• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021’den Umutlu Caanım PKOLULAR 😍♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. Bende PKO yum. 25 yaşındayım ve 1 buçuk yıllık evliyim Bende fazla kilom ve düzensizliğim olmadığı için pko u duyunca inanamamıştım. Bende 1 kez klomen+oviterelle kullandım maalesef kist oluştu. Soğan suyunu ve aslanpençesini denedim. Bu ay aşılama için femara ve merional iğne ye başladım. Kür yapmicam daha fazla yumurtaları uyarıp kist olmasın diye. İnşallah hepimiz gebe kalabiliriz😊
Merhaba canım Rabbim insallah tez zamanda hayırlısıyla bebiş nasip eder sana 😊 daha önce yaptığın kürlerin faydasını görmedin mi acaba yumurtlama açısından?

Canım adet görmüyorum iki buçuk aydır. Düşükten sonra biraz da femaranın etkisiyle adetim perişan oldu kist yaptı çünkü ilaçlar. Soğan kürü gebelik yapmazsa adet söktürmeye de iyi geliyormuş bakalım göreceğim 😊
İnsallah hamile kalırım canım çünkü ben doğuda öğretmenlik yapıyorum çok fazla doktor imkanım yok burada
Anladım canım bende adetin son günü bugün 2 gün sonra başlayacağım inşallah

Merhaba canım Rabbim insallah tez zamanda hayırlısıyla bebiş nasip eder sana 😊 daha önce yaptığın kürlerin faydasını görmedin mi acaba yumurtlama açısından?
Amin canım hepimize inşallah. Kistler geçmişti canım soğan kürü ile duphastonu aynı anda kullandım. Bence faydası oldu.Ama daha gebelik olmadı hiç. Adeti düzensiz olanlarda daha faydalıymış sanırım.İnşallah şifa görürsünüz sizde😊

Paylaşırım tabiki canım 🤗 zaten dediğim gibi şimdilik soğan kürü yapıyorum, geceleri bal tarçın çörek otu yiyorum. Folik asit d vitamini ve propolis kullanıyorum. Aklıma geldikçe de günde bir kere elma sirkeli su içiyorum. Her gün bir avuç ceviz badem fındık ve kuru incir yiyorum. Soğan kürüm bitincede aslan pençesi içeceğim. Artık etki etmezse psikolojik durumuma göre doktora gidip gitmemeye karar vericem canım 😅 insallah olumlu sonuçlar alırım da sizlerede vesile olurum
şifa olsun bütün yediklerin canım Allah bize azim versin önce sağlığımıza sonra bebişlerimize kavuşalım😍

Amin canım hepimize inşallah. Kistler geçmişti canım soğan kürü ile duphastonu aynı anda kullandım. Bence faydası oldu.Ama daha gebelik olmadı hiç. Adeti düzensiz olanlarda daha faydalıymış sanırım.İnşallah şifa görürsünüz sizde😊
Belki birkaç ay kullansaydın gebelik oluşur muydu acaba canım?? Ay bende düzensizlik desen var kist desen var bazen keske adetim olsa diye dua ediyorum en azından bi yumurtlama dönemim olurdu 😬
Birkaç ay uğraşacağım bakalım ne olacak 💪

şifa olsun bütün yediklerin canım Allah bize azim versin önce sağlığımıza sonra bebişlerimize kavuşalım😍
Amiin canım kesinlikle öyle pes etmemek psikolojik olarak iyi olmak gerekir doktorum bana öyle demişti ne zaman kontrol etmeyi üzülmeyi bırakırsan o zaman gelecek sakin ol öncelikle demişti. Biz elimizden geleni yapalım dua edelim gerisi Rabbimden

Belki birkaç ay kullansaydın gebelik oluşur muydu acaba canım?? Ay bende düzensizlik desen var kist desen var bazen keske adetim olsa diye dua ediyorum en azından bi yumurtlama dönemim olurdu 😬
Birkaç ay uğraşacağım bakalım ne olacak 💪
Saraçoğlu düzensizlik yoksa yılda 1 kereden fazla kullanılmamalı diyodu yanlış hatırlamıyorsam canım.Ben kist olunca 2 ay yaptım. Biraz zaman geçsin gebelik olmazsa tekrarlarım belki canım. Sende 2 ay kullan düzensizse inşallah düzelir😊

Saraçoğlu düzensizlik yoksa yılda 1 kereden fazla kullanılmamalı diyodu yanlış hatırlamıyorsam canım.Ben kist olunca 2 ay yaptım. Biraz zaman geçsin gebelik olmazsa tekrarlarım belki canım. Sende 2 ay kullan düzensizse inşallah düzelir😊
Aa öyle mi demiş bilmiyordum canım. Benim düzensiz ya baya 3 ay filan olmuyorum. İki ay daha yaptıklarıma devam edeyim olmadı napalım doktora giderim 😊

Aa öyle mi demiş bilmiyordum canım. Benim düzensiz ya baya 3 ay filan olmuyorum. İki ay daha yaptıklarıma devam edeyim olmadı napalım doktora giderim 😊
Evet canım benim prolaktin(süt hormonum) da yüksekti. İncir, soğan kürü de artırıyormuş.kaş yapayım derken göz çıkarmayalım. Normalimizi de bozcaz diye korkuyorum. 😊

Herkese merhaba kızlar 😊 başlıktan da anlayabileceğiniz gibi pkoluyum hemde ileri derecede. Tedavi görürken hamile kaldım ancak kimyasal gebelik yaşadım bir de üstüne kistim olmuştu. Uzun zamandır regli de olmuyorum. Sadece üzülüyordum başka hiçbir şey yapmadan. Yeniyıl itibariyle kolları sıvamaya karar verdim 😊😇 bir süre doktora gitmeden biraz da virüs sebebiyle kendi kendimi tedavi etmeye çalışacağım. Mesela dört gün önce soğan suyu içmeye başladım. Aynı zaman da çörek otu bal tarçın yiyeceğim uyumadan önce. Gün içinde incir ceviz fındık tüketeceğim. Bugün kendime yeni kitaplar siparis ettim. Boş kaldıkça film izleyeceğim. Ah bi de egzersiz yaptım mı tamamdır 👍 tabi her şeyin başında bol bol dua edeceğim. En önemlisi kendimi üzmeyeceğim (düşünün bir ara bebek görünce bile ağlamaya başlıyordum) rabbimin izni ile bende anne olacağım inanıyorum 💪 bu süreçte buraya yaşadıklarımı yazacağım. Aynı zamanda benimle birlikte olmak isteyen arkadaşlarım olursa onlara destek olacağım ♥️ Sadece burada olumsuz düşünceler olmasın istiyorum. Hadi bakalım canım kızlar yeniyıl bizlere sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir bebiş getirsin 🤰
Güncelleme yapıyorum kızlar: soğan suyuna başlamıştım yarın son günüm. Yoğun şekilde akıntım geldi içerken. Afedersiniz böyle sümük gibi. Belki adetimi söker diye umut ettim ama adet olmadım iki gün öncede gebelik testi yaptım negatif. Ama bugün tam rahmimin üstünde ara ara batmalar hissettim sebebi soğan suyu mudur bilmiyorum. Benden simdilik bu kadar kızlar 😘😊

Merhaba arkadaşlar bende pkoluyum birbirimize destek olalım tedavi süreclerimizi paylaşalım en önemlisi birbirimize bol bol dua edelim

Ben de iki tarafta polikistiği olan biri olarak 2 gün sonra reg|im bitince soğan kürüne ve eşzamanlı olarak yumurtlama masajına başlayacağım. Bu aydan niyeyse umutluyum😊

Back