How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Eklentiler

• E22B2FE7-F537-469C-BEF1-C96DCBB387C4.jpeg
    E22B2FE7-F537-469C-BEF1-C96DCBB387C4.jpeg
    131,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 88D02468-114A-46FB-A0BF-0243CC80B296.jpeg
    88D02468-114A-46FB-A0BF-0243CC80B296.jpeg
    153,7 KB · Görüntüleme: 59
İlk denememde Prolutex kalmadığından Progestan Dex vermişlerdi. Bitince Prolutex’e geçtim. Gerçekten ikisi çok farklı. Prolutex’i vurduğum yeri tüm gün hatta günlerce hissediyorum. Tabii tek derdim bu olsun. Yoksa bir sıkıntı yaşamadım ilaçlarla ilgili. Sizin de çabucak geçer umarım ☺️
Ben de normalde progestan dex göbekten yapıyorum. Dün akşam yaptıktan 1-2 saat sonra farkettim ki yaptığım yerde sertleşmiş kalmış derinin altında dağılmamış sanki. Ben de korktum doz eksik kalacak diye gece kalkıp yarım doz daha vurdum🤷🏻‍♀️ inşallah bir yan etkisi olmaz bugün hastaneye gidip soracağım 😬

Merhabaa💐 tranferim 18 Ağustos'taydı, ilk ve son olacak inşallah🍀 5 yumurta toplanmıştı 2si transfer edildi, 2si donduruldu. 28i test tarihi. Progestan fitil kullanıyorum günde 3 kez ama geceye denk gelen kullanımda sabaha karşı kasıklarda ağrı oluyor bunu yaşayan başka kimse var mı? Hepimize kolay bir süreç ve mutlu sonuçlar olsun. Bebeğini şimdiden beklemeye başlayanlara hayırlı olsun♥️

Sizle test günümüz aynıymış :) Sizin belirtileriniz nasıl lekelenme filan oluyor mu sizde de? İlaç dozlarımız farklıymış benim estrofem 3 adet. Fitil 3, progestan dex iğne günde 1.

Kızçeler size bir soru en üstteki dün olan diğerleri bu sabah. Kaset testte koyu çıkan erken gebelik testinde böyle çıkması kötü bir şey mi ? Yoksam test mi dandik?

Eklentiler

• A7B57402-6420-4754-ABA0-76322AE5E90D.jpeg
    A7B57402-6420-4754-ABA0-76322AE5E90D.jpeg
    74,5 KB · Görüntüleme: 69
Bende pazartesi 15 ağustos ta transfer oldum 6 günüm karnımda ara ara ağrı oluyor birde belinde var oda yatmaktan herhalde başka belirti felan yok bende test yapasım var ama erken diye vazgeçiyorum
Bende sizinle aynı gün transfer oldum aynı belirtilerim var korkuyorum yA tutmadıysa diye test yapmaktanda korkuyorum

Ayy ikimizde kanda güzel görürüz inşallah 🙏 lekelenme, ağrı, sızı yok ☺️ Sizin ilaç alımı gayet normal benimkinde anormallik var gibi ama değişiyor işte doktordan doktora ❤️
İnşallah inşallah🙏🏻 Siz de benim gibi sabırlısınız anlaşılan daha hiç test yapmamışsınız. Ama bendeki bu üç gündür devam eden lekelenme artık sinir bozucu olmaya başladı. Bugün bi doktora uğrayacağım. Kan alalım derse de vereceğim artık

Back