• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Bende ikinci hamilelik olacak inşallah test yaptim silik çizgi goruldu haftaya hayirlisi ile tekrar test yapicam daha cok yeni 🥰 Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah🤲

Hayırlı sabahlar nasip olursa bu topicte 2. Bebeğimi bekleyebilirim 🤭 sat 17 Haziran bekleyelim.
Herkes için hayırlısı olsun kızlar 🤗

Günaydın hepinize bende 2 gün önce eczanedeki testlerden 2 tane yaptım çift cizgi cıktı yarın doktora gidicem 4+3 olmuş olucak kese gözükür mü acaba yoksa sadece acilde kan mı vereyim netleşmesi için

Günaydın hepinize bende 2 gün önce eczanedeki testlerden 2 tane yaptım çift cizgi cıktı yarın doktora gidicem 4+3 olmuş olucak kese gözükür mü acaba yoksa sadece acilde kan mı vereyim netleşmesi için
Günaydın eğer kan değerin 1500 ve üzeri deyse kese gözükür bana sorarsanız öncelikle kan verin değere göre doktora randevu alırsınız eğer riskli bir durumunuz yoksa

Günaydın eğer kan değerin 1500 ve üzeri deyse kese gözükür bana sorarsanız öncelikle kan verin değere göre doktora randevu alırsınız eğer riskli bir durumunuz yoksa
Bildiğin kadarıyla sadece kan uyuşmazlığı var

Günaydın canım.kese görünmesi için henüz çok erken.aile hekiminde de kan testini yaptırabilirsin 🤗

😊 teşekkür ederim çok merak edince yerimde duramıyorum burdan paylaşmak güzel oluyo

İlk gebelikse tahmin edebiliyorum ☺☺ ben daha doktora gitmeden herkes öğrenmişti üstelik doktora gittiğimizde kese bile yoktu 🤭
Ben 4+4 te görmüştüm o biraz kan değeriyle alakalı o yüzden dedim en güzeli kanda baktırmak ona göre hareket etmek🥰

Aa 🤭🤭 5+larda gitmiştim yoktu keseyi de 6+ larda görmüştük. Erken dolllenmeyse görülebilir haklisin 😉

İlk gebelikse tahmin edebiliyorum ☺☺ ben daha doktora gitmeden herkes öğrenmişti üstelik doktora gittiğimizde kese bile yoktu 🤭

Aa 🤭🤭 5+larda gitmiştim yoktu keseyi de 6+ larda görmüştük. Erken dolllenmeyse görülebilir haklisin 😉
Herkeste değişen bi durum biraz da o zaman :)

Aynen erken döllenme büyük ihtimalle ben hamile olduğumu adete 1 hafta kala öğrendim mesela kızımda bende 5.haftada görmüştüm keseyi 7 haftalıkken kalp atışını duymuştum

1mayıs adet tarihimdi 4 haftalık oluyor sanırım🙂çay kahve ben de delisiyim ama azaltıcam mecbur🙂hafta hafta heyecanlar desenize tabi ilk olanlar için😊
Çok sağolun🙏🏻
merhaba benmde aynı şekilde 1 mayıs adet tarihimdi heyecandan bende doktora gidenlerdenim:) sizin nasıl geçiyor gebelik :)

Merhaba arkadaşlar bugün 5+1 günlük gebeyim iki gün önce kan değerim 1000 küsürdü cumaya ilk doktor randevum var. Ama ben cok endişeliyim dıl gebelik endişesi duyuyorum nedensiz evham yapıyorum. Sağ bacagıma vuran kasık agrım var rahım agrısı gıbı degıl adet sancısı da degıl. Kanamam yok ama böyle yürürken bacagımı cekıyoe gıbı. Doktora gıdene kadar endişelenip yazıkar okuyorum okudukcada etkılenıyorum acaba nsıl belırtı verır. Degerlerım ıkı kat arttı uc kez kan verdım ama su sag bacaga buran agrı benı tesırgın ettı:(

Merhaba arkadaşlar bugün 5+1 günlük gebeyim iki gün önce kan değerim 1000 küsürdü cumaya ilk doktor randevum var. Ama ben cok endişeliyim dıl gebelik endişesi duyuyorum nedensiz evham yapıyorum. Sağ bacagıma vuran kasık agrım var rahım agrısı gıbı degıl adet sancısı da degıl. Kanamam yok ama böyle yürürken bacagımı cekıyoe gıbı. Doktora gıdene kadar endişelenip yazıkar okuyorum okudukcada etkılenıyorum acaba nsıl belırtı verır. Degerlerım ıkı kat arttı uc kez kan verdım ama su sag bacaga buran agrı benı tesırgın ettı:KK43:

Gönlünu ferah tut canım.genelde benzer şikayetler hamilelik başlarında herkeste görülüyor.eger rahatlamak istiyorsan da randevunu öne çekebilirsin 🤗

Back