• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Daha cok basindayim 4+3deyiz bugun kesenin icinde gorduk sonuclarima bakiyorum duan kan degerlerim 7900 cikmis kese boyutu 8mm cikmis kesedeki bebeisde 2mm cikmis acaba normalmi hepsi
Ben de 5 haftalık . Ama biz bebeği göremedik 2 hafta sonra gideceğim hem kalp atışları icin

herkese selam. şubat ayı annesi adayı olarak sessiz sakin takipteyim sizleri, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... isteyen herkese bu güzel mucize nasip olsun. ikinci hamileliğim, kızım 22 aylık ve hala emziriyorum... belki o yüzden bat'tan önce belirtiler olunca erken gebelik testiyle öğrendim minnoşumu... doktora zırt pırt bu süreçte gitmek istemiyorum, 8. haftasında hepimize o pıt pıt seslerini duymak nasip olsun:))
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın benimde 22 aylık bir kızım var ben emzirmeyi bırakmıştım sonra hamile kaldım😁

Arkadaşlar ben ilk hamileligimde 2016 Ekim annesi olarak face'de gizli bir grup açmıştık sadece kadınlar kulübünden girenleri gruptan bir arkadaş alıyordu ordan haberleşmek daha kolay oluyordu isterseniz oyle bişey yapabiliriz ☺️ sonrasında hatta isteyen annelerle WhatsApp grubu da kurduk artık kardeş gibi olduk sürekli iletişim halindeyiz ☺️
Benimde aynı şekilde 2018 anneleriyle var😁

Hmm ben cok erkenciyim ozamn biraz sorunlu oldugu icin cok erken gigtim bugun goruldu bebek anca 😊
Bebek için erken değilmi bende sizin haftanızda keseyi gördüm hemen hemen değerlerimiz aynıydı 😁bende bu cuma gidicem hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba kizlar ben persembe kan verdim degerim 983 cikti bugun kan verdim 1320 cikti doktor saglikli gebelik dedi ama emin olamiyorum degerim nasil gecen aylarda kimyasal yasamistim
2 gün sonra muayeneye gidin kese gözükmesi lazım vajinal olarak sanki çok sağlıklı yükselmemiş tabi doktor daha iyi bilir genellikle 2 gün de %60 yükselmesi gerekir

Bebek için erken değilmi bende sizin haftanızda keseyi gördüm hemen hemen değerlerimiz aynıydı 😁bende bu cuma gidicem hakkımızda hayırlısı olsun
Kan pıhtılaşmaşı oldugu icin bende o yuzden erken gidiyorum 2 gunde bir korkdugumdan cuma gunude gitcem ben bakamim hem yine ekografim var hemde doktorumla var bakalim ne deyiscek 😊

Benim kızımda 7. Haftada duymuştuk ama ben 4 ten itibaren sürekli doktordaydim her hafta 🙊 bu sefer direk 7 de gidicem öncesinde bir sıkıntı olmazsa
Bende 4 haftalikdna obce basladim gitmeye kan sorunum oldugu icin korkuyorum ondan cok erken basladim gitmeye bakali nolcak cuma gunu yine gitcem

Kan pıhtılaşmaşı oldugu icin bende o yuzden erken gidiyorum 2 gunde bir korkdugumdan cuma gunude gitcem ben bakamim hem yine ekografim var hemde doktorumla var bakalim ne deyiscek 😊
Anladım canım şimdi hakkında hayırlısı olsun sağ salim al evladını kucağına 🤗

Back