- 12 Mart 2020
- 453
- 369
- 23
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Bende bir pcoluyum yeni yılla beraber tedavimde başladım bugün femara ya başladım inşallah tutar egzersiz ve beslenme çok önemli kilon varsa ver mutlaka bende insülin direnci de var bunun için ilaç kullanıyorum ve sayesinde 8 kilo verdim hala devam ediyorum umarım 2022ye kucağımıza dolu girelimHerkese merhaba kızlarbaşlıktan da anlayabileceğiniz gibi pkoluyum hemde ileri derecede. Tedavi görürken hamile kaldım ancak kimyasal gebelik yaşadım bir de üstüne kistim olmuştu. Uzun zamandır regli de olmuyorum. Sadece üzülüyordum başka hiçbir şey yapmadan. Yeniyıl itibariyle kolları sıvamaya karar verdim bir süre doktora gitmeden biraz da virüs sebebiyle kendi kendimi tedavi etmeye çalışacağım. Mesela dört gün önce soğan suyu içmeye başladım. Aynı zaman da çörek otu bal tarçın yiyeceğim uyumadan önce. Gün içinde incir ceviz fındık tüketeceğim. Bugün kendime yeni kitaplar siparis ettim. Boş kaldıkça film izleyeceğim. Ah bi de egzersiz yaptım mı tamamdır tabi her şeyin başında bol bol dua edeceğim. En önemlisi kendimi üzmeyeceğim (düşünün bir ara bebek görünce bile ağlamaya başlıyordum) rabbimin izni ile bende anne olacağım inanıyorum bu süreçte buraya yaşadıklarımı yazacağım. Aynı zamanda benimle birlikte olmak isteyen arkadaşlarım olursa onlara destek olacağım Sadece burada olumsuz düşünceler olmasın istiyorum. Hadi bakalım canım kızlar yeniyıl bizlere sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir bebiş getirsin
MerhabaBende bir pcoluyum yeni yılla beraber tedavimde başladım bugün femara ya başladım inşallah tutar egzersiz ve beslenme çok önemli kilon varsa ver mutlaka bende insülin direnci de var bunun için ilaç kullanıyorum ve sayesinde 8 kilo verdim hala devam ediyorum umarım 2022ye kucağımıza dolu girelim
Merhaba bende polikistik overmişim aslında daha önce de söyledi doktorlar ama profesör pko diyemem yumurta açısından zenginsin dedi ama tüp bebek doktoru pko dedi devlette yaptıracağım ama sıra bekliyorum nisandan önce olmazmış bu süreçte bende kilo vereceğim soğan kürü yapacagim kistim de varmış rabbim yormadan bze evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinHerkese merhaba kızlarbaşlıktan da anlayabileceğiniz gibi pkoluyum hemde ileri derecede. Tedavi görürken hamile kaldım ancak kimyasal gebelik yaşadım bir de üstüne kistim olmuştu. Uzun zamandır regli de olmuyorum. Sadece üzülüyordum başka hiçbir şey yapmadan. Yeniyıl itibariyle kolları sıvamaya karar verdim bir süre doktora gitmeden biraz da virüs sebebiyle kendi kendimi tedavi etmeye çalışacağım. Mesela dört gün önce soğan suyu içmeye başladım. Aynı zaman da çörek otu bal tarçın yiyeceğim uyumadan önce. Gün içinde incir ceviz fındık tüketeceğim. Bugün kendime yeni kitaplar siparis ettim. Boş kaldıkça film izleyeceğim. Ah bi de egzersiz yaptım mı tamamdır tabi her şeyin başında bol bol dua edeceğim. En önemlisi kendimi üzmeyeceğim (düşünün bir ara bebek görünce bile ağlamaya başlıyordum) rabbimin izni ile bende anne olacağım inanıyorum bu süreçte buraya yaşadıklarımı yazacağım. Aynı zamanda benimle birlikte olmak isteyen arkadaşlarım olursa onlara destek olacağım Sadece burada olumsuz düşünceler olmasın istiyorum. Hadi bakalım canım kızlar yeniyıl bizlere sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir bebiş getirsin
MerhabaMerhaba bende polikistik overmişim aslında daha önce de söyledi doktorlar ama profesör pko diyemem yumurta açısından zenginsin dedi ama tüp bebek doktoru pko dedi devlette yaptıracağım ama sıra bekliyorum nisandan önce olmazmış bu süreçte bende kilo vereceğim soğan kürü yapacagim kistim de varmış rabbim yormadan bze evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
3 yılı geçti canım evleneli hiç korunmadık klomen femara aşılama bal propolis karışımı epey bişey denedim soğan kürünü de bi gün yapmıştım midem bulanınca aman bende kist yok zaten dedim devam etmedim bu ay deneyeceğim burnumu tutup içeceğim inşallahMerhabaöncelikle yumurta açısından zengin olmanız çok güzel bir şey umarım Nisana kadar kendiliğinizden hamile kalabilirsiniz bunun için sizde kendiliğinizden bir şeyler yapabilirsiniz. Zaten tüp bebek pkolularda çok çabuk olumlu yanıt veriyormuş diye duymuştum
