• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 tüp bebek yaptıranlar

Zeynepze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
278
118
33
32
Merhaba..
21 eylülde 3. Gün 1inci kalite 2 embriyo transferim oldu.. cuma günü kan vericem. 7. Günümden itibaren adet sancısı gibi bi ağrım var. Gögüslerim şişmişti ve acıyodu ama bugn söndüler. Olumsuz haber almaktan cok korkuyorum . Benim gbi adet sancısı yaşayan varmı. Varsa sonuclarınız ne oldu

Merhaba..
21 eylülde 3. Gün 1inci kalite 2 embriyo transferim oldu.. cuma günü kan vericem. 7. Günümden itibaren adet sancısı gibi bi ağrım var. Gögüslerim şişmişti ve acıyodu ama bugn söndüler. Olumsuz haber almaktan cok korkuyorum . Benim gbi adet sancısı yaşayan varmı. Varsa sonuclarınız ne oldu
Merhaba ,

Hayırlı olsun inşallah olumlu olur sonucunuz.
Bu ağrılar genelde herkeste oluyor. Tutanda da tutmayanda da.
Çünkü kullanılan ilaçlar hormon içerdiği için kasıklarda ağrı ve göğüslerde şişlik yapıyor.
Hiç ağrı sızı hissetmeden de pozitif gören bir sürü insan var.
İnşallah tutunmuştur embriyolarınız 🙏🙏

Merhaba ,

Hayırlı olsun inşallah olumlu olur sonucunuz.
Bu ağrılar genelde herkeste oluyor. Tutanda da tutmayanda da.
Çünkü kullanılan ilaçlar hormon içerdiği için kasıklarda ağrı ve göğüslerde şişlik yapıyor.
Hiç ağrı sızı hissetmeden de pozitif gören bir sürü insan var.
İnşallah tutunmuştur embriyolarınız 🙏🙏
İnsallah 🙏🙏🙏 cok zor bi süreç . Allah yardımcımız olsun

Merhaba..
Ben de çok adet sancısı yaşıyordum, negatif oldu. Lütfen belirti aramayın ilaçlardan hepsi. Pozitif de olabilir test dışında hiç bir şey belli etmiyor. Evde varsa idrar testi yapabilirsiniz 8. Günde.

Ben de çok adet sancısı yaşıyordum, negatif oldu. Lütfen belirti aramayın ilaçlardan hepsi. Pozitif de olabilir test dışında hiç bir şey belli etmiyor. Evde varsa idrar testi yapabilirsiniz 8. Günde.
Bugün 9. Günüm gece kan tahlili vermeyi düşünüyorum 🙏 insallh güzel bi sonuc alırm . Siz tekrar denedinizz mi ?

Bugün 9. Günüm gece kan tahlili vermeyi düşünüyorum 🙏 insallh güzel bi sonuc alırm . Siz tekrar denedinizz mi ?
Evet bugün varsa idrarda da kanda da çıkar. Ben ekimde adet olunca doktorla görüşüp histereskopi yaptırıcam kasımda yeniden deneyeceğim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tutmuştur🙏

Evet bugün varsa idrarda da kanda da çıkar. Ben ekimde adet olunca doktorla görüşüp histereskopi yaptırıcam kasımda yeniden deneyeceğim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tutmuştur🙏
Allah isteyen herkese versin insallah 🙏

Merhaba..
Benimde 20 eylül de taze 2 embriyo transfer edildi. Ilk 7 8 gün adet olacakmis gibi hafif sancılar oldu. 2 gündür baya baya azaldı belirti kalmadı. Bugünde 10.gün kan vermeyi düşünüyorum bir yandan korkuyorum idrar testi 6.gunden beri hep silik çıkıyor. Herkesin Sonuçları güzel cikar insallah

Benimde 20 eylül de taze 2 embriyo transfer edildi. Ilk 7 8 gün adet olacakmis gibi hafif sancılar oldu. 2 gündür baya baya azaldı belirti kalmadı. Bugünde 10.gün kan vermeyi düşünüyorum bir yandan korkuyorum idrar testi 6.gunden beri hep silik çıkıyor. Herkesin Sonuçları güzel cikar insall

Benimde 20 eylül de taze 2 embriyo transfer edildi. Ilk 7 8 gün adet olacakmis gibi hafif sancılar oldu. 2 gündür baya baya azaldı belirti kalmadı. Bugünde 10.gün kan vermeyi düşünüyorum bir yandan korkuyorum idrar testi 6.gunden beri hep silik çıkıyor. Herkesin Sonuçları güzel cikar insallah
Nerdeyse aynı belirtileri yaşamışız bende sizden 1 gün sonra transfer olmuşum. Test sonucunuzu bana yazar mısınz lütfen.. insallah tutmustur güzel haberler alırsınız 🙏🙏🙏🥰

Nerdeyse aynı belirtileri yaşamışız bende sizden 1 gün sonra transfer olmuşum. Test sonucunuzu bana yazar mısınz lütfen.. insallah tutmustur güzel haberler alırsınız 🙏🙏🙏🥰
Aynen haber veririm size .siz kacinci günde idrarda test yaptınız çıktı mi hiç

Ben idrar testi yapmaya cesaret edemedm 😥 bugn kan testi yaptrmayı düşünüyorum korkuyorum olumsz olmasndan
Anladım.. bn 6.günden beri idrar testi yapıyorum hep silik çıkıyor. ınsallah güzel sonuç alıriz sizde haber verin burdan ;)

Ben idrar testi yapmaya cesaret edemedm 😥 bugn kan testi yaptrmayı düşünüyorum korkuyorum olumsz olmasndan
korkma hayat çok güzellll kuzummm :) inşallah tutar. tutmazsa da bidaha denersin . insanlar ne dertlerle uğrasıyor pes etmiyor. Moral bozmak yooookkk tutacak. ÖNCE İNANALIM VE DUA edelim.

Back