• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Kendi evinizde niye kalmiyorsunuz mersk ettim. Benimde erken dogum riskim var o yüzden acikcasi bende 31-32.haftalarda yapım düşünüyorum ama karar veremedim
Hastane eve iki saat uzaklıkta bide Ocak Şubat gibi yollar kapanıyor kardan üç dört gün açılmadıgı oluyo iki gün önce gittim kontrole ozmn bile yol çok kötüydü kar sis falan.. riske atmak istemediğim için bulunduğum yerde kadın doğumcu haftada iki gün var ameliyat falan olmuyo

İsim konusunda halen kararsız mısınız? Nedense Ali Buğra benim bir türlü içime sinmiyor. Kızımın çok sinerek koymuştum Zeynep Masal,bunun böyle olması beni üzüyor ya.kızım öok istiyor böyle olmasını. Cok yakınlarımzda istedgimiz ismin olması bana engel oluyor aklmdakini değiştirince içime sinmıyor. 31 haftalık olduk halen isim net değil. Herkes netleştirdi mi? Dogum yapacagım hastane 4bün istiyor dr uma cok alıştım, şimdide acaba devlettemi yapsam diyorum sezeryan ikiside zaten . O bile belli değil .

Cnm icine hangisi siniyorsa o ismi koy bence başkalarının ne düşündüğünü önemseme bana da esimin olen annesinin ismini koy dediler ne yapim çocuğun ismini Mükerrem mi koyim yani akil var mantik var bitek saygi isim koymakla oluyor sanki.
2.bende senin gibi düşündüm ilk zaten sezeryan bosuna ozele gitmim diye ama imkan varsa ozele gitmek en iyisi ben ilkinde hastahaneler de yattim hamilelikte hic memnun kalmadım soru sordugunda karsinda insan olmuyor cevap vercek tabi bu çalışana göre değişir ama ben kac ay kaldim degisen bisey olmadı

İsim konusunda halen kararsız mısınız? Nedense Ali Buğra benim bir türlü içime sinmiyor. Kızımın çok sinerek koymuştum Zeynep Masal,bunun böyle olması beni üzüyor ya.kızım öok istiyor böyle olmasını. Cok yakınlarımzda istedgimiz ismin olması bana engel oluyor aklmdakini değiştirince içime sinmıyor. 31 haftalık olduk halen isim net değil. Herkes netleştirdi mi? Dogum yapacagım hastane 4bün istiyor dr uma cok alıştım, şimdide acaba devlettemi yapsam diyorum sezeryan ikiside zaten . O bile belli değil .
Sezeryansa bence devlette yap en iyisi 4 bin i de kendine ayır kendine bişey al çok pahalandi özeller benim doktor da 7.500 istiyor ozeldeki o yüzden doğumu devlette yapacağım ins en doğal hakkımız

Hastane eve iki saat uzaklıkta bide Ocak Şubat gibi yollar kapanıyor kardan üç dört gün açılmadıgı oluyo iki gün önce gittim kontrole ozmn bile yol çok kötüydü kar sis falan.. riske atmak istemediğim için bulunduğum yerde kadın doğumcu haftada iki gün var ameliyat falan olmuyo

Anladim cnm dogru en iyisini düşünmüşsünuz riske atmamak lazim

Sezeryansa bence devlette yap en iyisi 4 bin i de kendine ayır kendine bişey al çok pahalandi özeller benim doktor da 7.500 istiyor ozeldeki o yüzden doğumu devlette yapacağım ins en doğal hakkımız
7500 de ciddi yüksekmiş ama direkt devlete yönelmektense başka özel hastaneye baksan?

klbkbr klbkbr annen baban ve sizin durumunuz nasıl oldu? Umarım hafiflemiştir herşey

Feminas Feminas senin bebişten ne haber duruyor mu uslu uslu yerinde?
Duruyor canım 2 hafta sonra kasılmaları kesen ilacı bırakıcaz doğmak isterse doğacak :) sorduğun için teşekkür ederim

Cnm tek bebekse yeterli kalir bence benim 2.si oldugu icin geniş çaplı bir sey olsun istedim.
İlk bebegimde büyük temizlik yapmadım ben bence yeterli zaten evin pis olup olmadigini anlarsin cnm. Benim oglumda ufak anca evi supuruyorum bide riskli gebelik diyr pek is yapmıyorum bana büyük temizlik şart o yüzden ☺️
İlk bebeğim canım evde iki kişiyiz eşim çok derli toplu hiç dağıtmaz ev temiz toz yok ama camlar falan Bayadır silinmedi,mutfak dolapları kapılar ve camlara pek bulaşmıyorum ağır iş diye. Neyse gelen giden olmayacak benim ailem hariç pisliğimizi kimse görmez, 🙊riskliyse gebeliğin sakın yapma canım boşver

Kızlar benim sancım var ama ne sancısı olduğunu bilmiyorum :(
İkindi.gibi karnımın sağ tarafında acı vardı ama geçti gibi
Gaz sancısı gibi.bir sancı hatta doğrulamadım yürürken
Sonra hafif alt bölgem de sancımaya başaldı bi yarım saattir sağ tarafıma yattım çünkü dönünce yine sancı giriyor yarın kontrolüm var ama tedirgin oldum yinede gaz mıdır bu

Yani doğum sancısı gaz sancısı gibimi bi alaka varmı acaba ?

