- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #5.001
Kimse umudu ellerine oylece birakmaz canim pes etmeyip son ana kadar tadini cikar icindeki bebisi son ana kadar dusun her seye ragmen sana ancak sen iyi gelirsin ben sabaha kadar konusurum burda ama sen tamam iyiyim dedikten sonra her sey biterumarım öyledir...
Ben de kahve tiryakisiyim, Türk kahvesi de pişirilme şeklinden dolayı aksi gibi kafeini en yüksek kahve türü. Kurukahveci Mehmet Efendi’nin kafeinsiz Türk kahvesi var, onu bir deneyin isterseniz. Ben de eve kafeinsiz kahve çekirdeği aldım, onunla kahve yapıyorum.
7. Gün tutunan örnekler var. Birgün daha bekle canım bence .Kızlar günaydın.
Bugün 6. günüm ama hiç belirti vs bir şeyim yok.
Ben olmadı diye düşünüyorum.
Hiç bir şey hissetmiyorum hatta bana kalsa ilaçları bile bırakıcam.
Nasip ne diyeyim artık.
Pozitif alan herkese de devamını canı gönülden diliyorum
Günaydın meleğimKızlar günaydın.
Nasip ne diyeyim artık.
Öyle düşünme benimde hiç belirtim yok sadece adet olacak gibi arada ağrı giriyor şimdi modumuzu yüksek tutma zamanı daha çok zamanımız var ilaçlarını da bırakma sakın en azından test gününe kadarKızlar günaydın.
Nasip ne diyeyim artık.
Benmde 6.gunum bende birşey hissetmiyorum hiç bir belirti de yok nasip Perşembe günü test günüKızlar günaydın.
Nasip ne diyeyim artık.
Teşekkür ederimVar cnm çizgi bende görüyorum. Gözünaydın
Canım sen dün test yapmamismiydin pozitif çıktı diyordunKızlar günaydın.
Nasip ne diyeyim artık.
8. Gün ara ara alt karnıma ağrı girmesi dışında hiç bir şey yok.bugün 10. Gün ufacık bir ağrım yok niye böyle yapıyorsunKızlar günaydın.
Nasip ne diyeyim artık.
Benimde önceden yaşadığım ağrılar, alt karnımdaki şişlik indi yok oldu. Sanki hiç transfer olmamışım gibi vücudum bedenim çok hafif. Ödemler yok, bel ağrısı yok. Dünki kan sonucu düşük çıktı diye psklj olarak mı böyle hissediyorum bilmiorum8. Gün ara ara alt karnıma ağrı girmesi dışında hiç bir şey yok.bugün 10. Gün ufacık bir ağrım yok niye böyle yapıyorsun
Kesinlikle öyle düşünme erken seninki birakma sakın ilaçları 12. Gunune kadar yolu var .Belirti arama hiç tutmuştur belki riske atma...Kızlar günaydın.
Nasip ne diyeyim artık.
Sakın ilaçları bırakma ve vücuduna negatif enerji yüklemeKızlar günaydın.
Nasip ne diyeyim artık.
İnşallah görürüz bende yarın vericem de heryerimiz ağrısın nasıl olsa alıştık ağrıyaBenimde önceden yaşadığım ağrılar, alt karnımdaki şişlik indi yok oldu. Sanki hiç transfer olmamışım gibi vücudum bedenim çok hafif. Ödemler yok, bel ağrısı yok. Dünki kan sonucu düşük çıktı diye psklj olarak mı böyle hissediyorum bilmiorumsanki yarın değerimi 50lerde görsem tüm belirti ağrılarım yine başlayacak gibi bi his içimde
Aynen israrla doktora iki kez sordum bende ve igneye gerek yok dedi banada coraspin yeterli dedi vitaminle doktora guvenmek zorunda kaliyoruz ne yazikki baska bilgi alacak biri yokBende 10 gün önce başladım coraspine Allahın izniyle cuma transfer olucam
Aslında transfer öncesi coraspin kullanıyorlar kan pıhtılaşması olanlar ama transferden sonra kan sulandırıcı iğnede ekleniyor.. Bana hamile kalınca kan sulandırıcı iğne vericeğini söyledi ama test gününe kadar geçen zamanda gebelik olursa ve pıhtılaşmadn kaybedersem diye kafamda dönüyor herşey
İğneden bu kadar korkan bi insan olarak 1 iğne daha eklemek için bu kadar meraklı olucağımı bilmezdim
Yok ben hiç test yapmadım.Canım sen dün test yapmamismiydin pozitif çıktı diyordun
Transferin yarın mı canım ?Yaraın transfer olacak olan varmı kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?