2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

6. 5 haftalik. Kızlar böyle gümbür gümbür değildi sakin sakin normal mi dedim doktora herşey normal dedi sizin ilk kalp sesiniz de benim gibi miydi
Canım bebek daha küçük ve yeni oluşuyor ilk oluşan organı kalp diğer organlar da oluşup birazcık daha büyüyünce artıyormuş. YouTube da Kağan Kocatepe var ilk hamileliğimden beri onun videolarını izlerim o diyor ki ilk kalp atışını gördüğünüzde acaba sorun mu var diye düşünmeyin hafta ilerledikçe artacak

Ben oglumda ankaradaki buyuk dogum hastanesinde detayli ultrasona girdim. Teyzem bashemsireydi orda. Ona ragmen resmen kopek gibi azarladilar beni. Oglumda hem devlet hem ozel muayenelere gittim kayseride. Gercekten rezaletti. 4 kisi birlikte giriosun iki yatak var yari ciplak herkes birbirini izlio falan. Baya vajinal muayene yaptilar yanimda baska bi kadina. Ustelik alete prezervatif falan d gecirmediler şok olmustum. Devlet hastanesi orda bitti benim icin
Ay canım ben oğlumu özelde doğurmuştum o zaman çalışıyordum özel sağlık sigortam çok iyiydi. Ama teyzem devlet de doğum yapmıştı biz doğum hane kapısından hemşireyle ebe nin bağırmalarını duyunca içeri girip müdahale edecektik nerdeyse o kadar kötü davrandılar ki aslında benim mantığım şu devlet yada özel önemli olan insan orada çalışan insanların insanlığı merhameti empati kurması. Çatlatma iğnemi memorial da yaptırayım demiştim 1 saat acil de beklettiler tek hemşire kimsenin yüzüne bakmıyor dedim bu ne ya devlette de bu kadar beklerdim ben hemşire demesin mi başka hastaneye git hastane mi yok bana ben şikayetleri duymak zorunda değilim diye tabi sonra aldığınız hizmetten memnun kaldınız mı diye mesaj geliyo ben de yardırdım oraya 🙈

Kizlar burun tikanikligi oluyo mu sizdede hic uyku uyuyamiyorum bu yuzden spreyde sıkmıyorum bisey olur diye hasta mi oluyorum dicem 1 2 haftadir var bu sorun genel gebelikte olan bisey mi yada
Canım bende de oluyor burun tıkanıklığı kan basıncı artıyor ve vücut daha çok oksijene ihtiyaç duyuyor ya o yüzden oluyor bir de burun etlerinde normalde de şişme olan biriysen bazen burnundan hiç nefes alamazsın korkma

Merhabalar özel hastaneye mi gidiyorsunuz devlet mi?
Özele gideler genel olarak muayene ücretleri ne kadar acaba ? Bir de belli aydan sonra özeller kabul etmiyor mu? Böyle bir şey dedi biri ama merak ettim.

Hiç öyle değil devlet hastanesi gözünün yaşına bakmaz nazın geçmez derdini anlamaz bi yer. Doktorlar kendilerini (bazıları hariç) ilah ilan ediyor.
Benim kuzenim istanbulun büyük bir eğitim araştırma hastanesinde memur şuan hamile diyo ki Allah düşürmesin imkanı Olan gelmesin. Devlet hastanelerini sevmiyorum isterse sıfır bina olsun isterse aletleri gıcır gıcır olsun doğumda kendimi teslim etmem şahsen 🙏🏼
O senin fikrin 2 cocuk dunyaya getirdim ve gayette ilgilendiler cokta iylerdi demek o kisilere iyiler denk gelmemis herkes istedigi yere gidebilir illa gidin diye dayatmadik tercih sizin arkadas sordu bende cevapladim 😀

Canım bende de oluyor burun tıkanıklığı kan basıncı artıyor ve vücut daha çok oksijene ihtiyaç duyuyor ya o yüzden oluyor bir de burun etlerinde normalde de şişme olan biriysen bazen burnundan hiç nefes alamazsın korkma
Aynen zaten benim burun arizaliydi iyice dökülüyo canım ondan olsa gerek demek ki 😂

