- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Evet benim de kist yaptı kasımda tedavi gördüm kist olunca bıraktım Aralık ayında c life kullandım üç kere yumurtlama gördüm galiba çok yedim macunuAa ne çok benziyoruz. Ya bu haplar bi de bende kist yaptı. Femara kullandım hamile kaldım iyi hoş ama düştü bi de üstüne kist yaptı adetimi hepten kestibiraz da vücudu zorlamamak gerek sanırım
Birde yeni bir folik asite başlamıştım 20 gündür folidays diye arkadaşım önermişti, b12 vitaminim düşüktü haftada bir iğne oluyorum. Etkisi olmuşmudur bunların bilmiyorumBende pkoyum ama adetlerim düzenliydi sonra kilo aldım ve birden kesildi hazirandan beri sadece tarlısalla adet olmuştumki 3 gün önce birden kendi kendime oldum, bikaç zamandır sağlıklı beslemeye başlamıştım etkisi olduğunu düşünüyorum. Şuanda pazar günü klomene başlıcam inşallah ve beslenme egzersiz düzenime daha çok dikkat edicem kilo vermeye calışıcam inşallah bizlerde başaracağız
Aaa ciddi misiniz şu macun bir an da benimde ilgimi çektiEvet benim de kist yaptı kasımda tedavi gördüm kist olunca bıraktım Aralık ayında c life kullandım üç kere yumurtlama gördüm galiba çok yedim macunu
Merhaba canım pkolu olup kendi kendine adet görebilmen bile çok iyi bir şey zayıflarsan kolay bir şekilde hamile kalabileceğine inanıyorumBirde yeni bir folik asite başlamıştım 20 gündür folidays diye arkadaşım önermişti, b12 vitaminim düşüktü haftada bir iğne oluyorum. Etkisi olmuşmudur bunların bilmiyorum
Daha önce 2 kere gebelik yaşadım sağlıksız sonuclandı canım sonrasında da adetlerim kesildi. Bu ay tedaviye başladık bakalım hayırlısı bu sürectede kilo vericem inşallahMerhaba canım pkolu olup kendi kendine adet görebilmen bile çok iyi bir şey zayıflarsan kolay bir şekilde hamile kalabileceğine inanıyorumayrıca o kullandığın ek şeylerin olumlu etkisi olacaktır çünkü okuduğum bir araştırmada d vitamini kullanan kadınların hamile kalma oranları %35 gibi daha fazlaydı.
Valla denemekten bişey çıkmazAaa ciddi misiniz şu macun bir an da benimde ilgimi çekti
Hemen macuna bi bakacağım içeriğinde neler var evde kendim yapabilir miyim acava diye olmazsa sipariş ederim bi yemediğim o kalmıştı zatenValla denemekten bişey çıkmaz
Çok geçmiş olsun canım moralini yüksek tut hamile kalabiliyorsun ne güzel beterin beteri var diyerek olumlu düşünelim güzel bakalım güzel görelimDaha önce 2 kere gebelik yaşadım sağlıksız sonuclandı canım sonrasında da adetlerim kesildi. Bu ay tedaviye başladık bakalım hayırlısı bu sürectede kilo vericem inşallahBi şekilde takviye yapmamız gerekiyo bencede vitaminler çok etkiledğine inanıyorum
Ayy ben de çok şey denedim hayıt otu çakşır kökü suyu, soğan suyu, testeredişli aslanpençesi, bak tarçın çörek otu vs.Hemen macuna bi bakacağım içeriğinde neler var evde kendim yapabilir miyim acava diye olmazsa sipariş ederim bi yemediğim o kalmıştı zaten
Bir ara bende çok taktım instagramda doğum hikayelerini izleyip izleyip ağladımÇok geçmiş olsun canım moralini yüksek tut hamile kalabiliyorsun ne güzel beterin beteri var diyerek olumlu düşünelim güzel bakalım güzel görelimbende kendi yöntemlerim ise yaramazsa doktorun yolunu tutacağım fıtı fıtı
