Gebeliğe Hazırlık 2021’den Umutlu Caanım PKOLULAR 😍♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım Rabbim insallah tez zamanda hayırlısıyla bebiş nasip eder sana daha önce yaptığın kürlerin faydasını görmedin mi acaba yumurtlama açısından?

Anladım canım bende adetin son günü bugün 2 gün sonra başlayacağım inşallah

Merhaba canım Rabbim insallah tez zamanda hayırlısıyla bebiş nasip eder sana daha önce yaptığın kürlerin faydasını görmedin mi acaba yumurtlama açısından?
Amin canım hepimize inşallah. Kistler geçmişti canım soğan kürü ile duphastonu aynı anda kullandım. Bence faydası oldu.Ama daha gebelik olmadı hiç. Adeti düzensiz olanlarda daha faydalıymış sanırım.İnşallah şifa görürsünüz sizde

şifa olsun bütün yediklerin canım Allah bize azim versin önce sağlığımıza sonra bebişlerimize kavuşalım

Belki birkaç ay kullansaydın gebelik oluşur muydu acaba canım?? Ay bende düzensizlik desen var kist desen var bazen keske adetim olsa diye dua ediyorum en azından bi yumurtlama dönemim olurdu
Birkaç ay uğraşacağım bakalım ne olacak

şifa olsun bütün yediklerin canım Allah bize azim versin önce sağlığımıza sonra bebişlerimize kavuşalım
Amiin canım kesinlikle öyle pes etmemek psikolojik olarak iyi olmak gerekir doktorum bana öyle demişti ne zaman kontrol etmeyi üzülmeyi bırakırsan o zaman gelecek sakin ol öncelikle demişti. Biz elimizden geleni yapalım dua edelim gerisi Rabbimden

Saraçoğlu düzensizlik yoksa yılda 1 kereden fazla kullanılmamalı diyodu yanlış hatırlamıyorsam canım.Ben kist olunca 2 ay yaptım. Biraz zaman geçsin gebelik olmazsa tekrarlarım belki canım. Sende 2 ay kullan düzensizse inşallah düzelir

Aa öyle mi demiş bilmiyordum canım. Benim düzensiz ya baya 3 ay filan olmuyorum. İki ay daha yaptıklarıma devam edeyim olmadı napalım doktora giderim

Aa öyle mi demiş bilmiyordum canım. Benim düzensiz ya baya 3 ay filan olmuyorum. İki ay daha yaptıklarıma devam edeyim olmadı napalım doktora giderim
Evet canım benim prolaktin(süt hormonum) da yüksekti. İncir, soğan kürü de artırıyormuş.kaş yapayım derken göz çıkarmayalım. Normalimizi de bozcaz diye korkuyorum.

Güncelleme yapıyorum kızlar: soğan suyuna başlamıştım yarın son günüm. Yoğun şekilde akıntım geldi içerken. Afedersiniz böyle sümük gibi. Belki adetimi söker diye umut ettim ama adet olmadım iki gün öncede gebelik testi yaptım negatif. Ama bugün tam rahmimin üstünde ara ara batmalar hissettim sebebi soğan suyu mudur bilmiyorum. Benden simdilik bu kadar kızlar

Merhaba arkadaşlar bende pkoluyum birbirimize destek olalım tedavi süreclerimizi paylaşalım en önemlisi birbirimize bol bol dua edelim

Ben de iki tarafta polikistiği olan biri olarak 2 gün sonra reg|im bitince soğan kürüne ve eşzamanlı olarak yumurtlama masajına başlayacağım. Bu aydan niyeyse umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…