- 14 Mart 2022
- 2.439
- 6.886
- 88
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.781
Hayırlı uğurlu olsun inşallahBugün transfer oldum arkadaşlar. Önerebileceğiniz bişey var mı bana? Umarım tutar
İnsan bazen gözünün önündekini göremiyor, cahillik değil yaniAnladim cnm, ben de cok cahilim ya. Ara kanama diye dusunmedim de bu ayi pas mi geciyorum, regl olmayacakmiyim dedim. Sagol
Aynen coraspin kullanıyordum transferden sonra hem coraspin hemde iğne kullanıyorum.Kızlaaar selammmbugün kontrolüm vardı transfer günüm belli oldu allahın izniyle cuma günü transfer olcam. Ama benim günlerdir kafama takılan birşey var bilgisi olan kan pıhtılaşması olanlar lütfen yazsın. Bende kan pıhtılaşması var. Ben şuan kan sulandırıcı olarak sadece coraspin kullanıyorum transferden sonrada coraspin kullanacakmış eğer hamile kalırsam o zaman iğneye geçicekmişim. Çok kafam takılıyor ben transferden sonra kan sulandırıcıyı iğne olarak devam edicem sanıyordum..
Bazen arada kasık ağrım oluyor.Canim transferin 2 ci günunden vucudum sicakligi 37.5 e kadar oldu taki buguna kadar ishal oldum arada belim agriyodu hafif kasik agrim yalnız ayagimda idi oda hafif karnimda sislik var belirtler bunlar canim sende belirtiler varmi?
Benim normalde reglden once gogusum agriyodu ama bu sefer hic bi şey olmadıBazen arada kasık ağrım oluyor.
Göğüslerde falan bişey yok.
Bakalım artık hayırlısı.
İnşallah pozitif haberlerini bekliyorumBazen arada kasık ağrım oluyor.
Göğüslerde falan bişey yok.
Bakalım artık hayırlısı.
Teşekkür ederim canım transferim oldu şu an evdeyim inşallah hayırlı sonuçlanırG Guullddeenn hayırlı transferin olsun bol şanslı gelsin sana
Sonucu negatif çıkan arkadaşlara da tekrar deneme şansı ve sabrı diliyorum
O ağrı beni gece uykumdan uyandırdı baya korktum adet ağrısı değilmiş alt göbeğinde değil mi ağrı beni kivrandirdiKizlar bugün 5. Gunu adet olacakmışım gibi ağrı başladı.kramp değil adet ağrısı gibi normal midir
Önemli olan idrarın yoğun yani koyu olması. Genelde sabah idari yoğun olur, ama gün içerisinde de uzun süre bir şey içmeyince idrar koyulaşır. Koyuluğa göre karar verin, boşa pahalı testi harcamayın.Kızlaaar size bir sorum var. Evde prediktör erken gebelik testi (pahalı olanlardan) yapanlar sabah ilk idrarla mı yaptınız yoksa gün içinde mi?
Senin kacinci günde başladıO ağrı beni gece uykumdan uyandırdı baya korktum adet ağrısı değilmiş alt göbeğinde değil mi ağrı beni kivrandirdi
Korkma pozitif kal rabbim dileğini versin inşallah
Maşallah sağlıkla artsınKizlar benim kan testim 236.74sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Tessekur ederim canim seninkide inşallahMaşallah sağlıkla artsın
Dorttu galiba ara ara devam etti başlangıcı iki kere segirmeyle oldu pıt pıt pıt ettiSenin kacinci günde başladı
AyniymisDorttu galiba ara ara devam etti başlangıcı iki kere segirmeyle oldu pıt pıt pıt etti
Ayy hadi inşallah tutunmustur bebeğinAyniymis
Progesterondan bir şey olacağını sanmıyorum pek, ama yine de sormak lazım tabii. Bana da aynısı olmuştu bir seferinde, dağılmamıştı iyice ama bir daha tekrarlamadı. Prolutex kullanıyorum, eskisi gibi yakmıyor da artık.Ben de normalde progestan dex göbekten yapıyorum. Dün akşam yaptıktan 1-2 saat sonra farkettim ki yaptığım yerde sertleşmiş kalmış derinin altında dağılmamış sanki. Ben de korktum doz eksik kalacak diye gece kalkıp yarım doz daha vurduminşallah bir yan etkisi olmaz bugün hastaneye gidip soracağım
Evde uzanıyorum ara ara kalkıp dolaşıyorum canım bir sıkıntı yok şimdilik inşallah güzel haberi alırız artık yaaDemekki normal kuzum endişe etmeye gerek yok sen nasil hissediyorsun canım
Benim de 3 embriyom aynı anda trabsfer günü bozulmuştu geçen seneBenim 5 embriyo vardı transfer sırasında 3 bozulmuş sağlıklı değil diye imha etmisler
Seyirmeler ne zaman yaşandı ben kaçırdım. Benim de transferde bırakılırken rahimde bir ağrı oldu bir tarafımda sadece minicik. Sonra yukarı çıktım eşime anlatıyorum o geldi bu gitti doktor elimi tuttı falan. Bir seyirme 4-5 kere belki bir defada tabi. KaldımDorttu galiba ara ara devam etti başlangıcı iki kere segirmeyle oldu pıt pıt pıt etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?