• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Ben 5 gün önce filan öğrendim. Dr a gittim başladım. Ama bende pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum tedbir amaclı kullanıyorum
Anladım cnm bnmde çıktı kanda hemen iğne,coraspin,progestan,proluton,folik asit,B12 ve başlattı

Aklımdayken yazayım belki birinin işine yarar.. Arastirmalarimdan ve takip ettiğim doktorlardan öğrendiğim kadarıyla Folik asiti, folat formunda alirsak vücut cok daha iyi kullanıyormuş folik seklinde olunca tam kullanamıyor zira yediklerimizdede folat formu var. Bir de 400 mcg dan fazla olanlar kullanilmamalı... fazlasınında çeşitli zararları varmış.
Sizin kullandığınız folikasit hangisi?

Bn daha çok erken cnm 3+4 günlük erken öğrendim iki genimde pıhtılaşma var 2 dusugum var ondan erkenden başlattı dr
Bende daha cok erkenken gittim doktora senin gibiydi benimde 2 dusugum var senin gibi ama hic biseye baslatmadilar sonjnda delirtcekler beni kafayi siyircam galiba

Bende daha cok erkenken gittim doktora senin gibiydi benimde 2 dusugum var senin gibi ama hic biseye baslatmadilar sonjnda delirtcekler beni kafayi siyircam galiba
Niye baslatmadilar ben de özelde bı Dr a gidiyorum şansa bırakamam artık işimi hemen başlattı sağolsun oksapar 0.4 mg verdi bı de proluton progestan vajinal öyle

Niye baslatmadilar ben de özelde bı Dr a gidiyorum şansa bırakamam artık işimi hemen başlattı sağolsun oksapar 0.4 mg verdi bı de proluton progestan vajinal öyle
Benimki sansa kalmis bise artik ben ozelede gitsem ayni gitmesemde ayni su fransizlarin allah belasini versin dicem belada ikuyamiyorum allah buldigi gibiyapsin bunlari baska bise diyemiyorum

Benimki sansa kalmis bise artik ben ozelede gitsem ayni gitmesemde ayni su fransizlarin allah belasini versin dicem belada ikuyamiyorum allah buldigi gibiyapsin bunlari baska bise diyemiyorum
Coraspin yok mu onu kullan hemen

Kaç haftalıkken ogrendin peki bı de sat ne zaman
Haziranin 1 de hasta olmam gerekiyodu en sonki olma tarihim 1 mayistu bende 25 mayista orendim o gun bugundur doktorlardan cikmiyorum ama bisede yapmiyolar kesede bebegi gorduler simdide 6 haftada gormek kalp atislari icin git bekle dediler kalp atislari olunca kor aspirine baslicaksin dediler ve ilk tremestrin bitincede igneye baslucaksiniz dediler ve ben ya kalbi atmazsa ozamn yine neden onceden deilde sonra diye sordugumda eyerki hic atmazsa kalbi zeryanda sizin cok kan kaybinuz olursa sizi tehlikeye atmis oluruz diyolar

Haziranin 1 de hasta olmam gerekiyodu en sonki olma tarihim 1 mayistu bende 25 mayista orendim o gun bugundur doktorlardan cikmiyorum ama bisede yapmiyolar kesede bebegi gorduler simdide 6 haftada gormek kalp atislari icin git bekle dediler kalp atislari olunca kor aspirine baslicaksin dediler ve ilk tremestrin bitincede igneye baslucaksiniz dediler ve ben ya kalbi atmazsa ozamn yine neden onceden deilde sonra diye sordugumda eyerki hic atmazsa kalbi zeryanda sizin cok kan kaybinuz olursa sizi tehlikeye atmis oluruz diyolar
Banada bi Dr öyle demişti bu Dr da bırakma sakın ikisini de dedi

Back