- 12 Ocak 2019
- 447
- 447
- 103
- Konu Sahibi secretlife
-
İstediğin zaman alabilirsin canımhanımlar merhaba tüp bebek raporunu aşılama tutmadığında hemen aynı ay içerisinde mi almamız gerekiyor yoksa istediğimiz zaman alabilir miyiz?
İstediğin zaman alabilirsin canım
Bende mart ayında tüp bebeğe başlayacağım
Fakülteden rapor çıkartacağım
Sekreter tedaviye başlamadan bir hafta önce falan gel raporunu çıkartalım dedi
Bende yeni giriyorum bu işlere yanlış bilgilendirmek istemem ama ilaç için rapor 1 ay tedavi için 6 ay geçerli diye biliyorum (o yüzden çok acele etme rapor için tedavine yakın çıkart)
Her tüp bebek denemesi için ayrı rapor çıkarmak gerekiyor
Bir de geçen bir yerde okudum ilaç için ayrı tedavi için ayrı rapor olması gerekiyormuş galiba bilen arkadaşlarda yardımcı olur
Peki rapor kaç günde çıkıyor acaba . Bende raporumu çıkarıp başlamak istiyorum artık .İstediğin zaman alabilirsin canım
Bende mart ayında tüp bebeğe başlayacağım
Fakülteden rapor çıkartacağım
Sekreter tedaviye başlamadan bir hafta önce falan gel raporunu çıkartalım dedi
Bende yeni giriyorum bu işlere yanlış bilgilendirmek istemem ama ilaç için rapor 1 ay tedavi için 6 ay geçerli diye biliyorum (o yüzden çok acele etme rapor için tedavine yakın çıkart)
Her tüp bebek denemesi için ayrı rapor çıkarmak gerekiyor
Bir de geçen bir yerde okudum ilaç için ayrı tedavi için ayrı rapor olması gerekiyormuş galiba bilen arkadaşlarda yardımcı olur
Ben bu Cuma günü gideceğim rapor içinPeki rapor kaç günde çıkıyor acaba . Bende raporumu çıkarıp başlamak istiyorum artık .
Çok teşekkür ederim . Umarım ben unutmamBen bu Cuma günü gideceğim rapor için
Bilgi veririm sana hatırlatırsan iyi olur unutabilirim
merhaba biz bursada yaşıyoruz .rapor almak için uludağ üniversitesi hastanesini aradım. telefondaki kişi 2 kere hastanelerinde tüp bebek yaptırmamız gerektiğini olumsuz sonuç alırsak o şekilde rapor verebileceklerini söyledi. fakat sorun şu ki eşim azosperm i yani hiç sperm yokMerhabalar ben Trabzon’da KATÜ araştırma hastanesinden Aralık ayında raporumu aldım.rapor için hastaneye 500 TL ödedim.
Trabzon Medikalparkta 31 aralıkta tedaviye başladım.
11 ocakta yumurtalarım toplandı.
19 ocakta 4 embriyom oluştu ve 19 ocakta yumurtalarım donduruldu.(ki herkeste dondurulması gerekmeyebiliyor.)şimdiye kadar olan masrafları yazayım.
Ben raporlu tedavi görüyorum şuan.ama raporlu raporsuz ücretleri yazayım.
- gittiğim hastane ilk muayene ve tahlil ücretini alıyormuş 500 TL
-9000 TL raporsuz 5500 TL raporlu.tüp bebek tedavi ücreti.
- 5900 TL Raporsuz 1800 TL raporlu.Yumurta toplama işlemine kadar kullandığım ilaçlar(Kişiden kişiye değişiyor ilaçlar)
-2500 TL Yumurta dondurma ücretim.(raporlu raporsuz fiyat farkediyor mu bilmiyorum sormadım.)
mart ayında transfer için tekrar hastaneye gideceğim o zaman da masraf olacak O zaman da yazarım
rapor almacağınızı hastaneyi <rayın her hastane farklı prosedür uyguluyor kafalarına göre..Arkadaşlar merhabalar rahim filmi asilama özelde yaptirsak devlette rapor cikarabilirmiyiz illa devlet hastanesinde mi yaptırmak gerekli ve raporun çıkması uzun mu sürüyor yardımcı olabilirmisiniz arkadaslar
1-) Kadının 23 yaşından büyük 40 yaşından küçük olması.Aranızda goztepe medikal park hastanesıne gıden varmı yada syle sorayım ben rapor cıkarmk için baş vuru ypdm tup bebek için 4senelk evlıyım ıkı defa aşılama oldm kımyasal gebelık yasadm ıkısınde de yasın 23
09.01. 1998 dogmluyım belkı raporum onaylanmzmş acaba tp bebek de yaş sınırı kaç benım bıldıgın 23 ya dı bilgisi olan vrmı yardımcı olabılırmısınız
yukarıda yazdım uygunluğunuz varsa rapor alacağınız hastaneye başvuun olnar gerekli tahlil ve evraklıarı isteyeektir.onları toplamak 1-2 ay sürebilir.hanımlar merhaba tüp bebek raporunu aşılama tutmadığında hemen aynı ay içerisinde mi almamız gerekiyor yoksa istediğimiz zaman alabilir miyiz?
