2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhabalar bende sali günü transfer oldum... inşallah kucagimiz boş kalmaz hicbirimizin... bir sorum var sizlere bugun pembemsi lekelenmem oldu ... dr u aradim sorun yok dedi ama basina böyle bisey gelen var mi nedir aceba bu?
Bende sadece bel kasik ağrısı var leke gelmedi hiç 3.gun bugun yerleşme işaretidir korkma

Sıkı sıkı tutunsun miniş sana

Rabbim öyle güzel kolaylaştırıyor ki aslında bugün güzel geçti. Sağlık ocağındaki hemşire kız o kadar tatlı ki iyi ki karşıma çıktıı. Çok sevimli. Hafta sonu acili merak ediyorum. Ben elimde ısıta ısıta götürüyorum o da ısıtıyor sallıyor falan yavaş yavaş yapıyor sağ olsun. Ama açıp yatıp o gelişini beklemek o ıslak pamuk benii gerim gerim geriyor Alıp götürüyor yine de sağ olun yorumunuz için sakinliğimi koruduğumda hiç sıkıntı olmadığını bende farkettim

peperutka90 naptın ? saat kaçtaydı transfer ?
Şimdii eve geldım canımm
Çok şükür iyi geçti transfer. Ama benım kı 3.gun embriyosu oldugu ıcın ve orta kalıte hoca hep hayırlıaı bakalım dıyor ne umut verıyor nede vermıyor gibi.
Insallah guzel haberlerını alırız dedı oda :)
Bakalım neler olacak allahtan ümit kesılmezz

Kizlarrrr 10 gün önceden regl oldum ve bugün kovidin son günüydü cumartesi kan vereceğim ve transfer sürecine yine kanda bir sorun çıkmazsa başlıyorum dua edin bu sefer transfer iptal olmasın
Hadi güzel güzel başlangıçlara inşallah. şurda pozitifff diyee nida atmalarımız olsun inşallah. Yükselişleri takip edelim. Kalp atımlarını duyalım benim de yarın transfer. İçimde olduğunu bilmek ne yapacak acaba. Hiç yaşamadım. Sorunsuz transferler nasip olsun sana da neden iptal oldu onu da merak ettim.

Merhabalar ben 13 ağustosta transfer oldum.5. Günüm bugün kasık batışmaları oluyor.dün özellikle çok sert bi kramp hissetim bunlar tutunuyor demek mi ?
Umarım güzel sonuçlar alırsınız Hiç bir belirti tuttuğuna veya tutmadığına işaret değildir. Hepsi ilaçlardan dolayı

Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…