha yaşlanınca yada biyere surtunce tomurcuk tomurcuk hissediyorum kan civiticiyu vuracak yer kalmadi kola vuruyorum oyuzden en sonki kan civitici girmemisti artik etime bildigin bastiriyorum ama iğneyle birlikte etim aşağı göçüyor ama igne batmiyordu hickira hickira sinirden agladim zaten kendi kendine vurmak zor vuracak igne ilac cok olunca duygular sel.olup cosuyor aksi gibi
Hangi uygulama canım o5 +1 diyo uygulamada
Pıt pıt vur gri başlığı çıkarıncaHavası belli olmuyor tam göremiyorum
Cok tesekkur ederim canim bakalim bana ne diyeceklerBana transfer sonrasi odama geldiğinde 10 gun dedi doktorum canım
FolitaKızlar folik asit olarak ne kullaniyorsunuz.
Ağız yukarı şekilde vuracağım dimiPıt pıt vur gri başlığı çıkarınca
Yukardakiler aşağıya dökülsün
Sonra yavaşça sikmaya başla ilaç iğneye çıkana kadar havasını almış olursun boyle
Kuzum bilmiyorum ki biraz kaşıklar da ağrı var ama bugün çok moralim bozuktu eşimle tartıştım filan umarım kötü bişi olmaz stresli bir gün geçirdim ama onun dışında bir sürü ilaç içiyorum yan etkisi de olabilir şuan lik birşey yok sen nasılsın kuzumNasıl gidiyor canım senle aynı gün transferimiz var mı bi değişiklik hissediyor musun :)
DiofolKızlar folik asit olarak ne kullaniyorsunuz.
Hayırlısıyla inşallahİğne yapanlara Allah kolaylık versingerçekten zor bi durum. Benim korkum var iyi ki kullanmıyorum. Çok zor ama az daha dayanın lütfen sonuç güzel olacak öyle düşünün
Evet normalde hemşireler yaparken gördüyse aynı işlemAğız yukarı şekilde vuracağım dimi
FolbiolKızlar folik asit olarak ne kullaniyorsunuz.
WM Multifer multivitamin kullanıyorum beş aydirKızlar folik asit olarak ne kullaniyorsunuz.
İğne yerlerini ovalamamak gerekiyor bir de. O zaman çürüme yapıyorKızlar göbeğim kırmızı delikler oldu yumurta toplama öncesi vurulduğum iğneler böyle yapmıyordu sizdede oluyor mu ve vurulacak yer kalmadı şimdiden yerleri ağrıyor beze oldu canımda aciyor vururken stresten baş dönmesi kalp atışı yasadim panik gibi korkuyorum artik hemen uzandım ilaçta biraz kaldi hepsini enjekte edemedim
Prolutex ile oksapari aynı yere ard arda vuruyorum birini sağ birini solami vursam iyi olurİğne yerlerini ovalamamak gerekiyor bir de. O zaman çürüme yapıyorOksapar yakıyor maalesef evet ama ben de sebebini düşünerek sakinlestiriyorum kendimi Başka çare yok
Ben öyle yaptım hepProlutex ile oksapari aynı yere ard arda vuruyorum birini sağ birini solami vursam iyi olur
Gerdirip vurulmuyorsa iki parmak arasında etini kavra öyle dene cnmAğız yukarı şekilde vuracağım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?