2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Değişiyor işte ilkim öyle oldu ikincide 12 saat sancı çektim ama hep ebelerin yüzünden ilkinde ben gezdim bol yürüdüm hastanede hemen açılma oldu ikincide hiç kaldirmadilar soluna dön Uzan dediler hep ondan o kadar geç sürdü yoksa oda kolay olurdu eminim .. 🤦🤷
Yatarak sanci cekmek kabus nasi yattin😱

Ilk dogumumda topikte bi arkadas vardi. O da vajinismus. Hatta yanlis hatirlamiosam iliskiyle diil vajina girisine bosalmayla hamile kalmisti. Grubun en kolay en hizli doguraniydi. Dogumun baslamasiyla bitmesi 3 saat. Hem de epidural vs almamisti
Maşallah 😳 ileri derecede vajinismus hastası değilim artık çok şükür ama yeni yenip hamile kaldım. Vallah bravo arkadaşa. Allahın işi işte :)

Kızlar bende baktıracağım yarın beta. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bir kere kimyasal yaşamıştım. Onda da sonradan böyle hissediyordum. Doktora henüz gitmedim zaten. En son geçtiğimiz Pazar günü 21,28 ile öğrenmiştim hamile olduğumu. Umarım sonucum yüksek çıkar yarın🙏🏻
Hic endiselenme canim benm beta dun 13 kusur bin cikti ben de hic hamile hissetmiorum.

Maşallah 😳 ileri derecede vajinismus hastası değilim artık çok şükür ama yeni yenip hamile kaldım. Vallah bravo arkadaşa. Allahın işi işte :)
Bakalim zaman neyi gosterir. Ama ilk dogumda hic bisi bilmediginden hic bisi anlamiosun bi bakiosun cocuk kucaginda. Sen kendini sezaryen diye sartlama. 8 ay sonra hangisine sicaksan onu yapatsin

Yatarak sanci cekmek kabus nasi yattin😱
Kızımın günü geçmişti nst ye bağlıydı m hep taşikardi vardı yani kalp atışı çok fazlaydi kakasinida yapmıştı karnıma ve suyunu kendileri mille keseyi yirttilar alttan ayy ikinci kabus gibiydi ama feda olsun cennet kuşuma yine olsa denizimi yine dogururdum o acıları çekerdim.. cennetteki meleğim o benim 🥰🥰❤️

Benim durumum şu bir hafta önce doktor zaten keseyi görmüştü 1 hafta sonra kesenin yeteri kadar büyümedigini söyledi.isterse geç tutunma olsun isterse erken aslında bu önemli değil sonuçta 1 haftada az büyümüş.hiç görmemiş olsaydı ozaman geç yada erken tutunmadan bahsedilebilirdi. 6 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum Bülent trasin yazdığı istisnai durumlar. Mesela herkes gebeliğin devamı için %60 lik bir artisin yeterli olduğunu söylüyorlar ama öyle artan bir gebeliğin devamı gelmiyor malesef yada çok az bir kısmı devam ediyor bunun gibi.biraz uzun yazdım kusura bakmayın.hakkimizda hayirlisi olsun inşallah.
Kese boyütu kacti kac olmus olctu mu?. Benmde benzer durum var ilk etapta beta dusuk basladi sonra (43) sonra iki kat artis oldu. Sadece 10. Gun ile 12. Gun arasinda artis cok az oldu. Kimyasal mi acaba diye dusunduk sonradan duzenli artti. 2 embriyo transfer edilmişti bana. Gecen hafta cuma keseyi gorduk crs günü de kesenin boyu duzenli artmisti. Ancak 6 hafta olmasi gerekirken 5 hafta keseye göre dedi. Haftayada kalp atisi icin cagirdi. Ama bende sizij gibi stresliyim. Acabalar kafami kurcalıyor

