Beta vermedim canım doktor gerekli görmedi kese görüldüğü ve büyüdüğü için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YOk daha dün ogrendm benim supriz oldu açıkçası hala soktaymSen gittin mi dr a canım?
Ay allah korusun, sizde hicbir belirti olmadi mi? Sonra nasil anladiniz, rutin kontrolde mi belli oldu.Hiç öyle kötü dusunmeyin en yakın arkadaşım ile aramızda 2 ay vardı o sürekli 5. Aya kadar hergun pıhtıli kan gelmişti iğne fitil günlerce yaptırdı. Bende de kanamadan eser yoktu. Onun bebeği doğdu çok şükür sapasağlam. Benimki sıfır kanama ile kalbi durmuş öylece dolasiyormusumozaman ona ne üzülmüştüm kaybedecek diye önceki de düşmüştü. rabbim nasip ettikten sonra hiç aklınıza kötü getirmeyin
Rahatligi bozuyoruz malesefCokta olmamis ama rahatlık iyidir yaa
Sorma bana da sancı verildikten 8 saat sonra ayağa bi kalktım yoğun kanama başladı. Şuna bak neden hasta bezi almadın bizden dedi.(sanki 5 10 tane dogum yaptim nerden bileceksem)Üstüne bir de 2 çanta götürmüştüm boyutları kesinlikle büyük değil, çantamı getirirken bak bak kaç tane çanta getirmiş sanki kullacak hepsini diye azarladı.(2 bucuk gun hastanede kalıp fazlasını bile evden getirttim)Çektiğim sancı olmasa gösterirdim gününu. Üstelik ebe hemşire falan değil bunlar temizlik görevlisi. Bir daha illallah Rabbım göstermesin devlet hastanesi mimli bendeAy yolmaya kalk.da gor. Ikinirken bagiriyo diye poposuna vurulan mi dersin sanci cekerken cok agliyo diye itilip kakilan mi. Devlet hastanesi rezillik
Evet kayseride yaptim
Ne kadar ayip. Insanlarin cani burnunda. Biliosunuz ki o hasta bezi gerekicek. Basta soylemeyip sonra azarlamak nedir. Gercekten cok ayip. Valla benm hastaneye girmemle dogumum arasi 4 saat surdu ama her muayenede ozur diledi ebe. Epidural takilirken ebeyle sarildik beni teselli etti sancilar gecene kadar. Cok para verdik ama cok ozenliydi herkes. Devlete allah dusurmesinSorma bana da sancı verildikten 8 saat sonra ayağa bi kalktım yoğun kanama başladı. Şuna bak neden hasta bezi almadın bizden dedi.(sanki 5 10 tane dogum yaptim nerden bileceksem)Üstüne bir de 2 çanta götürmüştüm boyutları kesinlikle büyük değil, çantamı getirirken bak bak kaç tane çanta getirmiş sanki kullacak hepsini diye azarladı.(2 bucuk gun hastanede kalıp fazlasını bile evden getirttim)Çektiğim sancı olmasa gösterirdim gününu. Üstelik ebe hemşire falan değil bunlar temizlik görevlisi. Bir daha illallah Rabbım göstermesin devlet hastanesi mimli bende
İnşa AllahBen ilkini dogurdugum doktora gidicem yine. Fakulteyle ilgili.hic fikrim yok insallah cok guzel olur
Hangi hastanede yaptın canım. Ben şu an agridayim ama inşallah şubatta tayin isteyeceğim kayseri ye. Erciyes kartal da Mehmet karahancere cok iyi ve ilgili diyorlar. Kız kardeşim de tedavi için gidiyor. Hem bilgi hem de sosyal açıdan çok memnun kalmistiNe kadar ayip. Insanlarin cani burnunda. Biliosunuz ki o hasta bezi gerekicek. Basta soylemeyip sonra azarlamak nedir. Gercekten cok ayip. Valla benm hastaneye girmemle dogumum arasi 4 saat surdu ama her muayenede ozur diledi ebe. Epidural takilirken ebeyle sarildik beni teselli etti sancilar gecene kadar. Cok para verdik ama cok ozenliydi herkes. Devlete allah dusurmesin
Okyanus suyu kullanabilirsin canım zararı yokKizlar burun tikanikligi oluyo mu sizdede hic uyku uyuyamiyorum bu yuzden spreyde sıkmıyorum bisey olur diye hasta mi oluyorum dicem 1 2 haftadir var bu sorun genel gebelikte olan bisey mi yada
