• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canim ben transfer öncesi dönemdeyim. Günde bir türk kahvesi 1 filtre kahve icen biri olarak filtre kahveyi biraktim , sadece türk iciyorum onu da birakamadim belki transferden sonra birakirim. Avokado ve ananas yiyorum. Protein ve sebze agirlikli besleniyorum balik yiyorum. Paketli gidalar mumkun mertebede yememeye calisiyorum. Tatli cok severim canim isterse evde az sekerli yapiyorum. Kola vs gibi seyleri icmiyorum. Findik ceviz tüketiyorum.
Ben de kahve tiryakisiyim, Türk kahvesi de pişirilme şeklinden dolayı aksi gibi kafeini en yüksek kahve türü. Kurukahveci Mehmet Efendi’nin kafeinsiz Türk kahvesi var, onu bir deneyin isterseniz. Ben de eve kafeinsiz kahve çekirdeği aldım, onunla kahve yapıyorum.

Çocuğu olması için mu bu esmalar çekilecek?
Yani ben söylersen olur söylemezsen olmaz şu kadar çekmek lazım gibi şeyleri pek anlamlandıramıyorum. Bana iyi geldi. Motive etti. Rabbimin isimlerini söylemek ne güzel💜 ben bir şeye sığınmak sakinleşmek için söyledim canım. İnşallah iyi gelsin hepimize🌸🌸

Kızlar dün akşam 9 dan beri yatıyorum. Bugün sabah 10 da alarmla zor uyandım. Neden kii. Neye yoruldum bu kadar anlamadım. Eşim diyor ki hamilelik şimdiden uyku yapar mı yaa😍😍 bugün iğnem için hastaneye gittim reçetesiz yapmayız dediler. İlk defa. Daha önce yapmışlardı. Haklılar ama bi gerildim üzüldüm zaman geçti diye. Neyse annem de vurur benim ama ben tanıdık biri olmamasını istedim daha az naz yapıyorum. Çünküü aşırı bir korkum var. Çok ağladım bugün annem vururken Tutamadım kendimi. Aslında hiç bi şey yok. Rabbim bu sinirimizi stresimizi bebeklerimize yansıtmasın inşallahh🤲🏻🤲🏻 Umarım haberi yoktur tatlı tatlı yatıyordur💜🥰

Merhabaa💐 tranferim 18 Ağustos'taydı, ilk ve son olacak inşallah🍀 5 yumurta toplanmıştı 2si transfer edildi, 2si donduruldu. 28i test tarihi. Progestan fitil kullanıyorum günde 3 kez ama geceye denk gelen kullanımda sabaha karşı kasıklarda ağrı oluyor bunu yaşayan başka kimse var mı? Hepimize kolay bir süreç ve mutlu sonuçlar olsun. Bebeğini şimdiden beklemeye başlayanlara hayırlı olsun♥️
Benımde 18 agustosta transferım yapıldııı.
Ama test tarıhım 30 agustoss

Hahah buldum işteeeee çok sevindiimmmmm cokk guzel ustelık erken gebelıkte deıl normal gebelik testi muhtesem kırmızı aayyy hadi inşallah kan testınde çok güzel çıkacaakk cok heyecanlandım yaa :KK200::dua:
Canım ilaç arayışına girdim de yazamadım sana kusura bakma ❤️
Ay inşallah canım ya çok heyecanlı 😍🙏

Back