- 8 Haziran 2019
- 83
- 132
- 43
- 34
Anca sıra bulabıldım daha once 3 düşük yaşayınca insan ister istemez evhamlı oluyor hayırlısıyla bı keseyi görseydim sonra kalbini duysaydım sonra ilk üç ayı bı atlatsaydımGönlünu ferah tut canım.genelde benzer şikayetler hamilelik başlarında herkeste görülüyor.eger rahatlamak istiyorsan da randevunu öne çekebilirsin
Anca sıra bulabıldım daha once 3 düşük yaşayınca insan ister istemez evhamlı oluyor hayırlısıyla bı keseyi görseydim sonra kalbini duysaydım sonra ilk üç ayı bı atlatsaydım
Ağrılar normal bence. Benim de mesela dün gece belim sirtim baya ağrıdi. Sonra onlar geçti bacaklarım ağrıdi sabaha kadar . Normal olduğunu bildiğim için takmadım uyudum sabah kalktım geçmişti bile. Benim imtihanım bulantı ve kusmalar. Ilaç aldım o da kesmediMerhaba arkadaşlar bugün 5+1 günlük gebeyim iki gün önce kan değerim 1000 küsürdü cumaya ilk doktor randevum var. Ama ben cok endişeliyim dıl gebelik endişesi duyuyorum nedensiz evham yapıyorum. Sağ bacagıma vuran kasık agrım var rahım agrısı gıbı degıl adet sancısı da degıl. Kanamam yok ama böyle yürürken bacagımı cekıyoe gıbı. Doktora gıdene kadar endişelenip yazıkar okuyorum okudukcada etkılenıyorum acaba nsıl belırtı verır. Degerlerım ıkı kat arttı uc kez kan verdım ama su sag bacaga buran agrı benı tesırgın ettı
Evet tam 48 saat geçmişti 2 gün sonra tekrar kan vericeltim ama yasak vardı zaten kan verrmedim 4.gün verdim ozmnda 308,1 çıktı lekelenmem var çok yoruldum prş doktora gidicemNormalde 2 günde en az iki kat artış bekliyor doktorlar canım. Tam 48 saat geçmiş miydi üzerinden.
Bayram dönüşü Hayr haber almak nasip olsun.
Hayırlı olsun canım kan değerin kaç çıktıŞuanda 4 haftalık hamileyim. Henüz doktora gitmedim. Çok heyecanlıyım gerçekten. Benim gibi yeni öğrenen var mı muhabbet edelim
Henüz yaptırmadım cumrtesi direk doktora gidicemHayırlı olsun canım kan değerin kaç çıktı
Karındanmı gördünüz alttan mı hayırlı olsun bu aradaSiz bebegin kesesini gordunuzmu veyada bebegi ben bugun gordum 4+3deyim boyutunu sorcakdim kacdasiniz diye ve kese boyutunuzuda sorcakdim
Alttan goruldu karindan daha hic bakilmadi cok yeni diyeKarındanmı gördünüz alttan mı hayırlı olsun bu arada
Canim bence ihmal etme hemen doktora git benimde boyle lekelenmelerim vardi doktor progestan vermisti muhtemelen sanada baslatirOf kızlar benimde 1 hafta önce değerim 308,1 çıktı daha da gitmedim prş günü randevum var lekelenmem oluyor kızlar çok korkuyorum ilk gebeliğim 1 sene hiç olmadı lekeler Bi bitiyor Bi geliyor dünde kırmızı geldi çız az ama okadar stresliyim ki ne yapıcam bilmiyorum
Hayırlı olsun sizinde :)aynen bnde sizin gibi yeni öğrendim en son adet tarihim 1 mayıstı sizin kaçtı?Şuanda 4 haftalık hamileyim. Henüz doktora gitmedim. Çok heyecanlıyım gerçekten. Benim gibi yeni öğrenen var mı muhabbet edelim
Bence simdiden başla canımMerhabalar bugün kasıklarım çok ağrıyor adetime daha 4 gün var. kızlar ben folik asite başlamadım belli olunca başlasam olur mu
Canim bugun doktora gittim kesem gorundu cok sukur degerimde 9256 cikti2 gün sonra muayeneye gidin kese gözükmesi lazım vajinal olarak sanki çok sağlıklı yükselmemiş tabi doktor daha iyi bilir genellikle 2 gün de %60 yükselmesi gerekir
Çok sevindim gözün aydınCanim bugun doktora gittim kesem gorundu cok sukur degerimde 9256 cikti
4 mayıstı benim.Hayırlı olsun sizinde :)aynen bnde sizin gibi yeni öğrendim en son adet tarihim 1 mayıstı sizin kaçtı?
Bence daha erken benim 5 Haziran ben daha test yapmadım geldi gelmedi aklım hep orda sürekli tuvalete gidip bakıyorum. Bir de sabah ilk idrarla dene testiBenim bat 8 haziran bugün test yaptım kopkoyu tek çizgi çıktı
Erken mi yaptım ki
Günüm geçsin öyle yapıcam ya böyle stres oluyorBence daha erken benim 5 Haziran ben daha test yapmadım geldi gelmedi aklım hep orda sürekli tuvalete gidip bakıyorum. Bir de sabah ilk idrarla dene testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?