Mehmet bey de cok iyidir. Ben memorialde yaptm ilkiniHangi hastanede yaptın canım. Ben şu an agridayim ama inşallah şubatta tayin isteyeceğim kayseri ye. Erciyes kartal da Mehmet karahancere cok iyi ve ilgili diyorlar. Kız kardeşim de tedavi için gidiyor. Hem bilgi hem de sosyal açıdan çok memnun kalmisti
Evet sabah verdiğim sonuç ertesi gün öğlen gibi e nabız a geçmişti.. Ben de bilmiyordum dr dan şifre istedim artık e nabız a geçiyo bizim sayfamıza düştükten sonra dedi..Enabiza dusmuyo mu sonuclar
Hiç öyle değil devlet hastanesi gözünün yaşına bakmaz nazın geçmez derdini anlamaz bi yer. Doktorlar kendilerini (bazıları hariç) ilah ilan ediyor.2 cocugumuda devlette yaptim hicte kotu davranmadilar gayet anlayisli insanlardi ki benim zamanimda sehir hastanesi yoktu orasi suan daha iyidir normal kontrolunu devlet hastanesinde yap yine yapacaksan dogumunu ozelde yap bana sorarsan gereksiz ozel bu zmanda hem maddi olarakta cok etkiliyor ona vercegim parayi cocugumun ihtiyaclarini karsilarim sonucta cikan her sonuc devlettede ayni hic bir farki yok adi sadece ozel olmasi yinede sen bilirsin devletteki her alette gıcır gıcır
Benimde 19. Haftada bi kanama geldi nerden geldiğini anlamadım idrardan mı bebekten mi doktoru aradım 1.5 saate gelicem en yakın hastaneye git bekleme dedi. Doğum hastanesi vardı oraya gittim.İleri haftalar vajinalden kontrol tehlikelidir doğumu tetikler bilen bilir kadın bişey yapmadan doğum başlamış olabilir yat elle muayene edicem dedi dedim ki hayır istemiyorum ultrasonla bakın imza atıcaksın dedi attım karından baktı bebeğim iyiydi koşarak kendi doktoruma gittim rahim ağzı ultrasonda görünür ve kapalı kafayı mı yemiş ne alttan muayenesi dedi. Bir daha mı tövbe doğum konusunda asla güvenmiyorumSorma bana da sancı verildikten 8 saat sonra ayağa bi kalktım yoğun kanama başladı. Şuna bak neden hasta bezi almadın bizden dedi.(sanki 5 10 tane dogum yaptim nerden bileceksem)Üstüne bir de 2 çanta götürmüştüm boyutları kesinlikle büyük değil, çantamı getirirken bak bak kaç tane çanta getirmiş sanki kullacak hepsini diye azarladı.(2 bucuk gun hastanede kalıp fazlasını bile evden getirttim)Çektiğim sancı olmasa gösterirdim gününu. Üstelik ebe hemşire falan değil bunlar temizlik görevlisi. Bir daha illallah Rabbım göstermesin devlet hastanesi mimli bende
Kuruluk yapar zaten peteklerde ekstra kuruluk yapıyor ilaçlı değilde okyanus suyu daha iyi olabilir yada bildiğimiz tuzlu suKizlar burun tikanikligi oluyo mu sizdede hic uyku uyuyamiyorum bu yuzden spreyde sıkmıyorum bisey olur diye hasta mi oluyorum dicem 1 2 haftadir var bu sorun genel gebelikte olan bisey mi yada
Merhaba. 4+4 te hcg 2448 çıkmıştı. Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba kan testi verdiniz mi hcg degeriniz kac cikti bende 4 haftaligim
Olmadı cinsiyet öğrenecektik bide uzun yola çıkacaktik diye bı gıdım demiştim eşim bile yanımda yoktu o kadar rahattım düşünün. Oyuzden bu işler belli olmuyor kanama var diye üzülmeyin diye anlattım.Ay allah korusun, sizde hicbir belirti olmadi mi? Sonra nasil anladiniz, rutin kontrolde mi belli oldu.
Sebep yok. Sonra tıbbi genetik yaptırdım pıhtılaşma çıktı şimdi kalp atışında iğne olucam. Dozu vs çok korkuyorum şimdi.Geçmiş olsun neden durmuşki kalbi kaç haftasında?
Sağlıkla sıhhatle rabbim bize bağışlasınÇok üzüldüm
Bende su gibi kanamayla bebeğimi kaybetmiştim kalbi durmuştu
Hayırlısı olsun hakkımızda tabiki rabbime emanet