merhaba ben iki kez iğneli tedavi ile aşılama yaptırıp negatif sonuç alınca rapor almaya hak kazandım.bende karadeniz teknik üniversitesi hastanesinden aldım.bize hiç öyle bir seçenek sunmadılar.bir kağıt verdiler(alta ekledim bakabilirsiniz) bu tahlilleri ve belgeleri toparlayın gelin dediler.aşılamalarımıda başka bir araştırma hastanesinde yaptırmıştım.bazı tahlilleri kendi hastanesinden istedi sadece.bulunduğunuz ildeki başka devlet hastanelerini arayın onlar sorun.sürekli burada yazılanları okudum her hastane başka bir şey istiyor.merhaba biz bursada yaşıyoruz .rapor almak için uludağ üniversitesi hastanesini aradım. telefondaki kişi 2 kere hastanelerinde tüp bebek yaptırmamız gerektiğini olumsuz sonuç alırsak o şekilde rapor verebileceklerini söyledi. fakat sorun şu ki eşim azosperm i yani hiç sperm yok
hanfendi sperm olmadığı için tüp bebek yapıcaz zaten olmadan nasıl 2 kere deneyelim diye sorduğumda prosedür böyle diyor. şu an sperm çıkışı olsun diye tedavi görüyor siz nasıl rapor çıkarttınız yarımcı olur musunuz üroloji doktorundan alacağımız rapor işimize yaramaz mı
Cnm ben İstanbul da İstanbul üniversitesi çapa tıp fakültesinde yaptırdım 2.denemem 3 gün var test günüme tüm ekip çok iyi ufak bir pürüzü bile araştırıyorlar güvenerek gidebilirsin 4000 i geçmedi 2.denemem ilk denmede 5000 fln dı hsg dışarda çekiliyor çünkü ameliyat gerekirse cüzi malzeme yada ofis histereskopi masrafları 200 fln baya uygun yani tüm kan testleri ücretsiz raporu toparlamak 3 ayı buluyor fiyatları Uygun olduğu için Özel olarak da yaptıranlar var ücretli mesela 39 u geçen yaşlar yada daha önce çogugu olanlarKızlar merhabalar
Tüp bebek yaptırmak için aldığınız fiyatları , hastane şehir bildirerek yazabilir misiniz fikir olsun araştırma içindeyim . Raporlu raporsuz fiyatları merak ediyorum . Özellikle İstanbul .
Bir de heyet raporunu alabileceğimiz özel hastane bilen var mı ?? Raporu alıp devlette yaptırsak mesela ? Genelde orada yaptırmayacaksanız rapor hazırlamıyor özeller .
aşılama yapmadan rapor vermiyor fakülte sanırım anladığım kadarıyla. ama biz şu an aşılama da yapamıyoruz ki sperm olmadığından dolayı. ne yapıcaz o zamanS seyyahhhh
Bugün eşim fakülteye gitti ekte gönderdiğim evrakları ve aşılama raporları ile fakültede tüp bebek merkezine gitti (Ben işte olduğum için gidemedim)
2-3 güne raporunuz çıkar Pazartesi günü arayıp öğrenebilirsiniz dedilerEki Görüntüle 2795658
teşekkür ederim allah razı olsunmerhaba ben iki kez iğneli tedavi ile aşılama yaptırıp negatif sonuç alınca rapor almaya hak kazandım.bende karadeniz teknik üniversitesi hastanesinden aldım.bize hiç öyle bir seçenek sunmadılar.bir kağıt verdiler(alta ekledim bakabilirsiniz) bu tahlilleri ve belgeleri toparlayın gelin dediler.aşılamalarımıda başka bir araştırma hastanesinde yaptırmıştım.bazı tahlilleri kendi hastanesinden istedi sadece.bulunduğunuz ildeki başka devlet hastanelerini arayın onlar sorun.sürekli burada yazılanları okudum her hastane başka bir şey istiyor.
