- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.632
- 63
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.381
Allah razı olsun canım İnşaAllah senin de gönlündeki muratların hayırlısıyla gerçek olurKizlar bu arada negatif gormus arkadaslarim icin oyle bir dua ettim ki icimden gele gele anlatamam Allah'ım bidaha yasatmasin bebeklerine kavustursun pozitif deger gormus arkadaslarim ve kendim icinde Rabbim den dilerimki bebeklerimizi bize bagislasin
Hahah yaaKız katarakt miyiz görünüyor işteçok sevindim bin kere maşallah normal test bir de sanırım sağlıkla artsın çok duygulandım valla yaa
Seni yazarız canımcım.Ben de köyün delisi gibi herbokalogdaha transfer tarihim bile belli değil melekomelek başlıktan Eylül ü de çıkarmış
Sizler yolu açıyorsunuz ben de gelirim arkanızdanSeni yazarız canımcım.
İyi ki varsın valla
Herkese desteksin sen görüyoruz
Aynen işkence gibiBen günlük testlerime devam ediyorum. Koyulaştığını da görüyorum. Ama kan tahlili vereceğim günden çok tırsıyorum. İlk transferime göre çok daha rahattım bu sefer, ilkinde de, bu sefer de hep olumlu düşündüm. Ama test günü yaklaştıkça o rahatlık yerini endişeye bırakmaya başladı sanki
Aynı gün transfer olmuşuz. Benim de tahlil günüm yarın, fakat Pazartesi yapmak zorunda kalacağım. Sizi çok iyi anlıyorum inanın. Ben de test günü yaklaştıkça geriliyorum, korkuyorum. Ama testi yaptırıp sonucunu beklemekten başka çaremiz de yok. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızMerhabalar. Biz de 10 Ağustos'ta transfer işlemi gerçekleştirdik. Bu zamana kadar 2 denememiz oldu. İlkinde direkt negatif sonuç aldık. İkincide pozitifti ama 2 aylıkken kaybettik. Bir kere kendiliğinden gebe kaldım 6 haftalıkken düştü. Bu 3. tüp bebek denememiz olacak. 2 tane 1. kalite dondurulmuş embriyo transfer edildi bu sefer ama bugün 9. günümüzde olmamıza rağmen testte 2. çizgi çok çok silik çıktı. Bu da beni korkuttu açıkçası. Yarın kan tahlili günümüz. Sonuçtan biraz korkuyorum. Yıllardır bu forumda yazılanları okuyorum, bir gün yazacağımı düşünmemiştim ama bu sefer kendimi çok yalnız hissettim, yazmak istedim. Umarım hepimizin gönlünce olur her şey. Şans bizimle olsun.
5. Gün embriyosuSenin kaçıncı gün embriyosuydu
Çok teşekkürler.Aynı gün transfer olmuşuz. Benim de tahlil günüm yarın, fakat Pazartesi yapmak zorunda kalacağım. Sizi çok iyi anlıyorum inanın. Ben de test günü yaklaştıkça geriliyorum, korkuyorum. Ama testi yaptırıp sonucunu beklemekten başka çaremiz de yok. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızOlumlu olumsuz ne olursa herkes buradan paylaşıyor, paylaştıkça insan rahatlıyor, yalnız olmadığını hissediyor. Siz de yalnız hissetmeyin
Gözün aydınnnKızlar ben az önce idrar testi yaptımşaka mııı Allahhım
Allahim hayirlisiyla devaminida getirsin bize bagislasin bebislerimiziKızlar ben az önce idrar testi yaptımşaka mııı Allahhım
Hayirli olsun evet cok guzelBugün 8. Gün test verdim 77,3 çıktıgüzel bir sonuç değil mi bu hanımlarr?
Kişisel verileri koruma zart zurt sadece tahlil olan kişiye sonuçları veriyorlar burdaAynen işkence gibi
test sonucunu önce eşin alsın daha rahat oluyor
Benim 3. gün5. Gün embriyosu
Amiiinn yarabbimAllahim hayirlisiyla devaminida getirsin bize bagislasin bebislerimizihayirli olsun kuzum
Aynen öyle. Ben bu konu haricinde de her şeyimi herkesle paylaşmayı sevmiyorum. Ki bu konu ekstra hassas, yaşamayan anlamıyor. O yüzden eşim ve bu forum hariç kimseyle paylaşmıyorum, konuşmuyorum. Buranın bizim için değerini siz hesap edinÇok teşekkürler.Deneyimlerin ardından insan duygu düşüncelerini herkesle paylaşmak da istemiyor bu konuyla ilgili. Anca bu yolda yürüyen bizler anlarız birbirimizin sevincini de üzüntüsünü de çünkü. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım
Ah o iki cizgiAmiiinn yarabbimAllah razı olsun
Olumlu düşünün, olumlu olsun. Her hamilelik farklı, bunu unutmayın. Belki bu sefer geç tutundu, hcg daha yeni idrara karışıyor. Ki önemli olan hcg’nin yüksekliği değil, güzel güzel artması. Ne güzel yarın test gününüz, bir şey kalmadı. Pazartesi ikinci bir test yapar artışı takip edersiniz ve inşallah güzel haberleri buradan bizimle paylaşırsınızGeçen sefer pozitif sonuç aldığımızda 9. gün erken gebelik testinde 2. çizgi koyu bir şekilde belliydi. Ama bu sefer bu şekilde çok silik. Yine de 2 çizgi olmasına tabi ki seviniyorum. Allah'tan ümit kesilmezAma... Yarın bakalım kan nasıl çıkacak
Ah canim benimAynen öyle. Ben bu konu haricinde de her şeyimi herkesle paylaşmayı sevmiyorum. Ki bu konu ekstra hassas, yaşamayan anlamıyor. O yüzden eşim ve bu forum hariç kimseyle paylaşmıyorum, konuşmuyorum. Buranın bizim için değerini siz hesap edinAmin, hepimiz güzel sonuçlar alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?