2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim gibi iştahsız olan varmı okadar az yemek yiyorm ki boğazımdan zor geçiyor daha küçücük iştah gitti ilk gebeligimde yaşadıklarım çok ağırdı hiç birşey yiyemedm aylarca :KK43: ama bukadar erken miydi hatrlamiyorum
Benim de iştahım hiç yok 4-5 gündür özellikle sabahları zaten bulantı oluyor, öğleden sonra azalıp geçiyor ama iştahım hep sıfır..

Benimde sat 8 beta 3 bin çok fazla geldi seninki benden yüksek
Senin ki gayet normal, normal değerler aralığında..👍 Benim evet yüksek çıkmış ve ben de baya tedirginim bu yüzden, zaten önceki 2 gebeliğim de sıkıntılı olunca vardı tedirginlik buda üstüne tuz biber oldu:KK43:

Ya tedirgin olma ilk kan sonucun kaçtı önemli olan değerlerin nasıl ilerledi
Senin ki gayet normal, normal değerler aralığında..👍 Benim evet yüksek çıkmış ve ben de baya tedirginim bu yüzden, zaten önceki 2 gebeliğim de sıkıntılı olunca vardı tedirginlik buda üstüne tuz biber oldu:KK43:

Super o zman gonlune gore olsun hersey unuttum gittim neyin ne oldugunu senler seneler gecti 5. Haftami doldurcam bu gece daha muaneye bile gidemedim dusun artik 😂
Ee tecrübe rahatlığı bu işte 🤭
En kucuk kaç yaşında?
Benm bilgiler taze daha galiba unutmamışım kızımdan.

Katılıyorum. Kayseri de doğum evinde yaptim ilk doğumumu. Sırf normal doğum yaptırırlar diye seçmiştim. Dogumhane değil sanki mezbahane gibiydi. Temizlik falan asla yoktu. Temizlik görevlileri çileden çıkarttılar beni. Sancim olmasa nezaketi bırakıp saçlarını yolardim heralde😒
Ay yolmaya kalk.da gor. Ikinirken bagiriyo diye poposuna vurulan mi dersin sanci cekerken cok agliyo diye itilip kakilan mi. Devlet hastanesi rezillik
Sizdemi Kayseride doğum yaptınız?
Evet kayseride yaptim

Ya tedirgin olma ilk kan sonucun kaçtı önemli olan değerlerin nasıl ilerledi
İlk kez kan verdim dün, beklemek çok zor vakit geçmiyor düiüncesiyle (önceki sıkıntılardan dolayı) dr a gitmeden önce yaptırcam diye bekledim.. Hatta 6. Hafta yı beklemekti niyetim ama sabredemedim az daha.. Yarın yokmuş Dr perşembe günü de randevum var..

İlk kez kan verdim dün, beklemek çok zor vakit geçmiyor düiüncesiyle (önceki sıkıntılardan dolayı) dr a gitmeden önce yaptırcam diye bekledim.. Hatta 6. Hafta yı beklemekti niyetim ama sabredemedim az daha.. Yarın yokmuş Dr perşembe günü de randevum var..
Ozman korkma bence bazen betanin çok anlamı.olmuyor

Enabiza dusmuyo mu sonuclar

Hiç öyle kötü dusunmeyin en yakın arkadaşım ile aramızda 2 ay vardı o sürekli 5. Aya kadar hergun pıhtıli kan gelmişti iğne fitil günlerce yaptırdı. Bende de kanamadan eser yoktu. Onun bebeği doğdu çok şükür sapasağlam. Benimki sıfır kanama ile kalbi durmuş öylece dolasiyormusum😔ozaman ona ne üzülmüştüm kaybedecek diye önceki de düşmüştü. rabbim nasip ettikten sonra hiç aklınıza kötü getirmeyin
Çok üzüldüm 🥺
Bende su gibi kanamayla bebeğimi kaybetmiştim kalbi durmuştu 😞
Hayırlısı olsun hakkımızda tabiki rabbime emanet 🙏🏼

X