Çok teşekkür ederim ama anlamadığım bişey var. Ben aşılamaları üniverditede yaptırdım. Tüp bebeği raporun geçerli olduğu bi özel hastanede de yaptırcam. Bu evrakları nereye götürüyoruz tüp bebek yaptıracağımız merkeze miS seyyahhhh
Bugün eşim fakülteye gitti ekte gönderdiğim evrakları ve aşılama raporları ile fakültede tüp bebek merkezine gitti (Ben işte olduğum için gidemedim)
2-3 güne raporunuz çıkar Pazartesi günü arayıp öğrenebilirsiniz dedilerEki Görüntüle 2795658
Aşılamalarını yaptırdığın yerden aşılama raporlarını alıyorsun hangi hastanede tüp bebek yaptırmak istiyorsan oraya götürüyorsunÇok teşekkür ederim ama anlamadığım bişey var. Ben aşılamaları üniverditede yaptırdım. Tüp bebeği raporun geçerli olduğu bi özel hastanede de yaptırcam. Bu evrakları nereye götürüyoruz tüp bebek yaptıracağımız merkeze mi
Kadın ve erkekte sorun varsa ona göre bazı testler falan istiyorlar ayrıcaaşılama yapmadan rapor vermiyor fakülte sanırım anladığım kadarıyla. ama biz şu an aşılama da yapamıyoruz ki sperm olmadığından dolayı. ne yapıcaz o zama
cevabınız için teşekkür ederimrapor almacağınızı hastaneyi <rayın her hastane farklı prosedür uyguluyor kafalarına göre..
1-) Kadının 23 yaşından büyük 40 yaşından küçük olması.
2-) Kadın çalışıyorsa ise kadının SGK 900 gün prim 5 Yıl Sigorta girişinin olması.
(SGK Hizmet Dökümü)
Kadın çalışmıyor ise erkeğin SGK 900 gün prim 5 Yıl Sigorta girişinin olması.
(SGK HİZMET DÖKÜMÜ)
yukarıdakiler uyuyorsa size alttaki raharsızlıklıktan biri varsa alabiliyorsunuz..2 kere aşılama yapıp negatif sonuç aldığınızdan dolayı rapor alacaksınız önemli olan şu var ikiside iğneli tedavi olması lazım hapla(klomen) kullanıp yapılan aşılamaları kabul etmiyorlar.siz rapor alacağınız hastaneyi arayın hepsi farklı istiyor.
Tanısına Göre;
N46 Erkek İnfertil (Sperm motilite sayısı 5 milyonun altında olması, 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.)
N97.0 Kadın İnf. Anovülasyonu ile birlikte (AMH testinin sonucu 1’in altında olması ve FSH testinin sonucu 10 üstünde olması, 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.)
N97.1 Kadın İnf. Tubal Kaynaklı (Tüplerin kapalı olduğuna dair HSG, Ameliyat Notu, Epikriz Raporu, 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.)
N97.9 Kadın İnf. Kadın İnfertilite Tanımlanmamış (Devlet hastanesinde yapılmış 2 adet Aşılama, 3 yıllık evlilik şartı Aranır…)
yukarıda yazdım uygunluğunuz varsa rapor alacağınız hastaneye başvuun olnar gerekli tahlil ve evraklıarı isteyeektir.onları toplamak 1-2 ay sürebilir.
merhaba bende sizin gibi sebepsiz infertilite ve rize araştırmada oldum aşılamalarımı :) trabzon katüden rapor aldım.benim de size tavsiyem hastaneden aşılama belgeni isterken iki adet isteyin.ben alırken hastane iki adet istedi dedim.bir tanesi bende kaldı.belki tutmazsa ilk tüp bebek ikincisi için lazım olur tekrar rapor çkartmak için.bu rapor git gel uğraşması zor oluyormerhaba hanımlar bizim tanımız sebepsiz infertilite aşılamalarımı rize araştırmada yaptırdım tüp bebek için sivas araştırma tüp bebek merkezine gideceğim bilgi almak için aradım aşılamaları yaptırdığım yerde doktorunuz bilir sadece yapılan işlemlere ait değerlendirme isteyin dediler bir de elinizde varsa son bir yıl içerisinde yapılan rahim filmi (hsg) ve yumurta rezervi (amh) tahlil sonucunuzu getirin rapor için geri kalan tahliller burada yapılacak denildi benim gibi merak eden olursa diye yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?