- 20 Ocak 2014
- 698
- 1.384
- 133
Ama su donemde stres iyi degıl sakın olnaya calıs ıns hersey güzel sonuclanır2 tane benim kurtajim var ondan kalp atisi olmadi ondan bukorku o yuzden cok stres var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama su donemde stres iyi degıl sakın olnaya calıs ıns hersey güzel sonuclanır2 tane benim kurtajim var ondan kalp atisi olmadi ondan bukorku o yuzden cok stres var
Insallah bacim olmam.sizin sonuclariniz neAma su donemde stres iyi degıl sakın olnaya calıs ıns hersey güzel sonuclanır
Günaydın eğer kan değerin 1500 ve üzeri deyse kese gözükür bana sorarsanız öncelikle kan verin değere göre doktora randevu alırsınız eğer riskli bir durumunuz yoksaGünaydın hepinize bende 2 gün önce eczanedeki testlerden 2 tane yaptım çift cizgi cıktı yarın doktora gidicem 4+3 olmuş olucak kese gözükür mü acaba yoksa sadece acilde kan mı vereyim netleşmesi için
Bildiğin kadarıyla sadece kan uyuşmazlığı varGünaydın eğer kan değerin 1500 ve üzeri deyse kese gözükür bana sorarsanız öncelikle kan verin değere göre doktora randevu alırsınız eğer riskli bir durumunuz yoksa
Günaydın hepinize bende 2 gün önce eczanedeki testlerden 2 tane yaptım çift cizgi cıktı yarın doktora gidicem 4+3 olmuş olucak kese gözükür mü acaba yoksa sadece acilde kan mı vereyim netleşmesi için
Bildiğim kadarıyla onun iğnesini yapıyorlar sanırım 12. Haftaydı ama emin değilim siz bence bugün kan verin ona göre hareket edinBildiğin kadarıyla sadece kan uyuşmazlığı var
teşekkür ederim çok merak edince yerimde duramıyorum burdan paylaşmak güzel oluyoGünaydın canım.kese görünmesi için henüz çok erken.aile hekiminde de kan testini yaptırabilirsin
Tamam en iyisi kan vermek teşekkür ederim inşallah aranıza katılırım :)Bildiğim kadarıyla onun iğnesini yapıyorlar sanırım 12. Haftaydı ama emin değilim siz bence bugün kan verin ona göre hareket edin
Ben 4+4 te görmüştüm o biraz kan değeriyle alakalı o yüzden dedim en güzeli kanda baktırmak ona göre hareket etmekGünaydın canım.kese görünmesi için henüz çok erken.aile hekiminde de kan testini yaptırabilirsin
teşekkür ederim çok merak edince yerimde duramıyorum burdan paylaşmak güzel oluyo
Ben 4+4 te görmüştüm o biraz kan değeriyle alakalı o yüzden dedim en güzeli kanda baktırmak ona göre hareket etmek
Herkeste değişen bi durum biraz da o zaman :)İlk gebelikse tahmin edebiliyorum ☺☺ ben daha doktora gitmeden herkes öğrenmişti üstelik doktora gittiğimizde kese bile yoktu
Aa 5+larda gitmiştim yoktu keseyi de 6+ larda görmüştük. Erken dolllenmeyse görülebilir haklisin
Aynen erken döllenme büyük ihtimalle ben hamile olduğumu adete 1 hafta kala öğrendim mesela kızımda bende 5.haftada görmüştüm keseyi 7 haftalıkken kalp atışını duymuştumİlk gebelikse tahmin edebiliyorum ☺☺ ben daha doktora gitmeden herkes öğrenmişti üstelik doktora gittiğimizde kese bile yoktu
Aa 5+larda gitmiştim yoktu keseyi de 6+ larda görmüştük. Erken dolllenmeyse görülebilir haklisin
Haberlerini bekliyoruzTamam en iyisi kan vermek teşekkür ederim inşallah aranıza katılırım :)
Merhaba arkadaşlar bugün 5+1 günlük gebeyim iki gün önce kan değerim 1000 küsürdü cumaya ilk doktor randevum var. Ama ben cok endişeliyim dıl gebelik endişesi duyuyorum nedensiz evham yapıyorum. Sağ bacagıma vuran kasık agrım var rahım agrısı gıbı degıl adet sancısı da degıl. Kanamam yok ama böyle yürürken bacagımı cekıyoe gıbı. Doktora gıdene kadar endişelenip yazıkar okuyorum okudukcada etkılenıyorum acaba nsıl belırtı verır. Degerlerım ıkı kat arttı uc kez kan verdım ama su sag bacaga buran agrı benı tesırgın ettı