- 5 Ekim 2014
- 449
- 491
- 303
- Konu Sahibi secretlife
-
Merhaba ben devletten rapor aldım ilk denememi de orda yaptım negatif şimdi özelde ali osman koyuncuoğlunda tedavi görüyorum raporlu ücreti 7500 verdik. Özel hastane rapor için medipol var maltepe üni var bildiklerim ama onlar sadece kendi hastanelerinde yaptırıcaksan rapor çıkarıyorlar devlette çıkarıp istediğin hastanede yaptırabiliyorsun.Kızlar merhabalar
Tüp bebek yaptırmak için aldığınız fiyatları , hastane şehir bildirerek yazabilir misiniz fikir olsun araştırma içindeyim . Raporlu raporsuz fiyatları merak ediyorum . Özellikle İstanbul .
Bir de heyet raporunu alabileceğimiz özel hastane bilen var mı ?? Raporu alıp devlette yaptırsak mesela ? Genelde orada yaptırmayacaksanız rapor hazırlamıyor özeller .
Merhaba ben devletten rapor aldım ilk denememi de orda yaptım negatif şimdi özelde ali osman koyuncuoğlunda tedavi görüyorum raporlu ücreti 7500 verdik. Özel hastane rapor için medipol var maltepe üni var bildiklerim ama onlar sadece kendi hastanelerinde yaptırıcaksan rapor çıkarıyorlar devlette çıkarıp istediğin hastanede yaptırabiliyorsun.
[/QUOTE
Ali osman koyuncuoğlu’nda pgd yapılıyormu bilginiz varmı
Arada olur öyle yazılar
Bende deneyeceğim ama çok kararsızım doktor konusunda, pgd mutlaka yapılacak fiyatlarda çok fazla, rapor geçen biyer bulalım diyoruz maliyeti düşürmek içinArada olur öyle yazılar
Hiç bir bilgim yok açıkçası ama yapıyordur arayıp sormanızı tavsiye ederim.
Doğru tüp bebek başlı başına bir masraf birde pgd ekstra ama ali osman şişli kolan labaratuarı ile çalışıyorlarBende deneyeceğim ama çok kararsızım doktor konusunda, pgd mutlaka yapılacak fiyatlarda çok fazla, rapor geçen biyer bulalım diyoruz maliyeti düşürmek için
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahDoğru tüp bebek başlı başına bir masraf birde pgd ekstra ama ali osman şişli kolan labaratuarı ile çalışıyorlar
Merhaba rapor için nasil yapiluyor. Sperm kaynaklı rapor almak istiyoruz.Merhaba ben devletten rapor aldım ilk denememi de orda yaptım negatif şimdi özelde ali osman koyuncuoğlunda tedavi görüyorum raporlu ücreti 7500 verdik. Özel hastane rapor için medipol var maltepe üni var bildiklerim ama onlar sadece kendi hastanelerinde yaptırıcaksan rapor çıkarıyorlar devlette çıkarıp istediğin hastanede yaptırabiliyorsun.
Merhaba beni kadın doğum doktoru yönlendirdi ama sizin önceden tahlilleriniz varsa direk tüp bebekten randevu alın onlar size kağıt veriyorlar istenilen tahliller evraklar onları yapıyorsunuz dosya hazırlıyorsunuz.Merhaba rapor için nasil yapiluyor. Sperm kaynaklı rapor almak istiyoruz.
Tüp bebek paket fiyatı 8500 TL dediler bizeİzmir Erol Tavmergende tedavi olanlar güncel tüp bebek ücreti nedir bilgi verir misiniz?
Erol beyin fiyatı mı bu yoksa merkezdeki diğer hocaların mı?Tüp bebek paket fiyatı 8500 TL dediler bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?