- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.721
Anladım canım rabbim hayırlısını versin inşallahşuan nasılsın
İşte sürünerek yan sedyeye geçtim. Sıkıyosun itiyosun kakıyosun. Zaten mesane dolu. İnsanın aklı kalıyor. Ama o kadar ilaçlar iğneler kalınlaşan duvarlar. Bunlarla sıkıntı yaşanmaz bence. Yarım saat yattım 2 dk varken dedim tamam ben gidiyorum tuvalete. Sürgüye güvenmem zaten miktar çok. Eee bidee beli kaldırmaya çalışıcan faln hep uzun iş. Yatım saate yaptım valla. Sonra geldim 10 dk. Yattım. O rahatlıkla ne güzel oldu. Kimse de gelmedi siz ne yaptınız diyeeşim dedi 6 da dükkanı üstümeze kitleyip gitmesinler kalktık giyindik sonra öle işte değişik bir gündüü
Kizlar hic bisey olmaz bebisleriniz sizinleBende tutamadım kalktım
Ay masallahKizlar benim kan testim 236.74sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Hayirli olsun cancazimKizlar benim kan testim 236.74sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Teşekkur ederim canim inşallah sizlere nasip olsunAy masallahdegerin cok iyi katlanarak artsin inşallah.. darisi da başımıza
Darısı başımıza yaKizlar benim kan testim 236.74sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Hayırlı olsun olumlu sonucun canımKizlar benim kan testim 236.74sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Teşekkur ederim canim inşallah kuzumHayirli olsun cancazimAllahim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
İnşallah canim Allah sizede nasip etsinDarısı başımıza yaMaşallah
Çok sevindimKizlar benim kan testim 236.74sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Ah keşke..Yetişir inşallah miniğin
Ay maşallahKizlar benim kan testim 236.74sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
12. Günü Daha az olup artanlar varAh keşke..14.86 - 15 falan olup daha sonra yükselen var mı acaba
Senide təbrik edərim canim inşallah kat kat artar benide Pazartesi çağırdilar yeniden kan vermeye artışı gormek icinHayırlı olsun olumlu sonucun canımben de heyecanlıyım 8. Gün 77 küsür çıkmıştı 10. Gün kaç çıkar acaba inş yükselir değerlerimiz
Teşekkur ederim canim 3 embiron transfer edilmişdi aslindaÇok sevindimiki mi transfer edilmişti canım ?
Teşekkurler canim sana nasip olsun inşallahAy maşallahkatlanarak artsın inşallah
Hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsinKizlar benim kan testim 236.74sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
Teşekkurler canim Allah sanada nasip etsin insallahHadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin
Aminn tüm isteyenlere arkadaşlarımızadaTeşekkurler canim Allah sanada nasip etsin insallah
Hayırlı olsun cnm gözünaydınKizlar benim kan testim 236.74sokdayim hayla inanamiyorum vallaha Allah sizlerede nasip etsin insallah bu sevinci sizcə deger nasil? Ikiz ola bilirmi 10cu günüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?