- 12 Mart 2020
- 453
- 369
- 23
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Merhaba arkadaşlar bende pkoluyum birbirimize destek olalım tedavi süreclerimizi paylaşalım en önemlisi birbirimize bol bol dua edelim
Merhaba kızlar insallah hayırlı haberlerinizi alırım bende adetimi bekliyorum femara kullanmaya başlayacağım insallah faydası dokunurBen de iki tarafta polikistiği olan biri olarak 2 gün sonra reg|im bitince soğan kürüne ve eşzamanlı olarak yumurtlama masajına başlayacağım. Bu aydan niyeyse umutluyum
İnsallah canım. Doktorum bana bir kutu Demir ilacı yazdı onu bitirdim sonra d vitamini ve folik asit kullanmaya başladım. Simdi adetimi bekliyorum 3. Gününde gidip femara kullanmaya başlayacağım. Bunun dışında beslenmeme dikkat ediyorum mesela üremeye iyi gelen yiyecekleri tüketmeye çalışıyorum incir somon avakado gibi şeylerİnşallah faydasını görürsün canım nasıl tedavi sürçleriniz neler kullaniyorsunuz
Sen neler kullanıyorsunİnşallah faydasını görürsün canım nasıl tedavi sürçleriniz neler kullaniyorsunuz
İnşallah büyümüştür canım başlarsınız bi an önceBende de pcos var, iki kere çatlatma iğnesi denedik olmadi bu ay aşılama olacak inşallah, femara bugun son cuma kontrolüm var bakalim insallah büyümüştür. Gecen ay 13 mm de kalmıştı, birde bal corek otu tarçın yapıyorum ilk defa persembe aksama kadar yicem cuma kontrolilk ay cok güzel büyüdü geçen ay 13 de kaldi aşılama iptal oldu. Bu ay nasip olur inşallah
İnşallah canım Allah razi olsun duan içinİnşallah büyümüştür canım başlarsınız bi an önce
Merhaba canım gel sarılalım vallahişuraya ben de yanaşayım , yeni pcos tanısı almış biri olarak gelin sarılalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?