Herkese merhaba kızlar
başlıktan da anlayabileceğiniz gibi pkoluyum hemde ileri derecede. Tedavi görürken hamile kaldım ancak kimyasal gebelik yaşadım bir de üstüne kistim olmuştu. Uzun zamandır regli de olmuyorum. Sadece üzülüyordum başka hiçbir şey yapmadan. Yeniyıl itibariyle kolları sıvamaya karar verdim
bir süre doktora gitmeden biraz da virüs sebebiyle kendi kendimi tedavi etmeye çalışacağım. Mesela dört gün önce soğan suyu içmeye başladım. Aynı zaman da çörek otu bal tarçın yiyeceğim uyumadan önce. Gün içinde incir ceviz fındık tüketeceğim. Bugün kendime yeni kitaplar siparis ettim. Boş kaldıkça film izleyeceğim. Ah bi de egzersiz yaptım mı tamamdır
tabi her şeyin başında bol bol dua edeceğim. En önemlisi kendimi üzmeyeceğim (düşünün bir ara bebek görünce bile ağlamaya başlıyordum) rabbimin izni ile bende anne olacağım inanıyorum
bu süreçte buraya yaşadıklarımı yazacağım. Aynı zamanda benimle birlikte olmak isteyen arkadaşlarım olursa onlara destek olacağım
Sadece burada olumsuz düşünceler olmasın istiyorum. Hadi bakalım canım kızlar yeniyıl bizlere sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir bebiş getirsin