• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Kan pıhtılaşmaşı oldugu icin bende o yuzden erken gidiyorum 2 gunde bir korkdugumdan cuma gunude gitcem ben bakamim hem yine ekografim var hemde doktorumla var bakalim ne deyiscek 😊
Ilk 2 hamilelikte ben de böyleydim hep giderdim dr a. Ama bu sefer bulantılar ağır basmasa daha da geç giderdim sonraki hamilelikte insan biraz daha rahat oluyor sanırım

Peki siz de iğne kullanıyor muusjunz ? Ben hem iğne hem de coraspine başladım bugün
Yok bana igneye baslatmadi daha diktor ilk trimestten sonra dedi balsicaksiniz ben sadece 6 aydir kendi istegimle basladim aspirinle asit folike doktorlara kalsa aspirinede baslatmiyolzr ama ben kendim basladim solemiyorumda onlara 6 aydir iciyorum diye

Ilk 2 hamilelikte ben de böyleydim hep giderdim dr a. Ama bu sefer bulantılar ağır basmasa daha da geç giderdim sonraki hamilelikte insan biraz daha rahat oluyor sanırım
Bulantilarinizbasladimi benim daha hic baslamadi sadece midem kaziniyo sanki her 3 saatte bir yiyorum belki daha az saatte olabilir

Yok bana igneye baslatmadi daha diktor ilk trimestten sonra dedi balsicaksiniz ben sadece 6 aydir kendi istegimle basladim aspirinle asit folike doktorlara kalsa aspirinede baslatmiyolzr ama ben kendim basladim solemiyorumda onlara 6 aydir iciyorum diye
Sizin yerinizde olsam farklı bir dr a daha görünürdüm. En azından içiniz rahat olur. Peki dr sizden herhangi bir test tahlil istedi mi hani gebeliğin basında yaptırılması gereken bazı tahliller vardır. Benim bunseferki dr istemedi de garip geldi bana

Bulantilarinizbasladimi benim daha hic baslamadi sadece midem kaziniyo sanki her 3 saatte bir yiyorum belki daha az saatte olabilir
Başladı hem de nasıl çıkarıyorum bi de :( zaten ben tahmin ettim bu bebek en az 5 haftalık diye. Ben adetim gecikeli 13 gün oldu öyle gittim . Erken gitmek istemedim bilerek

Sizin yerinizde olsam farklı bir dr a daha görünürdüm. En azından içiniz rahat olur. Peki dr sizden herhangi bir test tahlil istedi mi hani gebeliğin basında yaptırılması gereken bazı tahliller vardır. Benim bunseferki dr istemedi de garip geldi bana
Yok bacim hic bise istemediler ben mayisin 25 gittim doktora nasil doktorsa oda ekografi makinesi bile yokdu sadece bakdi hic biseyiniz yok dedi hamilelik istiyorum dedim hamile kaldiginizda gelin dedi sadece asit folik yazcam aspirini dedim iciyorum kizdi ne diye iciyorsunuz diye zaten bende o gunden sonra orendim hamile oldugumu test yapdim ona sinirlenip ben hamileyim diye

Başladı hem de nasıl çıkarıyorum bi de :KK43: zaten ben tahmin ettim bu bebek en az 5 haftalık diye. Ben adetim gecikeli 13 gün oldu öyle gittim . Erken gitmek istemedim bilerek
5 haftalikkenmi basladimideniz ben daha 5 girmedim ve daha adetimin olmasi gereken gun bugundu

Yok bacim hic bise istemediler ben mayisin 25 gittim doktora nasil doktorsa oda ekografi makinesi bile yokdu sadece bakdi hic biseyiniz yok dedi hamilelik istiyorum dedim hamile kaldiginizda gelin dedi sadece asit folik yazcam aspirini dedim iciyorum kizdi ne diye iciyorsunuz diye zaten bende o gunden sonra orendim hamile oldugumu test yapdim ona sinirlenip ben hamileyim diye
Bazı dr lar öyle ya malesef çok takmıyorlar. Ben hep özele gittim bugüne kadar. Bazen özelde de oluyor böyleleri

Bazı dr lar öyle ya malesef çok takmıyorlar. Ben hep özele gittim bugüne kadar. Bazen özelde de oluyor böyleleri
Valla bende bilerek gigtim kilinige ordaki doktora bi nane demedi bende kalkdim buyuk hastaneye gittim ve herseyi solediler ne demedilerki rahiminiz sekilsiz dediler duz deilde rahimin cok ilerisi tabaka olmus ve belki o sizin hamile olmanizi engelleye bilirdi dediler bebek sol tarafta dediler

Folik kullanan arkadaşlarım eşim eczaneye uğramış ama 6 çeşit folik asit var hangisini vereyim demiş. Sizler neler kullanıyorsunuz. Diğer gebeliklerimde isteyince hemen alıyorduk eczaneden ismini de hatırlamıyorum
İmom onerırım canm balık yagı da var ıcınde 2 cocugumda da onu kulkandım cok memnundum

Slm kızlar, bebıslerımız ortalama 10 gune kadr kalp atıslaryla bızlerı nutku edecekler ıns, ılk cocugum kız o com acelecı davranmıstı 5+5 de duymustuk, oglusum 7.haftada,bakalm bu mınısım ne zaman kendını duyurcak, rabbm hepınıze sagkık sıhhat versın çok güzel bı hamılelık gecirelım🥰

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın benimde 22 aylık bir kızım var ben emzirmeyi bırakmıştım sonra hamile kaldım😁
[/QU
Ne guzel ben de bebisim sabaha kadar emiyor zaten pcosluyum zor oluyor olmaz ya olursa da ya nasip rahatligiyla hamis kaldim. Kafa rahat olunca oluyor sanirim...:)

Back