Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Biz bayadır istiyoruz. 3,5 yıl oldu. İkinci için uğraşıyoruz. Aşılama hiç yaptırmadık bu ay klomen kullanıyorum olmazsa galiba aşılama yapılacak. Beslenme nasıl olmalı bizim bende pko yok ultrasonda sıkıntı yok sadece lh yüksek yani yumurta tembelliği

Ben de hayıtı çok kullanmıştım bu ay da içmeye başladım biraz da endişelendim hayıt daha da yükseltir mi diye ama forumda baya araştırdım lh yüksekliğine tek hayıt öneriliyor.
Ben hayitin bi zararini görmedim şükür bünyeden bünyeye fark eder tabi. Benim de pco degil sadece lh problem. Beslenme şu sekilde; sebze ve protein agirlikli olacak. Karbonhidrat ve şekerden kaçın ekmek tuketmeyin. Ben size yazdim ama tamamen kendim de uyamiyorum malesef duzenli olmaliymis. Bir de stres lh hormonunu yukseltiyormus benim stresle basim dertte. Umarim sifaya kavusuruz

Bu dediğiniz Karatay diyetine benziyor biraz uygulamaya çalışıyorum ama bazen kaçırıyorum. Daha çok dikkat edeceğim inşallah.
O zaman senle aynıyız. Ben de stres yapıyorum çok ama bu ay stres olmamaya çalışacağım bakalım inşallah hayırlısı olsun

Hayvansal ürünleri cok fazla tuketmemek gerekiyormuş. Ama en onemlisi stres. Bir ay iyiysem 3 ay kötü oluyorum ben. Stresten kurtulamiyorum farkindayim ama hakim olamiyorum duruma bir turlu. Allah kolayliklar versin, isteyen herkese nasip etsin

Öyle tabi insanın elinde olmuyor. Hayvansal olarak yumurta falan da dahil mi acaba, süt yoğurt..
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Öyle tabi insanın elinde olmuyor. Hayvansal olarak yumurta falan da dahil mi acaba, süt yoğurt..
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yanlis yonlendirmek istememAkdeniz tipi beslenme diye aratirsaniz detayli aciklamalar var. Süt ve yumurtayi az miktarda tuketiyorum gunde 1 yumurta 1 bardak sut 1 bardak ayran. Fazla içmiyorum.

Evet canım ağrı oldu bel ağrısı adet olur gibi normalde kahveden sonra kanamaya dönerdi ama az önce gittim baktım açık sarı olmuş bayağı koyuluk yok oysaki 2 gün bildiğin kahve
Canımmm sarı papatya merhaba şuan aynı durumdayım seninle aşılamamın 13. Günü yarın regl günüm kahverengi gibi pas lekesi gbii akıntı geldi akşam üstü baska yok cok belim ağrıyo seninki gebelikmiydi sonuc ne ağrın olmuşmuydu

Gebeyim canım evet bel ağrısı oluyordu adet olacam gibi ama olmadı test yapsan çıkar ben adet günü yaptımm 500 lerde çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…