2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben de 10-12 günde çağırılıyor teste diye biliyorum ama pozitif olsun isterse 15. Günde olsun:) Benim de çift embriyo ve perşembeydi transfer, 5. Gün embriyosu olduğu için 10 gün sonrası test günüm, 28ine geliyor. Son 3 gün 1 sene gibi geldi. Kalan günlerimiz su gibi geçsin de ay sonunda birbirimizi kutluyor olalım inşallah

Yani cok iyi anlamam benmim de bir genim heterozigot biri homozigot heterozigot daha az riskli bildigim kadariyla homizigot daha fazla riske neden oluyor buyuk ihtimalle o yuzden igneye gecmiyor doktorun benimde normalden 4-5 gun once baslatti coraspine sizinle ayni korkuyu bende yasiyorum ancak net birsey bulamadim

Benim de 17 Ağustos beşinci gün embriyosu unutmaya çalışın yok gibi

Umarım o gücü bulurum ve kolay bir gebeliğim olur da bu endişelerime gülerim sonradan

Bende 10 gün önce başladım coraspine Allahın izniyle cuma transfer olucam
Aslında transfer öncesi coraspin kullanıyorlar kan pıhtılaşması olanlar ama transferden sonra kan sulandırıcı iğnede ekleniyor.. Bana hamile kalınca kan sulandırıcı iğne vericeğini söyledi ama test gününe kadar geçen zamanda gebelik olursa ve pıhtılaşmadn kaybedersem diye kafamda dönüyor herşey
İğneden bu kadar korkan bi insan olarak 1 iğne daha eklemek için bu kadar meraklı olucağımı bilmezdim

Herkese günaydın, 2 adet 4.gün embriyosu ile başlayan serüvenim sanırım son buldu, dün çizgi gördüğümü düşünmüştüm ama sabahki testim kabak gibi negatif. Bugün 8.günüm, yine kliniğin istediği gibi 12.günde kan testi vereceğim...
etkileneceğimi hiç düşünmezdim ama göğsüme bir acı saplandı...

Tatlım bende aynıyım hiç belirtim yok ümitsizdim. Sabah ki testte hafif gördüm çizgiyi. moralini sakın bozma. Dua edelim bol bol ve test gününü bekleyelim

Canım belki testte sıkıntı vardır. Dün görmüşsün bugün neden olmasın ki ? Modunu düşürme lütfen

Böyle olmaz senin motivasyona ihtiyaçin var silkelenip.kendine gelmelisin bunlari unutup icinde canli oldugunu dusunup hayal kurup sevinmelisin ilaclara devam her sey yolunda gidicek

Umutsuzluga kapilmadan test gununu beklemelisin acinij vucudunu ele geçirmesine izin verme ben burda bir arkadasin 9. Gune kadar negatif gorup en son kanda pozitif gormesine bile sahit oldum hemde 4. Gun embriyosuymus bak 8. Gun erken olabilir

Merhaba öncelikle hayırlı olsun ben de perşembe günü çift embriyo transferi oldum aynı günde gerçekleşmiş transferimiz. Günler geçmek bilmiyor gerçekten umarım çabucak test günümüz gelir ve müjdemizi alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…