Kızlar benim sancım var ama ne sancısı olduğunu bilmiyorum :KK43:
İkindi.gibi karnımın sağ tarafında acı vardı ama geçti gibi
Gaz sancısı gibi.bir sancı hatta doğrulamadım yürürken
Sonra hafif alt bölgem de sancımaya başaldı bi yarım saattir sağ tarafıma yattım çünkü dönünce yine sancı giriyor yarın kontrolüm var ama tedirgin oldum yinede gaz mıdır bu

Yani doğum sancısı gaz sancısı gibimi bi alaka varmı acaba ?
Gaz sancısı gibi diyen var yok taninmayan bir ağrı diyen var 😔 bende ara ara senin gibiyim... Yarın gidince sor buraya da yaz hayırlı haberleri🤲🏻

emzirme sütyenlerinden memnun kaldığınız bi marka var mı, balenli olan tavsiye edeceğiniz. gögüslerim küçük değil ve balensizlerden hiç memnun kalmadım, çünkü içinde durmadılar bedenimi de alsam eğildim kalktım hep fırtladılar :KK70:
Ben pentiden 1 siyah 1 beyaz aldım denedim gayet beğendim cnm.
klbkbr klbkbr annen baban ve sizin durumunuz nasıl oldu? Umarım hafiflemiştir herşey

Feminas Feminas senin bebişten ne haber duruyor mu uslu uslu yerinde?
Öncelikle sorduğun için sağol cnm💐
Babam kanser hastası olduğu için biraz nefes nefese kalıyordu. Bir de enfeksiyon değeei yüksekti,yice panik yaptı 2 gündür hastaneye gidim diyordu. Bugün götürdüler şimdi yoğun bakımda ama serviste hiç yer olmadığı için. Ciğerlere inmiş covid. Oksijen bağladıkları için nefesi fln da iyi. Annem evde perişan ağlayıp duruyor moralimiz baya bozuk. Kendini helak etti corona değilmiş gibi 😭😱
Babama gidemiyorum, anneme destek olamıyorum böyle çaresizce kalakaldım🤷🏻‍♀️😱😭

Ben pentiden 1 siyah 1 beyaz aldım denedim gayet beğendim cnm.

Öncelikle sorduğun için sağol cnm💐
Babam kanser hastası olduğu için biraz nefes nefese kalıyordu. Bir de enfeksiyon değeei yüksekti,yice panik yaptı 2 gündür hastaneye gidim diyordu. Bugün götürdüler şimdi yoğun bakımda ama serviste hiç yer olmadığı için. Ciğerlere inmiş covid. Oksijen bağladıkları için nefesi fln da iyi. Annem evde perişan ağlayıp duruyor moralimiz baya bozuk. Kendini helak etti corona değilmiş gibi 😭😱
Babama gidemiyorum, anneme destek olamıyorum böyle çaresizce kalakaldım🤷🏻‍♀️😱😭
Olur ama olmaz mı sonuçta kaç yıllık eşi :( ama kötüyü aklınıza getirmeyin. Hem bak o da oksijenle daha iyi olmuş 😊 görüntülü konuşabiliyorlarsa öyle konuşun sen onlara güzel şeylerden bahset ki normal hayatlarına dönmek için biricik torunlarını görmek için umutlu olsunlar. Düzgün beslenme ve moral önemli senin için de söylüyorum bunu karnındaki minicik bebeğine bu kadar stres verme o senin her hissettiğini anlıyor

Herkese merhaba,
Uzun süredir takip ediyorum yazışmalarınızı. Ben de 33 haftalık bir hamişim. İlk hamileliğim bu. 35 yaşındayım. Çok acemiyim birçok şeyi yazışmalarınızdan öğreniyorum. Ve sormak istediğim de birsürü şey var o yüzden sessiz takipçi olmaktan vazgeçip yazmaya karar verdim 🙈
İnşallah hepimiz bebişlerimizi vaktinde ve sağlıkla, kolaylıkla alırız kucaklarımıza 🤗

İlk bebeğim canım evde iki kişiyiz eşim çok derli toplu hiç dağıtmaz ev temiz toz yok ama camlar falan Bayadır silinmedi,mutfak dolapları kapılar ve camlara pek bulaşmıyorum ağır iş diye. Neyse gelen giden olmayacak benim ailem hariç pisliğimizi kimse görmez, 🙊riskliyse gebeliğin sakın yapma canım boşver

O zaman aldigin dolap vs yeterli kalir cnm merak etme.
Ay benim esimin oglumdan farki yok ikisinin bir peşini topluyorum 😂 keske oda derli toplu olsa. Gelem giden olmaz zaten covidden.sebep.dedigin gibi ben yapamadigim.icin suan mecbur bi.gun ayarlicam ☺️

Kızlar hastaneden çıkarken böyle birşey giydirmeye gerek var mi? Pusette bunu giydirsek olur mu? Yoksa kıyafetlerinin üstüne battaniye örtünce yeterli olur mu?

Eklentiler

• D4C3FD19-76E2-4F1E-A8B2-BB73828DF974.webp
    D4C3FD19-76E2-4F1E-A8B2-BB73828DF974.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 29
Back
X