2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tebrik ederim görmek içini rahatlatmıştır.. bir sonraki randevun ne zaman
Çok teşekkür ederim, evet rahatlattı ve hamile olduğumu anladım. Daha önceden hiç hamile gibi hissetmiyodum kendimi. Keseyi gördüm deyince bir ohh dedim :)
Kalbini duyana kadar her hafta geleceksin dedi. Haftaya tekrar gideceğim salı günü. Ya haftaya ya da ondan sonraki hafta duyarız kalbini umarım 🙏🏼

Bir düşüğüm var o yüzden korkuyorum tekrar başka bi sorun çıkmasın diye hayırlısıyla hepimizinki sağlıklı ilerler inş 🤲🏻
biliyorum zor benim de kimyasal geçmişim var kendinden biliyorum insan düşünmeden edemiyor, ama iyi düşünmeye çalış inşallah sağlıklı bir sürecin olur

Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman canım 😊
Verdim geldim bakalım yarın oglen çıkar dedi dr ilk kan degerin çok dusuk 21 dedi bugün 150 üzeri olması gerekir normal bir gebelik için dedi moralim bozuldu 🙄 bende dedim benim adet dongum 45 50 gün arasi dedim ozaman geç dollenme olabilir dedi

Korkunç bi diş ağrısı başladı kadın doğuma gitmeden diş hekimine de gidemem. Bugün muayene olmaya çalışıcam Kızlar

Kızlar merhabalar size bir sorum var akıntı durumlariniz nasıl benim su gibi beyaz şeffaf akıntım oluyor gün içinde bazen sarı şeklinde de az az oluyor siizinde öyle mi☺️

Kızlar merhabalar size bir sorum var akıntı durumlariniz nasıl benim su gibi beyaz şeffaf akıntım oluyor gün içinde bazen sarı şeklinde de az az oluyor siizinde öyle mi☺️
bende idrar yolu enfeksiyonu varmış sağlık ocagındaki idrar tahlilinde çıktı hiç baktırdın mı sen?

Miniğime merhaba diyebiliriz 🥺

Kese şekli güzel Rahime yerleşmiş sat’a uyumlu dedi 🙏🏼

Eklentiler

• 42425595-5BDD-4D50-AE4F-19522B787537.jpeg
    42425595-5BDD-4D50-AE4F-19522B787537.jpeg
    110,3 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar bugün doktora gittim düşük riskim var ama henüz rahim içinde kanama alanı saptanmadı bir sorum olacak şuan 5+3 olduğunu. Söyledi yolk sac kesesini gördüğünü söyledi 5 haftalık kese gören arkadaşlarım kesenin boyutu kaçtı sizin benim 12.7 mm yazıyor kağıtta da acaba böylemi sizin de merak ettim ☺️
Merhaba, kesenin boyutu benim ultrason kağıdımda 0.73 cm olarak yazıyor. Bende bir sorun mu var acaba?

Eklentiler

• IMG_20211207_083949.jpg
    IMG_20211207_083949.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 83
X