• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Of kızlar benimde 1 hafta önce değerim 308,1 çıktı daha da gitmedim prş günü randevum var lekelenmem oluyor kızlar çok korkuyorum ilk gebeliğim 1 sene hiç olmadı lekeler Bi bitiyor Bi geliyor dünde kırmızı geldi çız az ama okadar stresliyim ki ne yapıcam bilmiyorum
Kanamam varsa Randevu gününü beklemesen iyi Olur canım. İlk gebeliğimde kanamam olduğunda hemen gitmiştim.Progestan kullandım vajinadan sıkılan bir jel. Sanıyorum 2 aya yakın kullandım. Beklendiğinde önüne geçmesi zor olabilir.

Canım bence çok erken. Bat günü geçmeyince bile belli olmayabiliyor.
Evet erken :( merak ettim yazıyorlar ya forumda belli oldu filan deneyeyim dedim çıkmadı oğlumda çıkmamıştı adeti 5 gün geçmişti çok silik çıkmıştı buda öyledir belki

Evet erken :KK43: merak ettim yazıyorlar ya forumda belli oldu filan deneyeyim dedim çıkmadı oğlumda çıkmamıştı adeti 5 gün geçmişti çok silik çıkmıştı buda öyledir belki
Gönlünü ferah tut. Rahat olmak önemli sen de bilirsin. Beklemek çok Zor değil mi. O bir kaç gün ay gibi geçiyor.

Merhaba. Benim bugün 5 hafta oldu. Yarın aile hekimine test yaptırmaya gidiyorum. İnşallah değerlerim iyi çıkar.
İlk kontrollerde başka kan testleri yada idrar testi istiyor mu doktorlar.

1mayıs adet tarihimdi 4 haftalık oluyor sanırım🙂çay kahve ben de delisiyim ama azaltıcam mecbur🙂hafta hafta heyecanlar desenize tabi ilk olanlar için😊
Çok sağolun🙏🏻
merhaba benmde aynı şekilde 1 mayıs adet tarihimdi heyecandan bende doktora gidenlerdenim:) sizin nasıl geçiyor gebelik :)
Mesajı bana yazdın sanırım. Merhaba 🙂
Ben henüz doktora gitmedim cuma günü tekrardan aile hekimine gidip kan vereceğim sonra doktora gideceğim.
Şu anda mutluluk da var endişem de var açıkcası kan değerim artacak mı,sağlıklı gebelik mi diye arada düşünceler geliyor. Şu anda sadece dua ediyorum.Senin nasıl🙂

Arkadaşlar eşlerinize söylediniz mi,sürpriz yaptınız mı ne tepki verdiler?🙂
Ben daha söyleyemedim.biz iş yüzünden ayrı şehirlerde yaşıyoruz.iki hafta sonra gelecek. Telefonda değil de yüzyüze söylemek istediğim için iki hafta bekleyeceğim nasıl sabredeceksem.kimbilir nasıl şok olacak hiç beklemiyor çünkü yavrum benim😊

Günaydın hepinize bende 2 gün önce eczanedeki testlerden 2 tane yaptım çift cizgi cıktı yarın doktora gidicem 4+3 olmuş olucak kese gözükür mü acaba yoksa sadece acilde kan mı vereyim netleşmesi için
Canim gitsen kese gorunur kalp atisi icin 2 haftadan tkrar gel der saglik ocagina kan versen gunun gelince doktoruna gitsen şu gunlerde daha iyi olmazmi tabi siddetli agri kanama vs. durumlari haricinde. Hem bebegini gorursun kalp atislarini duyarsin hayirlisi ile insallah

Peki siz de iğne kullanıyor muusjunz ? Ben hem iğne hem de coraspine başladım bugün
Merhaba canım bnde test yaptim ikinci çizgi silik çıktı netlesmesini bekliyorum bndede pıhtılaşma var ne zaman ivrendin gebeliğini bı de iğneye ne zaman başlattı dr

Ben daha söyleyemedim.biz iş yüzünden ayrı şehirlerde yaşıyoruz.iki hafta sonra gelecek. Telefonda değil de yüzyüze söylemek istediğim için iki hafta bekleyeceğim nasıl sabredeceksem.kimbilir nasıl şok olacak hiç beklemiyor çünkü yavrum benim😊
Wuuuww nasıl bekliyorsunuz yaa maşallah ben evlilik yıldönümü günümde öğrendim güya testi susleyecektim gizlice kameraya cekecektim ama sabahın köründe yapıp pozitif görünce heyecandan direk kosup verdim ☺️☺️

İşten gelirken test al dedim adetime 1-2 gün vardı. O içerde pineklerken ben tuvalette test yaptım. Çıkmaz diye düşünüyordum ama 2.çizgiyi görünce hemen geel gel diye çağırdım. Aslında planım söylemeyip sürpriz yapmaktı. Ama nerdee tutamadım kendimi

Bende 4-5 gün netleşmesi için her sabah test yaptım baktım belirtiler beni zorluyor midem bulandıkça konuşamıyorum dedim anlıkla artık hemen sokağa çıkma yasağında gittim acilden kan verdim 🙈sürpriz yaptım bi kutu aldım içine kan sonucumu patik güzel bi yazı ve idrar testimi koydum kameraya da çektim tabi şok ☺️ Hala söylemeyenler mutlaka yapmalı bence güzel bi anı oldu

Kızımı ilk öğrendiğimde eşim şehir dışındaydı. 3 gün onu bekleyene kadar çatladımm 🤭🤭🤭 ben de daha girer girmez portmanto da görsün diye not yazmıştım içeri gir falan diye tabi adam yol yorgunu eşyaları da var onu görmemişti.eve girdiğinde nilin sütmüşüm balmışım şarkısı var onu çalmistim.neyse salonda da idrar testi ve yazı yazmıştım.farkedince hakan hatipoglu var ya o öğrendiğinde çocuğu olacağını nasıl tepki verdiyse eşim de öyle belki daha fazlasıyla tepki gösterdi 🤭🤭 güzeldi tek pişmanlığım her şeyi düşünup ama gel gör ki video çekmemem.kesinlikle çekin 😬

Mesajı bana yazdın sanırım. Merhaba 🙂
Ben henüz doktora gitmedim cuma günü tekrardan aile hekimine gidip kan vereceğim sonra doktora gideceğim.
Şu anda mutluluk da var endişem de var açıkcası kan değerim artacak mı,sağlıklı gebelik mi diye arada düşünceler geliyor. Şu anda sadece dua ediyorum.Senin nasıl🙂
bende foruma yeni girdim o yüzden tam öğrenemedim daha:) aynen size yazmıştım aslında :) ben geçen cuma test yaptım heyecandan hemen cumartesi doktora gitmiştim:) çok şükür doktor kan testiyle birlikte gebeliği kesinleştirdi. Ama sizdeki düşüncelerin aynısı bnde de var kan değerim artıcak mı keseyi görebilecek miyiz. Bende bol bol dua ediyorum. Allah sağlıklı, güzel haberler almayı nasip etsin hep inşallh hepimize.

Back