2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Allah razı olsun canım İnşaAllah senin de gönlündeki muratların hayırlısıyla gerçek olur

Aynen işkence gibi
test sonucunu önce eşin alsın daha rahat oluyor

Aynı gün transfer olmuşuz. Benim de tahlil günüm yarın, fakat Pazartesi yapmak zorunda kalacağım. Sizi çok iyi anlıyorum inanın. Ben de test günü yaklaştıkça geriliyorum, korkuyorum. Ama testi yaptırıp sonucunu beklemekten başka çaremiz de yok. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız Olumlu olumsuz ne olursa herkes buradan paylaşıyor, paylaştıkça insan rahatlıyor, yalnız olmadığını hissediyor. Siz de yalnız hissetmeyin

Çok teşekkürler. Deneyimlerin ardından insan duygu düşüncelerini herkesle paylaşmak da istemiyor bu konuyla ilgili. Anca bu yolda yürüyen bizler anlarız birbirimizin sevincini de üzüntüsünü de çünkü. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım

Aynen işkence gibi
test sonucunu önce eşin alsın daha rahat oluyor
Kişisel verileri koruma zart zurt sadece tahlil olan kişiye sonuçları veriyorlar burda
Bir de benden çok eşim üzülüyor bu süreçte olan olumsuzluklara. Ben her şeyin tam içindeyim diye mi ne, hep biraz daha sağlam duruyorum. O yüzden de istemem ilk o görsün. Umarım güzel haberlerimiz olur da hiç bunları düşünmeye gerek kalmaz

Geçen sefer pozitif sonuç aldığımızda 9. gün erken gebelik testinde 2. çizgi koyu bir şekilde belliydi. Ama bu sefer bu şekilde çok silik. Yine de 2 çizgi olmasına tabi ki seviniyorum. Allah'tan ümit kesilmez Ama... Yarın bakalım kan nasıl çıkacak

Eklentiler

• IMG_20220819_161007.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 45
Aynen öyle. Ben bu konu haricinde de her şeyimi herkesle paylaşmayı sevmiyorum. Ki bu konu ekstra hassas, yaşamayan anlamıyor. O yüzden eşim ve bu forum hariç kimseyle paylaşmıyorum, konuşmuyorum. Buranın bizim için değerini siz hesap edin Amin, hepimiz güzel sonuçlar alalım

Olumlu düşünün, olumlu olsun. Her hamilelik farklı, bunu unutmayın. Belki bu sefer geç tutundu, hcg daha yeni idrara karışıyor. Ki önemli olan hcg’nin yüksekliği değil, güzel güzel artması. Ne güzel yarın test gününüz, bir şey kalmadı. Pazartesi ikinci bir test yapar artışı takip edersiniz ve inşallah güzel haberleri buradan bizimle paylaşırsınız

Ah canim benim çeken bilir çünkü aksi halde duvara anlatmakla farki kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…