- 26 Mart 2020
- 412
- 484
-
- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
Bu arada hayit macunu da kullandim az dozajda.Ben de sizin gibiyim. Lh yüksek 12 FSH 6. Rezervimde bir sıkıntı yok ama yumurta tembelliği var. Siz bunun için birşey kullanıyor musunuz
Biz bayadır istiyoruz. 3,5 yıl oldu. İkinci için uğraşıyoruz. Aşılama hiç yaptırmadık bu ay klomen kullanıyorum olmazsa galiba aşılama yapılacak. Beslenme nasıl olmalı bizim bende pko yok ultrasonda sıkıntı yok sadece lh yüksek yani yumurta tembelliğiMerhaba. Doktorum lh ı düşürmemiz gerekir dedi. Bir ay cylo prognova kullandim froxyfemin multivitamin kullanıyorum bunlar az da olsa ise yaradı çünkü 13tü benim daha öncesinde. Spesifik bir ilac yok düşürmek için. Su, yürüyüş, beslenme etkili. Siz ne zamandir düşünüyorsunuz? Asilama yaptirdiniz mi hic
Ben de hayıtı çok kullanmıştım bu ay da içmeye başladım biraz da endişelendim hayıt daha da yükseltir mi diye ama forumda baya araştırdım lh yüksekliğine tek hayıt öneriliyor.Bu arada hayit macunu da kullandim az dozajda.
Ben hayitin bi zararini görmedim şükür bünyeden bünyeye fark eder tabi. Benim de pco degil sadece lh problem. Beslenme şu sekilde; sebze ve protein agirlikli olacak. Karbonhidrat ve şekerden kaçın ekmek tuketmeyin. Ben size yazdim ama tamamen kendim de uyamiyorum malesef duzenli olmaliymis. Bir de stres lh hormonunu yukseltiyormus benim stresle basim dertte. Umarim sifaya kavusuruzBen de hayıtı çok kullanmıştım bu ay da içmeye başladım biraz da endişelendim hayıt daha da yükseltir mi diye ama forumda baya araştırdım lh yüksekliğine tek hayıt öneriliyor.
Bu dediğiniz Karatay diyetine benziyor biraz uygulamaya çalışıyorum ama bazen kaçırıyorum. Daha çok dikkat edeceğim inşallah.Ben hayitin bi zararini görmedim şükür bünyeden bünyeye fark eder tabi. Benim de pco degil sadece lh problem. Beslenme şu sekilde; sebze ve protein agirlikli olacak. Karbonhidrat ve şekerden kaçın ekmek tuketmeyin. Ben size yazdim ama tamamen kendim de uyamiyorum malesef duzenli olmaliymis. Bir de stres lh hormonunu yukseltiyormus benim stresle basim dertte. Umarim sifaya kavusuruz
Hayvansal ürünleri cok fazla tuketmemek gerekiyormuş. Ama en onemlisi stres. Bir ay iyiysem 3 ay kötü oluyorum ben. Stresten kurtulamiyorum farkindayim ama hakim olamiyorum duruma bir turlu. Allah kolayliklar versin, isteyen herkese nasip etsinBu dediğiniz Karatay diyetine benziyor biraz uygulamaya çalışıyorum ama bazen kaçırıyorum. Daha çok dikkat edeceğim inşallah.
O zaman senle aynıyız. Ben de stres yapıyorum çok ama bu ay stres olmamaya çalışacağım bakalım inşallah hayırlısı olsun
Öyle tabi insanın elinde olmuyor. Hayvansal olarak yumurta falan da dahil mi acaba, süt yoğurt..Hayvansal ürünleri cok fazla tuketmemek gerekiyormuş. Ama en onemlisi stres. Bir ay iyiysem 3 ay kötü oluyorum ben. Stresten kurtulamiyorum farkindayim ama hakim olamiyorum duruma bir turlu. Allah kolayliklar versin, isteyen herkese nasip etsin
Yanlis yonlendirmek istememÖyle tabi insanın elinde olmuyor. Hayvansal olarak yumurta falan da dahil mi acaba, süt yoğurt..
