2021 Şubat Anneleri

Haklısın cnm ama gerçekten hamileliğim burnumdan geldi. Bebeğimi de bu kadar stres ve üzüntüye maruz bıraktığım için çok üzülüyorum cidden
Yoğun bakıma telefonunu almamışlar. Ama hemşireden aradı iyiyim diye.inşallah en yakın zamanda görmemişe döneriz canım benimbeslenmeme dikkat ediyorum,stresten erken doğurmayım da
Hepimize corona olmadan sağlıkla bebeğimiz kucağımıza almak nasip olur inşallah

Kızlar hastaneden çıkarken böyle birşey giydirmeye gerek var mi? Pusette bunu giydirsek olur mu? Yoksa kıyafetlerinin üstüne battaniye örtünce yeterli olur mu?

Bebeklere boyle kollu sey giydirmek güç oluyor biraz ben kullanisli bulmuyorum kundak daha iyi ve yeterli cnm bence

Aramiza hosgeldin o zaman sorularini sorabilirsin herkes bildugi kadariyla cevapliyor zaten

Kızlar hastaneden çıkarken böyle birşey giydirmeye gerek var mi? Pusette bunu giydirsek olur mu? Yoksa kıyafetlerinin üstüne battaniye örtünce yeterli olur mu?

Ben almadım zaten yaşadığım şehir çoo sopuk değil.bir de battaniyeye sarıp sarmalayıp hastanenin önünde direkt arabaya bineceğiz.
Hatta eşim ben önden gider arabyı ısıtırım diyor ki mantıklı. Gerek görmedim. E covidden dolayı dışarı da çıkamayacağız. Arabanız yoksa o ayrı tbi. Bir hastaneye kontrollere gidip gelinecek.

Aramiza hosgeldin o zaman sorularini sorabilirsin herkes bildugi kadariyla cevapliyor zaten
Teşekkür ederim hoşbuldum aklıma geldikçe parça parça sorarım yoksa yığınla sorum var
Annem almış bu tarz birşey ama zaten bebişim miniminnacık olacak nasıl giydiririm bilmiyorum bana da kalın bir battaniye yeterli olur gibi geliyor. Hastaneden puset içinde çıkacak pusetin üstü de kapalı olacak rüzgar almaz üst kalınlığı da yeterli olur sanırım.

Bizimlki aylarrrr covid korkusu yüzünden. Normal doğumda son haftalarda ilişki sıklığını arttırın faydası oluyor diyorlar
Bize doktor yasakladı idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle eşim isyanlarda
Normal doğumu kolaylaştırdığını ben de duymuştum randevumda sorayım dicem ama benim doktorum 37den önce doğumla ilgili konuşmuyorum diyor.

7500 de ciddi yüksekmiş ama direkt devlete yönelmektense başka özel hastaneye baksan?
Özele para vermek istemiyorum artık ya ilk dogumum da özeldi bunda da hep özel kliniği olan Dr a gittim ama buradaki hastane tertemiz kalabalık değil odalar tek kişilik özelden farki yok yani yine çocuk doktoru nu falan beğenmezsem özele devam ederim ama zaten sezeryan bir gün yatıp çıkacağım büyük kızımin da doktoru hep özeldi bunu da devlette istiyorum nasip olursa tabi son anda ne olur Allah bilir bı de ilcedeyim ben merkez 55 km evime de uzak hastane

Merhaba doğum sancısı yatmakla, uzanmakla, dönmekle, dinlenme geçmez, endişelenmeyin bence. Duruşuyla falanda alakalı olabiliyor.

Size kalmis birsey giydirip giydirmemek.her iki ihtimalde olur.ben subatta sadece ustune polar battaniye ortmustum.

Benim de özellikle sol kasığıma yatakta ani dönüşler ya da oturduğum yerden ani kalkışlar yaptığımda ara ara sancı giriyor doktoruma sorduğumda normal olduğunu söylemişti rahim büyüdüğü için oluyormuş en son gittiğimde de bebeğin kafası sol kasığımın üstündeymiş o yüzden baskı yapıyormuş. Sancı girdiğinde bir müddet hareket edemiyorum ya da ayağa kalkmaya çalışıyorum doğrulunca hafifliyor. Sizin de öyle birşey olabilir. Doğum sancısı için erken olsa gerek

Siz de ara ara bebeğinizin kalp atışı gibi ama daha net atışlar hissediyor musunuz? Hıçkırık tutar bebeği derler bu o mudur acaba?

Siz de ara ara bebeğinizin kalp atışı gibi ama daha net atışlar hissediyor musunuz? Hıçkırık tutar bebeği derler bu o mudur acaba?
Bunda değil de ilkinde çıt çıt diye bi ses duyordum, hatta böyle düşük voltaj bi akım gibi karnımda bi sallanma irkilme oluyordu. Hıçkırıyor herhalde dedim. Sonra Dr eklemlerinden o sesin geldiği söylemişti. Eklemler yumuşak karnımda döndükçe vurdukça omzundaki çıtırdamayı hissediyormuşum meğer, 2 yaşa gelene kadar omzu çatırdadı durdu

Hoşgeldiniz bu arada

Aslında bir çocuğumuzun ilk gebeliği ama bazı arkadaşlar 2-3 de olsa aradan zaman geçince unutuluyor demişlerdi ama aslında tecrübe bir şekilde çıkıp bize aktaracaklar hele bi doğuralım esas o zaman anlayacağız o yüzden hep beraber konuşmak iyi geliyor gerçekten hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…