Gebeliğe Hazırlık 2021’den Umutlu Caanım PKOLULAR 😍♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa ne çok benziyoruz. Ya bu haplar bi de bende kist yaptı. Femara kullandım hamile kaldım iyi hoş ama düştü bi de üstüne kist yaptı adetimi hepten kesti biraz da vücudu zorlamamak gerek sanırım
Evet benim de kist yaptı kasımda tedavi gördüm kist olunca bıraktım Aralık ayında c life kullandım üç kere yumurtlama gördüm galiba çok yedim macunu

Bende pkoyum ama adetlerim düzenliydi sonra kilo aldım ve birden kesildi hazirandan beri sadece tarlısalla adet olmuştumki 3 gün önce birden kendi kendime oldum, bikaç zamandır sağlıklı beslemeye başlamıştım etkisi olduğunu düşünüyorum. Şuanda pazar günü klomene başlıcam inşallah ve beslenme egzersiz düzenime daha çok dikkat edicem kilo vermeye calışıcam inşallah bizlerde başaracağız

Birde yeni bir folik asite başlamıştım 20 gündür folidays diye arkadaşım önermişti, b12 vitaminim düşüktü haftada bir iğne oluyorum. Etkisi olmuşmudur bunların bilmiyorum

Birde yeni bir folik asite başlamıştım 20 gündür folidays diye arkadaşım önermişti, b12 vitaminim düşüktü haftada bir iğne oluyorum. Etkisi olmuşmudur bunların bilmiyorum
Merhaba canım pkolu olup kendi kendine adet görebilmen bile çok iyi bir şey zayıflarsan kolay bir şekilde hamile kalabileceğine inanıyorum ayrıca o kullandığın ek şeylerin olumlu etkisi olacaktır çünkü okuduğum bir araştırmada d vitamini kullanan kadınların hamile kalma oranları %35 gibi daha fazlaydı.

Daha önce 2 kere gebelik yaşadım sağlıksız sonuclandı canım sonrasında da adetlerim kesildi. Bu ay tedaviye başladık bakalım hayırlısı bu sürectede kilo vericem inşallah Bi şekilde takviye yapmamız gerekiyo bencede vitaminler çok etkiledğine inanıyorum

Çok geçmiş olsun canım moralini yüksek tut hamile kalabiliyorsun ne güzel beterin beteri var diyerek olumlu düşünelim güzel bakalım güzel görelim bende kendi yöntemlerim ise yaramazsa doktorun yolunu tutacağım fıtı fıtı

Bir ara bende çok taktım instagramda doğum hikayelerini izleyip izleyip ağladım ama artık toparlanma zamanı herkesin bi sınavı var bı hayatta rabbim sınıyo önemli olan güzelce geçebilmek sınavtan. Bende bekledim baya bikaç ay dün en sonunda gittim ben bütün tedbirlerimi alayım takdir Allahın dedim kendi kendime
Bence pkonun baş düşmanı kilo sağlıksız beslenme ve şeker kesinlikle

Hemen macuna bi bakacağım içeriğinde neler var evde kendim yapabilir miyim acava diye olmazsa sipariş ederim bi yemediğim o kalmıştı zaten
Ayy ben de çok şey denedim hayıt otu çakşır kökü suyu, soğan suyu, testeredişli aslanpençesi, bak tarçın çörek otu vs.

Bir ara bende çok taktım instagramda doğum hikayelerini izleyip izleyip ağladım ama artık toparlanma zamanı herkesin bi sınavı var bı hayatta rabbim sınıyo önemli olan güzelce geçebilmek sınavtan. Bende bekledim baya bikaç ay dün en sonunda gittim ben bütün tedbirlerimi alayım takdir Allahın dedim kendi kendime
Bence pkonun baş düşmanı kilo sağlıksız beslenme ve şeker kesinlikle

bana bi ara bir doktor civan perçemiyle aslan pencesini dedi pko için ama hiç denemedim. Hayıt tohumu denedim bir ay faydasını görmedim ama devam etmedim belki düzenli yapsaydım olurdu

Seni çok iyi anlıyorum canım benimde gözyaşlarım hazır bi şekilde bekler birinin hamilelik haberini duyarım ağlarım hemen benim kilo sorunum da yok 55 kiloyum doktorum yumurtaların çok dirençli inatçı büyümemek için demişti. insallah içtiğim şeylerin faydasını görürüm. Canım sana doktor da önermiş aslında normalde doktorlar böyle tavsiyelerde bulunmazlar deneseydin bi keske

Canım o zaman evli değildim doktora kasıklarımda ağrı var diye gitmiştim öyle demişti bende çocuk düşüncem yok reglimde düzenli diye üstünde durmamıştım o zamanlar, bu süreçte de aklıma geldi alayım yapayım üstüne düşmedim hayıt daha çok duydum burda okudum falan onu aldım. Sen yaptıklarını bizimlede paylaş canım bizde faydalanalım inşallah hepsi işe yarar tedaviyle uğraşmadan bebişine ulaşırsın

Merhaba kızlar. Bende PKO yum. 25 yaşındayım ve 1 buçuk yıllık evliyim Bende fazla kilom ve düzensizliğim olmadığı için pko u duyunca inanamamıştım. Bende 1 kez klomen+oviterelle kullandım maalesef kist oluştu. Soğan suyunu ve aslanpençesini denedim. Bu ay aşılama için femara ve merional iğne ye başladım. Kür yapmicam daha fazla yumurtaları uyarıp kist olmasın diye. İnşallah hepimiz gebe kalabiliriz

Ay inşallah doktora gitmeden bu ay hamile kalırsın soğan küründe ne adetten kaç gün sonra başladn

Paylaşırım tabiki canım zaten dediğim gibi şimdilik soğan kürü yapıyorum, geceleri bal tarçın çörek otu yiyorum. Folik asit d vitamini ve propolis kullanıyorum. Aklıma geldikçe de günde bir kere elma sirkeli su içiyorum. Her gün bir avuç ceviz badem fındık ve kuru incir yiyorum. Soğan kürüm bitincede aslan pençesi içeceğim. Artık etki etmezse psikolojik durumuma göre doktora gidip gitmemeye karar vericem canım insallah olumlu sonuçlar alırım da sizlerede vesile olurum

Ay inşallah doktora gitmeden bu ay hamile kalırsın soğan küründe ne adetten kaç gün sonra başladn
Canım adet görmüyorum iki buçuk aydır. Düşükten sonra biraz da femaranın etkisiyle adetim perişan oldu kist yaptı çünkü ilaçlar. Soğan kürü gebelik yapmazsa adet söktürmeye de iyi geliyormuş bakalım göreceğim
İnsallah hamile kalırım canım çünkü ben doğuda öğretmenlik yapıyorum çok fazla doktor imkanım yok burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…