- 5 Nisan 2020
- 976
- 871
- 37
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.821
Bilmiyorum ki hayırlısı olsun inşallahsorma ben 2 haftadır sürekli uyukluyorum psikolojikte olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki hayırlısı olsun inşallahsorma ben 2 haftadır sürekli uyukluyorum psikolojikte olabilir
Yaklaşık 8 gün önce yapmıştım ama kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı. Bugün aldırsam mı testi diyorum ama yine hüsran olacak diye de korkuyorum. Bekleyeceğim perşembeye kadar. Çünkü sağlık ocağına kan o gün verebilirim sadeceSen test yaptın mı canım ?
çok erken yapmışsın sende :) bekle bence adetin geçerse yaptır, negatif görmekte istemiyor insanYaklaşık 8 gün önce yapmıştım ama kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı. Bugün aldırsam mı testi diyorum ama yine hüsran olacak diye de korkuyorum. Bekleyeceğim perşembeye kadar. Çünkü sağlık ocağına kan o gün verebilirim sadece
Aynen öyle canım erken oldu sabırsızlık işte... en iyisi bi kaç gün dişimi sıkmak... çok zor ama neyse...çok erken yapmışsın sende :) bekle bence adetin geçerse yaptır, negatif görmekte istemiyor insan
Hayırlısı olsun Güzel haberler verirsin sende inşYaklaşık 8 gün önce yapmıştım ama kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı. Bugün aldırsam mı testi diyorum ama yine hüsran olacak diye de korkuyorum. Bekleyeceğim perşembeye kadar. Çünkü sağlık ocağına kan o gün verebilirim sadece
İnşallah canım benim inşallahHayırlısı olsun Güzel haberler verirsin sende inş
Umarım öyledir. Sınır 26 gösteriyordu. Benimki 86 büyük fark var o yüzden tereddüt ettim. Belki diğer hormon değerleriyle dengelediği için mi sıkıntı yok dedi. Bi doktora daha göstercem sonuçları. İçim rahat etsin.Belki de hamilelik engelleyecek kadar yüksek değildir bilemedim, doktorlarda bile birinden diğerine yorumları değişiyor
Evet bir doktora daha göster kesinlikle mümkümse infertilite doktoru olsun canımUmarım öyledir. Sınır 26 gösteriyordu. Benimki 86 büyük fark var o yüzden tereddüt ettim. Belki diğer hormon değerleriyle dengelediği için mi sıkıntı yok dedi. Bi doktora daha göstercem sonuçları. İçim rahat etsin.
28 yaş, 4. Ay, Bat 23 temmuz, folik asitHerkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.
2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.
Belirtmeniz gerekenler;
Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz
Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı Yaş Süreç BAT Takviyeler Sonuç 29 1. Ay 7 Temmuz Folik Asit, Coraspin, B12 29 3. Ay 3 Temmuz Folik Asit 23 5. Ay 23 Temmuz Folik Asit 26 5. Ay 7 Temmuz Folik Asit 37 3. Ay Temmuz - 27 6. Ay 5 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 27 3. Ay 1 Ağustos Folik Asit 31 6. Ay 7 Temmuz Folik Asit, D Vitamini 27 1. Ay 9 Haziran Folik Asit, Demir İlacı 25 7. Ay 27 Haziran 36 1. Ay 19 Mayıs Folik Asit 32 24 Mayıs Folik Asit 27 3. Ay 12 Temmuz Folik Asit 35 1. Yıl 4 Temmuz Folik Asit, D Vitamini, Prowomen 35 6. Ay 15 Haziran - 27 7. Ay 24 Temmuz Folik Asit, D Vitamini, K Vitamini 40 28 Temmuz Folik Asit, Selenyum, C-Life 29 15 Temmuz 31 4. Ay 28 Temmuz Folik Asit 31 2. Ay 6 Temmuz 23 10. Ay Temmuz 24 1. Ay 10 Temmuz Gynositol 30 2. Ay 1 Temmuz Folik Asit 27 6. Ay 27 Haziran 27 3. Yıl 7 Temmuz İnofolic combi, Glukofen 34 13. Ay 8 Temmuz Folik Asit, Omega, D Vitamini, Arı Sütü Polen Propolis 22 2,5 Yıl 3 Temmuz 34 2. Ay 6 Temmuz 24 1. Ay 19 Temmuz 31 2. Ay 3 Temmuz D Vitamini, Folik Asit 29 1. Yıl 14 Temmuz Folik Asit, Levotron 28 30. Ay 1 Temmuz Insulin, Inofolic combi 34 8. Ay 6 Temmuz 30 2. Yıl 28 Haziran 22 8 Temmuz 31 4. Ay 16 Temmuz 33 10 Temmuz 27 2. Ay 19 Temmuz Folik Asit, D3 K2 32 1. Ay 21 Temmuz Folik Asit 29 2. Ay 31 Temmuz 24 1. Ay 10 Temmuz Folik Asit
Tabii, hoş geldin yarın sabah eklerim listeye