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tamam çok teşekkür ederim araştırırım ben de dikkat ederim bundan sonra elimden geldiğinceYanlis yonlendirmek istememAkdeniz tipi beslenme diye aratirsaniz detayli aciklamalar var. Süt ve yumurtayi az miktarda tuketiyorum gunde 1 yumurta 1 bardak sut 1 bardak ayran. Fazla içmiyorum.
Canımmm sarı papatya merhaba şuan aynı durumdayım seninle aşılamamın 13. Günü yarın regl günüm kahverengi gibi pas lekesi gbii akıntı geldi akşam üstü baska yok cok belim ağrıyo seninki gebelikmiydi sonuc ne ağrın olmuşmuyduEvet canım ağrı oldu bel ağrısı adet olur gibi normalde kahveden sonra kanamaya dönerdi ama az önce gittim baktım açık sarı olmuş bayağı koyuluk yok oysaki 2 gün bildiğin kahve
Gebeyim canım evet bel ağrısı oluyordu adet olacam gibi ama olmadı test yapsan çıkar ben adet günü yaptımm 500 lerde çıktıCanımmm sarı papatya merhaba şuan aynı durumdayım seninle aşılamamın 13. Günü yarın regl günüm kahverengi gibi pas lekesi gbii akıntı geldi akşam üstü baska yok cok belim ağrıyo seninki gebelikmiydi sonuc ne ağrın olmuşmuydu
Canımm bir saat önce yaptırdım şimdi e nabızdan baktım 2.3 yazıyor çokta ümitliydim regl de olmadımGebeyim canım evet bel ağrısı oluyordu adet olacam gibi ama olmadı test yapsan çıkar ben adet günü yaptımm 500 lerde çıktı
Aşılama yaptırdım hiç bir ücret ödemedim hastaneye ilaçlarda hep rapor çıkarıldı canimŞehir hastanesinde aşılama mi tüp Bebek mi yaptirdimiz? Raporlu raporsuz fiyat bilginiz var mi
Hayırlısı canım 2.3 belli olmaz aslında yükselebilir ya da kimyasal falan mı geçirdin acabaCanımm bir saat önce yaptırdım şimdi e nabızdan baktım 2.3 yazıyor çokta ümitliydim regl de olmadım
İlaca az da olsa bı ücret çıkmadı miAşılama yaptırdım hiç bir ücret ödemedim hastaneye ilaçlarda hep rapor çıkarıldı canim
Bilmiyorum ki daha önce hep 0.1 cıkardı kimyasal da öyle mi oluyor hiç bilmiyorumHayırlısı canım 2.3 belli olmaz aslında yükselebilir ya da kimyasal falan mı geçirdin acaba
Belki yüksekti düştü canımm regl olmazsan tekrar et testiBilmiyorum ki daha önce hep 0.1 cıkardı kimyasal da öyle mi oluyor hiç bilmiyorum
Maşallah çok güzel kilo vermişsiniz nasıl verdiniz aynı problem bende de varPco var bende lanet bela bi kaç kere çatlatma iğnesi denedik olumsuz sonuçlandı kilom vardı işte 30 kilo verdim şimdi aşılama için sıvadım kollarımı bakalımmm
Canım diyetisyen desteği ile verdim ben kilomu teşekkür ederim bu aradaMaşallah çok güzel kilo vermişsiniz nasıl verdiniz aynı problem bende de var
Ben tıp fakültesinde aşılama yaptırdım 1 Eylül de raporlu ilaçlarım 700 civarı tuttu. Aşılama ücreti 200 TL idi.Şehir hastanesinde aşılama mi tüp Bebek mi yaptirdimiz? Raporlu raporsuz fiyat bilginiz var mi