• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Gönlünu ferah tut canım.genelde benzer şikayetler hamilelik başlarında herkeste görülüyor.eger rahatlamak istiyorsan da randevunu öne çekebilirsin 🤗
Anca sıra bulabıldım daha once 3 düşük yaşayınca insan ister istemez evhamlı oluyor hayırlısıyla bı keseyi görseydim sonra kalbini duysaydım sonra ilk üç ayı bı atlatsaydım😬

Merhaba arkadaşlar bugün 5+1 günlük gebeyim iki gün önce kan değerim 1000 küsürdü cumaya ilk doktor randevum var. Ama ben cok endişeliyim dıl gebelik endişesi duyuyorum nedensiz evham yapıyorum. Sağ bacagıma vuran kasık agrım var rahım agrısı gıbı degıl adet sancısı da degıl. Kanamam yok ama böyle yürürken bacagımı cekıyoe gıbı. Doktora gıdene kadar endişelenip yazıkar okuyorum okudukcada etkılenıyorum acaba nsıl belırtı verır. Degerlerım ıkı kat arttı uc kez kan verdım ama su sag bacaga buran agrı benı tesırgın ettı:KK43:
Ağrılar normal bence. Benim de mesela dün gece belim sirtim baya ağrıdi. Sonra onlar geçti bacaklarım ağrıdi sabaha kadar . Normal olduğunu bildiğim için takmadım uyudum sabah kalktım geçmişti bile. Benim imtihanım bulantı ve kusmalar. Ilaç aldım o da kesmedi

Benim şuan göğüs hassasıyetım ve halszlık dısında hıcbı belırtım yok hafıf mıde yanmam var ama bulantı fılan yok suan.

Normalde 2 günde en az iki kat artış bekliyor doktorlar canım. Tam 48 saat geçmiş miydi üzerinden.
Bayram dönüşü Hayr haber almak nasip olsun.
Evet tam 48 saat geçmişti 2 gün sonra tekrar kan vericeltim ama yasak vardı zaten kan verrmedim 4.gün verdim ozmnda 308,1 çıktı lekelenmem var çok yoruldum prş doktora gidicem

Of kızlar benimde 1 hafta önce değerim 308,1 çıktı daha da gitmedim prş günü randevum var lekelenmem oluyor kızlar çok korkuyorum ilk gebeliğim 1 sene hiç olmadı lekeler Bi bitiyor Bi geliyor dünde kırmızı geldi çız az ama okadar stresliyim ki ne yapıcam bilmiyorum

Of kızlar benimde 1 hafta önce değerim 308,1 çıktı daha da gitmedim prş günü randevum var lekelenmem oluyor kızlar çok korkuyorum ilk gebeliğim 1 sene hiç olmadı lekeler Bi bitiyor Bi geliyor dünde kırmızı geldi çız az ama okadar stresliyim ki ne yapıcam bilmiyorum
Canim bence ihmal etme hemen doktora git benimde boyle lekelenmelerim vardi doktor progestan vermisti muhtemelen sanada baslatir

Benim bat 8 haziran bugün test yaptım kopkoyu tek çizgi çıktı :(
Erken mi yaptım ki

Merhaba arkadaşlar, bugün 5+1’im dün kan vermiştim bugün sonucu aldim 9297 çıktı. Henüz doktora gitmedim randevumu da biraz geçe aldim haftaya Perşembe gidicem bakalım nasil gecicek neler ogrenicem... insallah guzel seyler söyler. Geçen sene bos gebelik geçirmiştim ondan dolayı biraz şuphe ve korku var... umarım herkes sorunsuz bir hamilelik gecirir. 🤗

Benim bat 8 haziran bugün test yaptım kopkoyu tek çizgi çıktı :KK43:
Erken mi yaptım ki
Bence daha erken benim 5 Haziran ben daha test yapmadım geldi gelmedi aklım hep orda sürekli tuvalete gidip bakıyorum. Bir de sabah ilk idrarla dene testi

Back