- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.901
Ahahah hemşirelerin her dediği farklı. Ben de cuma günü histereskopi olucam. Bugün haftaneyr gittim hemşirelerden biri hemen Pazartesi yapar demişti biri de keşke Cumartesi kanaman bitiyor olsaydı dedi, doktor da adetin 10. Günü yapılır cuma yapıcaz dedi son noktayı koydu
bana yasak dedi doktor canım. Asitli içeceği geçtim hazır meyvesuyu bile içmiyorum şuanda vallaŞimdi çok küçük oluncaa acaba asit olayı sıkıntı yaratır mı dedim bendee ☺
Hayırlı olsun şimdiden inşallahGerçekten mi teşekkür ederim
Ben içiyorum valla kızıma hamileyken de içtim bazen günde iki tane içiyorum rahatlatıyor.normalde hiç sevmezdim hamiliktw alistim doktoruna danış yinede sana bir zararı olur mu diyeCanımlar hiç aranızda sade maden suyu içen var mı. Genelde eşimle ikiye böler öle içeriz. Küçük bardaklarla. Ama bugün bi ikilemde kaldık. Asitli içecek yasak dedi o kategoriye girer mi emin olamadım.
Amaaann onuu anlayamamıştır o benceeHersey olabilir dktra sormak gerek ben bugün ceyrek bardak kola ictim
Yok maden suyu mineralli su olarak geciyor ya bir sakincasi yok ben tukettim
Cok teşekkür ediyorum canmsinHayırlı olsun şimdiden inşallahbende kullandım transfer sonrası internetten araştırdım hemşirelere de sordum içinde beta hcg bulunmuyor
Dimi yaniAmaaann onuu anlayamamıştır o benceefarketmemiştir
Ben hem coraspin iğne olarakta oksapar kullanıyorum günde bir taneKızlaaar selammmbugün kontrolüm vardı transfer günüm belli oldu allahın izniyle cuma günü transfer olcam. Ama benim günlerdir kafama takılan birşey var bilgisi olan kan pıhtılaşması olanlar lütfen yazsın. Bende kan pıhtılaşması var. Ben şuan kan sulandırıcı olarak sadece coraspin kullanıyorum transferden sonrada coraspin kullanacakmış eğer hamile kalırsam o zaman iğneye geçicekmişim. Çok kafam takılıyor ben transferden sonra kan sulandırıcıyı iğne olarak devam edicem sanıyordum..
Dün de biri sormuştu, aynısını ona da söylemiştim. Almanya’da yaşıyorum ve burda zaten su yerine herkes maden suyu içiyor, dolayısıyla hamileler de. Zararlı olsa duymuştum çoktanCanımlar hiç aranızda sade maden suyu içen var mı. Genelde eşimle ikiye böler öle içeriz. Küçük bardaklarla. Ama bugün bi ikilemde kaldık. Asitli içecek yasak dedi o kategoriye girer mi emin olamadım.
Canim hangi gende benim tek gende oldugu icin doktor sorun cikarmaz dedi coraspin verdi vitamin takviyesinin icindede folikasit var o yeterli dediKızlaaar selammmbugün kontrolüm vardı transfer günüm belli oldu allahın izniyle cuma günü transfer olcam. Ama benim günlerdir kafama takılan birşey var bilgisi olan kan pıhtılaşması olanlar lütfen yazsın. Bende kan pıhtılaşması var. Ben şuan kan sulandırıcı olarak sadece coraspin kullanıyorum transferden sonrada coraspin kullanacakmış eğer hamile kalırsam o zaman iğneye geçicekmişim. Çok kafam takılıyor ben transferden sonra kan sulandırıcıyı iğne olarak devam edicem sanıyordum..
Vallahi her iki transfer sonrası da eşimle yemeğe çıktıkKizlar transferden sonra kac gun yattiniz nezaman dus aldiniz nezaman disari ciktiniz ben ilk transferde cok aceleci davrandim olmadi simdi hep tedbirli olmaya calisiyorum
Bende ilk transferde zaten daha hastanede tuvaletimi tutamadim hemen gittim tuvaleteVallahi her iki transfer sonrası da eşimle yemeğe çıktık
Sonrasında evde biraz dinlendim, ama öyle özellikle yatmadım. Her sabah kahvaltı ve akşamları yemek için dışarı çıktık. Gün içerisinde eşim çalışırken dışarda işlerim varsa kendim hallettim. Transfer günü sabah zaten duş alıp gitmiştim, diğer güne de normal duşumu aldım. Her iki transferimde de 4. gün uçak yolculuğu yaptım.
İlki maalesef kimyasalla sonuçlandı, 46 falandı ilk değerim, sonra düştü. Bu transferimde de henüz kan testi yaptırmadım, sonuç ne daha göreceğim
Hemşirenizden yavaş yapmasını rica edin. Elinizle ısıtın vurulacağınız yere gidene kadar. Ve yavaş yapılınca da hiç sorun olmuyor. Hafif bir iğne aslında sonrasında ağrısı çöküyor. 5-6 saat sonraa. Asla üstüne oturamıyorsun evet ama ertesi güne diğeri iyileşmiş oluyor benimKizlar progestan igne vuruluyorym iki tarafta da beze oluştu kevgire döndüm böyle olan Varmi siz neler yapıyorsunu
Bende bu sefer hastanede uzun yattim cikinca eve gelirken arabadada yattim 2 gundurde evde genel olarak yatiyorum normal hayatiniza devam edin dediler ama ben yatiyorumTransferden sonra 2 saatt hastanede yattım lavaboya bile kalkmadım sonrs taksiyle eve geldim 3 gün yattım ama ara ara kalktım hep yatmadım 3. Gün duş aldım şuan 6 günüm fırsat buldukça yatıyorum belim ağrıyor kasıklarım da batmalar var
Sonrasında ağrı hissetmiyorum ama iki taraftada beze oluştu kalcam taş gibi oldu .telefondan sordum tüp bebek merkezine kullanman gerekiyor dediler .perşembe gününe başka bir hastaneye randevu aldım ozaman kadar kullanacak malesefHemşirenizden yavaş yapmasını rica edin. Elinizle ısıtın vurulacağınız yere gidene kadar. Ve yavaş yapılınca da hiç sorun olmuyor. Hafif bir iğne aslında sonrasında ağrısı çöküyor. 5-6 saat sonraa. Asla üstüne oturamıyorsun evet ama ertesi güne diğeri iyileşmiş oluyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?