- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
Canım bence çok erken. Bat günü geçmeyince bile belli olmayabiliyor.Benim bat 8 haziran bugün test yaptım kopkoyu tek çizgi çıktı
Erken mi yaptım ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bence çok erken. Bat günü geçmeyince bile belli olmayabiliyor.Benim bat 8 haziran bugün test yaptım kopkoyu tek çizgi çıktı
Erken mi yaptım ki
Kanamam varsa Randevu gününü beklemesen iyi Olur canım. İlk gebeliğimde kanamam olduğunda hemen gitmiştim.Progestan kullandım vajinadan sıkılan bir jel. Sanıyorum 2 aya yakın kullandım. Beklendiğinde önüne geçmesi zor olabilir.Of kızlar benimde 1 hafta önce değerim 308,1 çıktı daha da gitmedim prş günü randevum var lekelenmem oluyor kızlar çok korkuyorum ilk gebeliğim 1 sene hiç olmadı lekeler Bi bitiyor Bi geliyor dünde kırmızı geldi çız az ama okadar stresliyim ki ne yapıcam bilmiyorum
Evet erken merak ettim yazıyorlar ya forumda belli oldu filan deneyeyim dedim çıkmadı oğlumda çıkmamıştı adeti 5 gün geçmişti çok silik çıkmıştı buda öyledir belkiCanım bence çok erken. Bat günü geçmeyince bile belli olmayabiliyor.
Gönlünü ferah tut. Rahat olmak önemli sen de bilirsin. Beklemek çok Zor değil mi. O bir kaç gün ay gibi geçiyor.Evet erken merak ettim yazıyorlar ya forumda belli oldu filan deneyeyim dedim çıkmadı oğlumda çıkmamıştı adeti 5 gün geçmişti çok silik çıkmıştı buda öyledir belki
Teşekürler ederim :)Gönlünü ferah tut. Rahat olmak önemli sen de bilirsin. Beklemek çok Zor değil mi. O bir kaç gün ay gibi geçiyor.
Mesajı bana yazdın sanırım. Merhaba1mayıs adet tarihimdi 4 haftalık oluyor sanırımçay kahve ben de delisiyim ama azaltıcam mecburhafta hafta heyecanlar desenize tabi ilk olanlar için
Çok sağolun
merhaba benmde aynı şekilde 1 mayıs adet tarihimdi heyecandan bende doktora gidenlerdenim:) sizin nasıl geçiyor gebelik :)
Canim gitsen kese gorunur kalp atisi icin 2 haftadan tkrar gel der saglik ocagina kan versen gunun gelince doktoruna gitsen şu gunlerde daha iyi olmazmi tabi siddetli agri kanama vs. durumlari haricinde. Hem bebegini gorursun kalp atislarini duyarsin hayirlisi ile insallahGünaydın hepinize bende 2 gün önce eczanedeki testlerden 2 tane yaptım çift cizgi cıktı yarın doktora gidicem 4+3 olmuş olucak kese gözükür mü acaba yoksa sadece acilde kan mı vereyim netleşmesi için
Merhaba canım bnde test yaptim ikinci çizgi silik çıktı netlesmesini bekliyorum bndede pıhtılaşma var ne zaman ivrendin gebeliğini bı de iğneye ne zaman başlattı drPeki siz de iğne kullanıyor muusjunz ? Ben hem iğne hem de coraspine başladım bugün
Benimde 4 Mayıs 4+0 da gittim 984 çıktı değerim4 mayıstı benim.
Wuuuww nasıl bekliyorsunuz yaa maşallah ben evlilik yıldönümü günümde öğrendim güya testi susleyecektim gizlice kameraya cekecektim ama sabahın köründe yapıp pozitif görünce heyecandan direk kosup verdimArkadaşlar eşlerinize söylediniz mi,sürpriz yaptınız mı ne tepki verdiler?
Ben daha söyleyemedim.biz iş yüzünden ayrı şehirlerde yaşıyoruz.iki hafta sonra gelecek. Telefonda değil de yüzyüze söylemek istediğim için iki hafta bekleyeceğim nasıl sabredeceksem.kimbilir nasıl şok olacak hiç beklemiyor çünkü yavrum benim
Ultrasona girdiniz miBenimde 4 Mayıs ☺ 4+0 da gittim 984 çıktı değerim ☺
İşten gelirken test al dedim adetime 1-2 gün vardı. O içerde pineklerken ben tuvalette test yaptım. Çıkmaz diye düşünüyordum ama 2.çizgiyi görünce hemen geel gel diye çağırdım. Aslında planım söylemeyip sürpriz yapmaktı. Ama nerdee tutamadım kendimiArkadaşlar eşlerinize söylediniz mi,sürpriz yaptınız mı ne tepki verdiler?
Ben daha söyleyemedim.biz iş yüzünden ayrı şehirlerde yaşıyoruz.iki hafta sonra gelecek. Telefonda değil de yüzyüze söylemek istediğim için iki hafta bekleyeceğim nasıl sabredeceksem.kimbilir nasıl şok olacak hiç beklemiyor çünkü yavrum benim
bende foruma yeni girdim o yüzden tam öğrenemedim daha:) aynen size yazmıştım aslında :) ben geçen cuma test yaptım heyecandan hemen cumartesi doktora gitmiştim:) çok şükür doktor kan testiyle birlikte gebeliği kesinleştirdi. Ama sizdeki düşüncelerin aynısı bnde de var kan değerim artıcak mı keseyi görebilecek miyiz. Bende bol bol dua ediyorum. Allah sağlıklı, güzel haberler almayı nasip etsin hep inşallh hepimize.Mesajı bana yazdın sanırım. Merhaba
Ben henüz doktora gitmedim cuma günü tekrardan aile hekimine gidip kan vereceğim sonra doktora gideceğim.
Şu anda mutluluk da var endişem de var açıkcası kan değerim artacak mı,sağlıklı gebelik mi diye arada düşünceler geliyor. Şu anda sadece dua ediyorum.Senin nasıl
yanlış hatırlamıyorsam 7+larda duymuştuk canımDaha öncesinden tecrübeli olan arkadaşlar belki bilir 6+4 te kalp atışı duyuluyor mu?