Teşekkürler hoş buldum o zaman Allah herkesin gönlüne göre versin hepimiz iyi haberler alalımTabii, hoş geldin yarın sabah eklerim listeye
İnşallah inşallah canım tez vakitteTeşekkürler hoş buldum o zaman Allah herkesin gönlüne göre versin hepimiz iyi haberler alalım
hadi güzel şeylere sebep olsunYaaa kızlar sabah 8:30da beyaz akıntının içinde bir kahverengilik gelmişti, bu saat oldu hala adet olmadım. Aklım hep orada
Normalde sanki o kahverengilikten bir kaç saat sonra adet olurduum, yada ben her şeyi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum inşallah canım hayırlısıyla olsun tabihadi güzel şeylere sebep olsun
Neyseki çok beklemicez az kaldı umarım güzel haber yakında bu fragmandır yaşadığınNormalde sanki o kahverengilikten bir kaç saat sonra adet olurduum, yada ben her şeyi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum inşallah canım hayırlısıyla olsun tabi
Bakalım kuzum. Senin akıntın geçti mi? Gittin mi doktora ne yaptınNeyseki çok beklemicez az kaldı umarım güzel haber yakında bu fragmandır yaşadığın
Yok gitmedim canım eşimde bütün arkadaşlarına sormuş 2 si daha yeni doğum yaptı sayılır korkacak bişey yok daha regli gelmemiş yerleşmedir o demişler bide kan olmadığı sürece korkmayın içinizi ferah tutun dediler. Şuandada yok bişey ama tuvaletteyken peçeteye çoook silik belli belirsiz çok açık kahve bişi geliyo sanırım son realden kalanlar ben böle yorumladım karın ağrısı falanda yok.zaten bugün tüm işi eşime yıktım cuma için randevu aldık . Burdaki Acıbadem’de doktor . Normalde oranın aciline gidecektik acilde kadın doğum doktoru yokmuş bizim istediğimiz doktorda müsait olursa gelirmiş belki .birde sadece betaya 200 istedi doktorda 300-400 arası değişiyormuş dedim Allah düşürmesin hastaneye olmayan insanlar ne yapacak .resmen ticarete dönüştürmüşler ben beta baktırmak için başka yerin aciline gidiyordum 100 pahalı dedim beta için 200 ü duyunca yok ya ucuzmuş dedim Qma tabi herşeyden önce sağlık artık katlanıcaz . Birde cumartesi kalbe gidicez ikisinde farklı hastane Acıbadem’in kendi sigortası geçerli sigorta yaptıralım dedik oda kaldı .Bakalım kuzum. Senin akıntın geçti mi? Gittin mi doktora ne yaptın
Acıbademin sigortası da baya pahalı, bence erken cuma 1.000 olsun en azından ona göre ayarla kese gözüksün, sen bilirsin yine ama sadece beta bakıcak diğer türlüYok gitmedim canım eşimde bütün arkadaşlarına sormuş 2 si daha yeni doğum yaptı sayılır korkacak bişey yok daha regli gelmemiş yerleşmedir o demişler bide kan olmadığı sürece korkmayın içinizi ferah tutun dediler. Şuandada yok bişey ama tuvaletteyken peçeteye çoook silik belli belirsiz çok açık kahve bişi geliyo sanırım son realden kalanlar ben böle yorumladım karın ağrısı falanda yok.zaten bugün tüm işi eşime yıktım cuma için randevu aldık . Burdaki Acıbadem’de doktor . Normalde oranın aciline gidecektik acilde kadın doğum doktoru yokmuş bizim istediğimiz doktorda müsait olursa gelirmiş belki .birde sadece betaya 200 istedi doktorda 300-400 arası değişiyormuş dedim Allah düşürmesin hastaneye olmayan insanlar ne yapacak .resmen ticarete dönüştürmüşler ben beta baktırmak için başka yerin aciline gidiyordum 100 pahalı dedim beta için 200 ü duyunca yok ya ucuzmuş dedim Qma tabi herşeyden önce sağlık artık katlanıcaz . Birde cumartesi kalbe gidicez ikisinde farklı hastane Acıbadem’in kendi sigortası geçerli sigorta yaptıralım dedik oda kaldı .
Aynen bende öyle düşündüm olmadı randevuyu erteleriz bide şöle bi durum var gitmek istediğim doktor yeni randevu almaya başlamış bundan 1 ay önce hasta kabul etmiyordu . İnş belki Cuma’ya okadar yükaelir değer sağlıklı bir şekilde perşembe kan verdimde anlarım yada en azından .ona göre ya ertelerim randevuyu yada giderim canım .Acıbademin sigortası da baya pahalı, bence erken cuma 1.000 olsun en azından ona göre ayarla kese gözüksün, sen bilirsin yine ama sadece beta bakıcak diğer türlü