Kızımın günü geçmişti nst ye bağlıydı m hep taşikardi vardı yani kalp atışı çok fazlaydi kakasinida yapmıştı karnıma ve suyunu kendileri mille keseyi yirttilar alttan ayy ikinci kabus gibiydi ama feda olsun cennet kuşuma yine olsa denizimi yine dogururdum o acıları çekerdim.. cennetteki meleğim o benim 🥰🥰❤️
Kiyamam cennette bulusun insallah♥️

Bakalim zaman neyi gosterir. Ama ilk dogumda hic bisi bilmediginden hic bisi anlamiosun bi bakiosun cocuk kucaginda. Sen kendini sezaryen diye sartlama. 8 ay sonra hangisine sicaksan onu yapatsin
Aynem canım daha çok değişir düşüncelerim muhtemelen. İlk aylarda bu kadar endişelenmek normal herhalde :)

Yaaaa Allah dirayet versin ne güzel bi annesin 🥺🥺🥺
Seni çok iyi anlıyorum benimde aynıydı keseyi kendileri patlattı biliyorum onu 🤦🏼‍♀️
Herşey geçiyor her acı bitiyor sağlıklı olsunlar sağlıkla gelsinler yeter ki 🙏🏼

Oğlumun ismi Görkem kızım olursa Gökçe istiyorum😍 bayılıyorum bu isme. hoşgeldin canı
Bu arada "Gökçe" benim soyadım kendi adım sedef 😅 herkes diyor çok güzel bir soyadın var diye bende sitelerde genelde gökçe ismini yani soyadimi kullanırım canım .. buraya yazayım bişi olmaz yani demi 😅☺️☺️❤️ bu arada inşallah olur canım Allah nasip etsin inşallah sende gökçe adını koyarsın evladına

Yaaaa Allah dirayet versin ne güzel bi annesin 🥺🥺🥺
Seni çok iyi anlıyorum benimde aynıydı keseyi kendileri patlattı biliyorum onu 🤦🏼‍♀️
Herşey geçiyor her acı bitiyor sağlıklı olsunlar sağlıkla gelsinler yeter ki 🙏🏼
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim.. aynen öyle yeterki acılarını yaşamayalım herşey olur .. ben hamile olduğumu bilmiyorum daha günüm geçmemiş yani kaynanam geldi bizde kaldı gece rüya görmüş benim bebeğim 6 aylık di vefat ettiğinde .. rüyasında deniz yerde oturuyormus eşimin kucağında da bir çocuk varmış onu seviyormuş eşim denizimde babasına bakmış uzun uzun el kol yapmış kiskanmis o çocuğu sonra beni al demiş gözleriyle uzun uzun bakıp .. eşim eğilip öpmüş bol bol sarılmış .. ondan bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim işte 🥺 ama 100 tane de doğursam melegimin yerini tutmaz ki Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah zorr

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim.. aynen öyle yeterki acılarını yaşamayalım herşey olur .. ben hamile olduğumu bilmiyorum daha günüm geçmemiş yani kaynanam geldi bizde kaldı gece rüya görmüş benim bebeğim 6 aylık di vefat ettiğinde .. rüyasında deniz yerde oturuyormus eşimin kucağında da bir çocuk varmış onu seviyormuş eşim denizimde babasına bakmış uzun uzun el kol yapmış kiskanmis o çocuğu sonra beni al demiş gözleriyle uzun uzun bakıp .. eşim eğilip öpmüş bol bol sarılmış .. ondan bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim işte 🥺 ama 100 tane de doğursam melegimin yerini tutmaz ki Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah zorr
Yaa hani olur ya bazen bi insana kocaman sarılmak istersin şuan öyle gerçekten 😟 Allah tekrarını yaşatmasın canım benim ❤️🙏🏼

Elbette tutmaz yaninda veya kalbinde hicbiri birbirinin yerini tutmaz. Ama yeni bi bebek gundemi degistirir. Kendi gitmis olabilir. Ama benim bakis acima gore sana tesellisini gondermis. Allah dogmus dogacak hayattaki yavrularina uzun saglikli mutlu omurler versin hepsinin hayrini gor insallah

X