Merhaba bende de var maalesef pko ben c life, çörek otu bal tarçın kullandım bu ay bakalım adetimi bekliyorum şu anHerkese merhaba kızlarbaşlıktan da anlayabileceğiniz gibi pkoluyum hemde ileri derecede. Tedavi görürken hamile kaldım ancak kimyasal gebelik yaşadım bir de üstüne kistim olmuştu. Uzun zamandır regli de olmuyorum. Sadece üzülüyordum başka hiçbir şey yapmadan. Yeniyıl itibariyle kolları sıvamaya karar verdim bir süre doktora gitmeden biraz da virüs sebebiyle kendi kendimi tedavi etmeye çalışacağım. Mesela dört gün önce soğan suyu içmeye başladım. Aynı zaman da çörek otu bal tarçın yiyeceğim uyumadan önce. Gün içinde incir ceviz fındık tüketeceğim. Bugün kendime yeni kitaplar siparis ettim. Boş kaldıkça film izleyeceğim. Ah bi de egzersiz yaptım mı tamamdır tabi her şeyin başında bol bol dua edeceğim. En önemlisi kendimi üzmeyeceğim (düşünün bir ara bebek görünce bile ağlamaya başlıyordum) rabbimin izni ile bende anne olacağım inanıyorum bu süreçte buraya yaşadıklarımı yazacağım. Aynı zamanda benimle birlikte olmak isteyen arkadaşlarım olursa onlara destek olacağım Sadece burada olumsuz düşünceler olmasın istiyorum. Hadi bakalım canım kızlar yeniyıl bizlere sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir bebiş getirsin
Bende femara kullandım 2. Ayı hamileydim ancak kimyasal gebelik oluştu. Bende biraz kendi kendime bir şeyler denemeye karar verdim olmazsa eğer doktora tekrar başlarım3 yılı geçti canım evleneli hiç korunmadık klomen femara aşılama bal propolis karışımı epey bişey denedim soğan kürünü de bi gün yapmıştım midem bulanınca aman bende kist yok zaten dedim devam etmedim bu ay deneyeceğim burnumu tutup içeceğim inşallah
Merhaba canımMerhaba bende de var maalesef pko ben c life, çörek otu bal tarçın kullandım bu ay bakalım adetimi bekliyorum şu an15 aydır olmuyor bebek aklıma takılmasın diye bol bol kitap okuyorum
Çok üzüldüm canım inşallah bi an evvel hamile kalırız deneyeceğim sonuçları burdan yazalımBende femara kullandım 2. Ayı hamileydim ancak kimyasal gebelik oluştu. Bende biraz kendi kendime bir şeyler denemeye karar verdim olmazsa eğer doktora tekrar başlarımcanım soğan suyunu en azından iki kere denemeliyiz diye düşünüyorum faydasını gören çok kişi olmuş. Soğan sonuçta en azından zararı dokunmaz
Tamam canım ben yarın soğan küründe beşinci günümde olacağım. Bittikten sonra iki hafta kadar da aslan pençesi çayı içeceğim.Çok üzüldüm canım inşallah bi an evvel hamile kalırız deneyeceğim sonuçları burdan yazalım
Amin çok aminMerhaba canımen iyisini yapıyorsun insan kitap okurken az da olsa dünyadan uzaklaşıyor inşallah adet görmezsin güzel haberlerini almak nasip olur c life macunu duymuştum bayağı memnun kalanlar varmış. Bende soğan suyuyla başladım bakalım neler olacak tedavisiz hamile kalmak gönlümden geçen
Tahmin edebiliyorum canım kayınvalideler insanın gözünün içine bakıyor bebek konusundaAmin çok aminAllah tüm isteyenlere hayırlıca versin. Ben de kayınvalidemgilden etkileniyorum onlar çok istiyor ve aynı apartmandayız maalesef olmuyor inşaallah hayırlıca tez vakitte nasip eder sana da
Senin ne zamandır olmuyor ve kaç yaşındasın canım Ben iki kez tedavi gördüm ve olmadı ama aşılama olmadım daha. Ayneen olana kadar uğraşırız takdir Allah'tanTahmin edebiliyorum canım kayınvalideler insanın gözünün içine bakıyor bebek konusundabende ilk zamanlar arkadaşlarımdan çok etkilendim maşallah çevremde isteyen herkes hatta doktorun umutsuz dediği kişiler bile pıtır pıtır hamile kaldı evde için için bayağı bi ağladım ancak şimdi daha aklıselim düşünüyorum. Pes etmek yok
26 yaşındayım canım. 1.5 senelik evliyim. Küçüklüğümden beri ilaçsız adet olamadığım için korunma işine hiç girmedim bile. Evliliğimin bir senesi dolunca femara kullanarak hamile kaldım ancak kimyasal oldu düştü. O yüzden doktordan hastaneden biraz soğudum. Sen kaç yaşındasınSenin ne zamandır olmuyor ve kaç yaşındasın canım Ben iki kez tedavi gördüm ve olmadı ama aşılama olmadım daha. Ayneen olana kadar uğraşırız takdir Allah'tan
Ben de 26 ama 27 olcam nasipse26 yaşındayım canım. 1.5 senelik evliyim. Küçüklüğümden beri ilaçsız adet olamadığım için korunma işine hiç girmedim bile. Evliliğimin bir senesi dolunca femara kullanarak hamile kaldım ancak kimyasal oldu düştü. O yüzden doktordan hastaneden biraz soğudum. Sen kaç yaşındasın
BendeTamam canım ben yarın soğan küründe beşinci günümde olacağım. Bittikten sonra iki hafta kadar da aslan pençesi çayı içeceğim.
Aa ne çok benziyoruz. Ya bu haplar bi de bende kist yaptı. Femara kullandım hamile kaldım iyi hoş ama düştü bi de üstüne kist yaptı adetimi hepten kestiBen de 26 ama 27 olcam nasipseben de bir buçuk senelik evliyim 4 ay doğum kontrol hapı içtim içmez olaydım ben de ilk letu ve çatlama iğnesi oldum ikinci de iki klomen ve çatlatma iğnesi sonuç sonu yıkık ben de çok kullandım adet söktürücü ilaç
Evet canımBendesaraçoğlu paketi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?