- 23 Ekim 2015
- 96
- 126
- 93
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.961
Ayni benimki gibi çıkmış hadi gözün aydın sonuclar ardarda geliyordu6. Gün çok çok silikde olsa görünüyor sanki yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Eki Görüntüle 3116737
İnşallahhh canımm inşallah bu sefer hepimiz bebişlerimize kavuşuruzAyni benimki gibi çıkmış hadi gözün aydın sonuclar ardarda geliyordu
Amiinn hayirlisiyla insallahİnşallahhh canımm inşallah bu sefer hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Saate bakmadım ama 10 dkyı geçmemiştir ellerimi yıkadım testi alıp balkona çıktım önce anlamadım sonra dikkatli bakınca gördüm muhtemelen 10 dk içinde çıkmıştırAmiinn hayirlisiyla insallahKac dakikada çıktı 5 dk.kada çıktı 10 dk netleşti bende
Aynn o şekil oluyor biraz bekleyince belirginlesiyorSaate bakmadım ama 10 dkyı geçmemiştir ellerimi yıkadım testi alıp balkona çıktım önce anlamadım sonra dikkatli bakınca gördüm muhtemelen 10 dk içinde çıkmıştır
Evet kesinlikle insanların kendisi için değil de birbirine ettiği dualar çok daha kıymetli.. Allah ım gönlümüzdekini versin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli inşallahİnşallah inşallah çok dua edelim birbirimize
Kana karışıyor bugun yarın sağlık ocağında iğne vurulacagim kan testi isterim yaparlarsaEmbriyo transferi sonrası 5.gün; artık tutunma süreci tamamlanır ve transferin 5. gün belirtileri embriyoyu oluşturan hücrelerin farklılaşarak bebeği ve bebeğin eşini oluşturma aşamasına geçişidir.
Embriyo transferi sonrası 6.gün; embriyodan salgılanan hcg hormonunun kana karışmaya başlaması transferden sonra 6.gün belirtilerinin en önemli kısmıdır.
Embriyo transferi sonrası 7-9.gün; embriyonun büyüyerek gelişimini devam ettirmesi ve hcg üretimini giderek arttırması tüp bebekte 7.gün belirtilerindendir.Embriyo transferi sonrası 10-11.gün; artık kanda beta hcg hormonun yeterli düzeyde saptanacak seviyeye ulaşması transferin 10.gün ve transferin 11. gün belirtilerinden en kritik olanıdır.
Şöyle bi yazı okumuştum eğer doğruysa daha yeni yeni hcg salgılanıyor vücudumuzda demek ki
Çok değişik bi duygu çok uzun yıllardır bekliyorum umarım bu sefer güzel sonuçlanırAynn o şekil oluyor biraz bekleyince belirginlesiyor
Kan vermek için ben sanırım günümü beklerim daha hazır hissetmiyorum korkuyorum kötü bişey çıkar diyeKana karışıyor bugun yarın sağlık ocağında iğne vurulacagim kan testi isterim yaparlarsa
Cok şükür canm sevindim senin adınaÇok değişik bi duygu çok uzun yıllardır bekliyorum umarım bu sefer güzel sonuçlanırİnanmak çok zor geliyor gerçekten orda iki çizgi gördüğüme
Ben de sizle aynı gün transfer oldum, geçen pazartesiden beri çalışıyorum :) İşten nereye kadar izin alabilirsiniz ki günlük hayatınıza dönmemiz lazım. Zaten önünüzde uzun bir yol var bebek karnınızda büyüyünce şuandakinden de zor olacak zaten gidip gelmek. Şuan en kolay zamanlarıHanımlar gebelik sonrası çalışmakla ilgili fikirleriniz neler? Pazartesi iş başı yapıcam ve daha şimdiden yorgunum gözümde büyüyor. Maddi acıdan çalışmam gerekiyor bu dönemde maddi manevi zaten çok yorulduk. Sonucumuz çok şükür pozitif ama şimdiki yorgun hallerim beni endişelendiriyor. Dişimi sıkıp evde oturmalı mıyım yoksa ilerleyen zamanlarda normalleşir miyim?♀
Soda da yasak canımCanımlar hiç aranızda sade maden suyu içen var mı. Genelde eşimle ikiye böler öle içeriz. Küçük bardaklarla. Ama bugün bi ikilemde kaldık. Asitli içecek yasak dedi o kategoriye girer mi emin olamadım.
Kafeinsiz türk kahvesi var kızlar ondan alın için bu kadar heyecana girmeye gerek yok tadı aynıYarasinn bebisimebende 4 gunden itibaren ictim ara ara cok hafif yaptik kahvesini de beni okadar mutlu ediyorki ayri bir motivasyon oluyo o kahve mesela
Gözün aydın canım bende görüyorum. Bugün uğurlu günümüz6. Gün çok çok silikde olsa görünüyor sanki yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Eki Görüntüle 3116737
Gözün aydın canım bende görüyorum. Bugün uğurlu günümüz
Amin inşallah canıminşallah hep böyle gideriz büyüdüklerini de burdan konuşuyor oluruz
Kahvenin kafeini heyecanlandirmiyor kahve ayri motivasyon kaynağı benim icin öyle sartlanmisim çünkü molalarda hemen bı kahve yapistir hafta sonu evdeyken esimle hemen sohbete bir kahve esligi itemi o yuzden bu rituelin kendisi mutlu ediyor demek istedim bak bu kadar aciklama yaptimKafeinsiz türk kahvesi var kızlar ondan alın için bu kadar heyecana girmeye gerek yok tadı aynı
Bitecek insallah ya ben oksaparin cok acittiguni artik yer kalmadığını soyledim doktora muadil ilac enoxla değiştirdi oksapar kadar acitmiyor 2 gundur rahatim kollarim ve karnima oksapar yüzünden kan oturmuştuAh ne biçim iğne mahfetti biziama bebislerimzi koruyor yinede iyiki var müsait olduğumda deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?