2021 Şubat Anneleri

Kızlar ben de size Bi soru sorayım, normalde eşimde ben de çalışıyorduk pandemi öncesi ikimizde işten ayrıldık eşim borsayla ilgileniyor ben de doğumdan sonra işe başlamayı düşünüyorum yani şuan aktif sgk mız yok. Ben özel hastanede doğum yapacağım 8 bin TL gibi Bi fiyat verdiler ben de arastırırken doğum teminatı veren Bi sigorta şirketi buldum sadece doğum için 4 bin TL istiyolardı ödedim ama sonradan öğrendiğime göre tamamlayıcı doğum sigortasının işe yaraması için sgk gerekiyormuş. Şimdi eşim gidip sgk yaptırsa olur mu böyle bişey yaşayan oldu mu. Boşa mı gitti ya sigorta parası

Çok kullanışlı diye duydum. Bence alınmalı ben de alıcam.

Sgk inaktif hale geldikten sonra 99 gün daha sağlıktan yararlanabiliyorsunuz. Alo 170 den detatlı bilgi alabilrsn. Dopum öncesi eşin bi yerde kendni sigortalı göstersin ben veririm sgiorta primimi desin .bu şekilde sende faydalan cnm

Yy inşallah ya hala bir belirtim yok.
Ama annmde babamda bugün baya ağrılı geçiriyorlar. İlaçlar ağır onların etkisi diyorlaerama umarım en ağırı bu olur.
Senn nasıl geçmişti cnm?
Alışveriş yaptım ,vitamin aldım bi sürü gittim kapıya koydum. Merdvenlerden ağlayarak indim. Ne kadar zoruma gitti eve girememek onları görememek bir de hakkını helal et hamile halinle ne taşıdın o kdr feln diyince bir turda evde ağladım
Hayırlısıyla kazasız belasız sağlıkla doğurabilseydik hamileliğim hep sinir stres üzüntüyle geçti ya.
Ay iyi bari coronayım diye korktm. Amin cnm hepimize Allah razı olsun

ay ben buna bayıldım ya Allah senden razı olsn büyük ihitmalle bundan alcam

Artık çok geç canim ilki normale doğru giderken sezeryan oldu..bu da sezeryan olacak ama ilk doğum yapacak arkadaşlar bunu Dr unuz ile konuşun bence

H heyecanli_anneee ben Kocaeli'de oturuyorum. O yüzden buralarda bakacağım doktor senin ev meselesi ne oldu ?
Anladım canım tabiki evine neresi yakınsa orası olsun hastanenin yakın olması önemli. Üst komsum muteahhitle konuşmuş adam yaptığım eve güveniyorum istediğiniz yere şikayet edin beklemeyin demiş . Bizde apartmanca 2 hafta beklemeye karar verdik devam ettiği takdirde belediyeye şikayet edicez. Çok şükür bikac gündür hissetmiyoruz inşaAllah metro çalışmasındandır.

Kızlar iyi akşamlar, aldığınız pijama lohusa takımlarını paylaşabilir misiniz ben hiç bulamıyorum bakıp duruyorum tüm sitelere bir de nevresim takımı kız bebek için alanlar paylaşabilir mi
English homea baktınız mı bebek nevresimlerine, bu gün indirim var tükenmediyse yüzde yüz pamuk ürünü. Ben kıza ordan almıştım oğlana ordan aldım battaniyeyi nevresimi...

Eklentiler

• 1607875234059.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar iyi akşamlar, aldığınız pijama lohusa takımlarını paylaşabilir misiniz ben hiç bulamıyorum bakıp duruyorum tüm sitelere bir de nevresim takımı kız bebek için alanlar paylaşabilir mi

Canım ben lcw den aldım bedenleri çok rahat ve 3 XL a kadar var
80 tl gibi bi fiyatı vardı penyesi de güzel

Ben bundan aldım canım üstüne de biraz uzun hırka almıştım hastanede üşürsem diye hemde sabahlık niyetine

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-13-19-32-14.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar yalancı doğum sancısı nasıl bişey

Bugün sabahtndır bi baskı var zaten
Yaklaşık yarım saat öncede belimden sağ kasığıma ve ordan da bacağama ciddi bi sancı girdi
Oturduğum yerde bağırdım resmen çok korktum çünkü tanıdık bi sancı ağrı gibi değil yabancı bi sancı bi kaç dk ağrıdı sonra kanım çekilmiş gibi oldum

Ben yedek bunu aldım canım indirimle 85 TL ye, bide doğum çekimi olacak
Onun içinn süslü Bi tane lazım onu bulamadım. Bulan paylaşsın lütfen

Eklentiler

• Screenshot_20201213_193615_trendyol.com.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 75
Evet en yakına gideriz muhtemelen

İnşallah sorunsuz anlatırsınız

Pijama takımlarınız çok güzel kızlar güle güle kullanın, nevresim için ben de bakayım english home, bir de bebek arabası be puseti sorayım ayrı almak mı mantıklı yoksa ikisi bir arada olanlar mı kullanışlı ben puseti ayrı alayım daha sonra bebek arabası alırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…