Günaydın kızlar oğlumda özel doktora gittim yine aynı doktoruma gideceğim 28 inde randevum var bilerek erkene almadım ki gittiğimde herşeyi göreyim icim rahat etsin inşallah devlete gittim iki ay önce aynı anda 4 5 hastayı içeri aliyorlar ve korona dönemi olmasına rağmen pek bir önlem göremedim o yüzden de devlet tercih etmem hele ki böyle riskli bir dönemde Allah korusun hepimizi ınsalalh sağ salim kavuşuruz hepimiz bu arada Çin takvimine bakan oldu mu benim kız çıkıyor bakalım tutacak mı🥰😄😄

Sevindim kuzum iyi olmana bulantı falan başladı mı nasıl gidiyor genel olarak canim
Saol canim benim ya suan oyle pek belli bi bulantim yok ara ara biraz rahatsiz eden bulanti var ama kisa surede geciyo bide kasik agrilariim oluyo o kadar cocuklarda cok istirfa ettim pis geciyo benim gebeliik bunda sakin olsa keskeee 🤲

Benimde 19. Haftada bi kanama geldi nerden geldiğini anlamadım idrardan mı bebekten mi doktoru aradım 1.5 saate gelicem en yakın hastaneye git bekleme dedi. Doğum hastanesi vardı oraya gittim.İleri haftalar vajinalden kontrol tehlikelidir doğumu tetikler bilen bilir kadın bişey yapmadan doğum başlamış olabilir yat elle muayene edicem dedi dedim ki hayır istemiyorum ultrasonla bakın imza atıcaksın dedi attım karından baktı bebeğim iyiydi koşarak kendi doktoruma gittim rahim ağzı ultrasonda görünür ve kapalı kafayı mı yemiş ne alttan muayenesi dedi. Bir daha mı tövbe doğum konusunda asla güvenmiyorum
Kime güveneceğimizi şaşırdık artık. Devlet hastanesindeki doktordan çok memnundum aslında ben. Doktordan ziyade diğer çalışanlar sıkıntılıydı. Sistem kesinlikle yok. Hastaneye yatisin yapıldığında normal doğumda ebe yaptırıyor. Sezaryen olacaksa acildeki doktor kimse o yapiyordu. Benim şansıma kendi doktorum denk gelmişti ama denk gelmeyen niceleri var. İnsan hiç bilmediği birine de emanet etmek istemiyor. Insallah hepimizin sağlıkla doğumlari gerçekleşir canım. Sen de çok zor şeyler yaşamışsın. Kadınların doğum, erkeklerin askerlik hikayeleri bitmez derlerdi o zaman anladım neden bitmediğini 🤣

Canım bebek daha küçük ve yeni oluşuyor ilk oluşan organı kalp diğer organlar da oluşup birazcık daha büyüyünce artıyormuş. YouTube da Kağan Kocatepe var ilk hamileliğimden beri onun videolarını izlerim o diyor ki ilk kalp atışını gördüğünüzde acaba sorun mu var diye düşünmeyin hafta ilerledikçe artacak
İnşallah canım icim rahatladı iki hafta sonra tekrar gidicez

Merhabalar özel hastaneye mi gidiyorsunuz devlet mi?
Özele gideler genel olarak muayene ücretleri ne kadar acaba ? Bir de belli aydan sonra özeller kabul etmiyor mu? Böyle bir şey dedi biri ama merak ettim.
28. haftadan sonra hiç bir doktor kabul etmez özelde demişti bana özeldeki doktorum

Kizlar burun tikanikligi oluyo mu sizdede hic uyku uyuyamiyorum bu yuzden spreyde sıkmıyorum bisey olur diye hasta mi oluyorum dicem 1 2 haftadir var bu sorun genel gebelikte olan bisey mi yada
Ay kabusum oldu o burun tıkanıklığı. Boğazımı kurutuyor gece uyuyamıyorum

Saol canim benim ya suan oyle pek belli bi bulantim yok ara ara biraz rahatsiz eden bulanti var ama kisa surede geciyo bide kasik agrilariim oluyo o kadar cocuklarda cok istirfa ettim pis geciyo benim gebeliik bunda sakin olsa keskeee 🤲
İnşallah canım benimde baya bulantım oldu oğlumda bunda daha bişey yok umarım hiç olmaz daha erken ama inşallah yani😄

Ben sürekli rüya görüyorum kızlar ama belli belirsiz sabah uyandığımda sanki hiç uyumamış gibi oluyorum. gündüz uykularımda rüya görmüyorum ama daha da sersemliyorum rüya gören var mı aranızda

X