bana bi ara bir doktor civan perçemiyle aslan pencesini dedi pko için ama hiç denemedim. Hayıt tohumu denedim bir ay faydasını görmedim ama devam etmedim belki düzenli yapsaydım olurduÇok geçmiş olsun canım moralini yüksek tut hamile kalabiliyorsun ne güzel beterin beteri var diyerek olumlu düşünelim güzel bakalım güzel görelimbende kendi yöntemlerim ise yaramazsa doktorun yolunu tutacağım fıtı fıtı
Seni çok iyi anlıyorum canım benimde gözyaşlarım hazır bi şekilde bekler birinin hamilelik haberini duyarım ağlarım hemenBir ara bende çok taktım instagramda doğum hikayelerini izleyip izleyip ağladımama artık toparlanma zamanı herkesin bi sınavı var bı hayatta rabbim sınıyo önemli olan güzelce geçebilmek sınavtan. Bende bekledim baya bikaç ay dün en sonunda gittim ben bütün tedbirlerimi alayım takdir Allahın dedim kendi kendime
Bence pkonun baş düşmanı kilo sağlıksız beslenme ve şeker kesinlikle
En azından sağlıklı kişiler oluruz diye düşünüyorumAyy ben de çok şey denedim hayıt otu çakşır kökü suyu, soğan suyu, testeredişli aslanpençesi, bak tarçın çörek otu vs.
Canım o zaman evli değildim doktora kasıklarımda ağrı var diye gitmiştim öyle demişti bende çocuk düşüncem yok reglimde düzenli diye üstünde durmamıştım o zamanlar, bu süreçte de aklıma geldi alayım yapayım üstüne düşmedim hayıt daha çok duydum burda okudum falan onu aldım. Sen yaptıklarını bizimlede paylaş canım bizde faydalanalım inşallah hepsi işe yarar tedaviyle uğraşmadan bebişine ulaşırsınSeni çok iyi anlıyorum canım benimde gözyaşlarım hazır bi şekilde bekler birinin hamilelik haberini duyarım ağlarım hemenbenim kilo sorunum da yok 55 kiloyum doktorum yumurtaların çok dirençli inatçı büyümemek için demişti. insallah içtiğim şeylerin faydasını görürüm. Canım sana doktor da önermiş aslında normalde doktorlar böyle tavsiyelerde bulunmazlar deneseydin bi keske
Ay inşallah doktora gitmeden bu ay hamile kalırsın soğan küründe ne adetten kaç gün sonra başladnEvet canımek olarak kendimce kullandığım şeyler de var d vitamini içmek gibi incir havuç yemek gibi. Avokado yiyorum mesela. Doğurganlığa iyi gelen şeyleri araştırdım tüketiyorum. Eğer doktora gitmek zorunda kalırsam bile bu yediklerimin içtiklerimin tedavi gördüğümde olumlu etkileri olacağına inanıyorum
Paylaşırım tabiki canımCanım o zaman evli değildim doktora kasıklarımda ağrı var diye gitmiştim öyle demişti bende çocuk düşüncem yok reglimde düzenli diye üstünde durmamıştım o zamanlar, bu süreçte de aklıma geldi alayım yapayım üstüne düşmedim hayıt daha çok duydum burda okudum falan onu aldım. Sen yaptıklarını bizimlede paylaş canım bizde faydalanalım inşallah hepsi işe yarar tedaviyle uğraşmadan bebişine ulaşırsın
Canım adet görmüyorum iki buçuk aydır. Düşükten sonra biraz da femaranın etkisiyle adetim perişan oldu kist yaptı çünkü ilaçlar. Soğan kürü gebelik yapmazsa adet söktürmeye de iyi geliyormuş bakalım göreceğimAy inşallah doktora gitmeden bu ay hamile kalırsın soğan küründe ne adetten kaç gün sonra başladn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?