- 29 Aralık 2016
- 530
- 733
- 103
Ilk 2 hamilelikte ben de böyleydim hep giderdim dr a. Ama bu sefer bulantılar ağır basmasa daha da geç giderdim sonraki hamilelikte insan biraz daha rahat oluyor sanırımKan pıhtılaşmaşı oldugu icin bende o yuzden erken gidiyorum 2 gunde bir korkdugumdan cuma gunude gitcem ben bakamim hem yine ekografim var hemde doktorumla var bakalim ne deyiscek
Peki siz de iğne kullanıyor muusjunz ? Ben hem iğne hem de coraspine başladım bugün6+4gitcem doktora belki ozamn duyulur tam 7 haftalik deil ama ozamanda
Yok bana igneye baslatmadi daha diktor ilk trimestten sonra dedi balsicaksiniz ben sadece 6 aydir kendi istegimle basladim aspirinle asit folike doktorlara kalsa aspirinede baslatmiyolzr ama ben kendim basladim solemiyorumda onlara 6 aydir iciyorum diyePeki siz de iğne kullanıyor muusjunz ? Ben hem iğne hem de coraspine başladım bugün
6+4gitcem doktora belki ozamn duyulur tam 7 haftalik deil ama ozamanda
Kalp atisi duyulur bence
Bulantilarinizbasladimi benim daha hic baslamadi sadece midem kaziniyo sanki her 3 saatte bir yiyorum belki daha az saatte olabilirIlk 2 hamilelikte ben de böyleydim hep giderdim dr a. Ama bu sefer bulantılar ağır basmasa daha da geç giderdim sonraki hamilelikte insan biraz daha rahat oluyor sanırım
Sizin yerinizde olsam farklı bir dr a daha görünürdüm. En azından içiniz rahat olur. Peki dr sizden herhangi bir test tahlil istedi mi hani gebeliğin basında yaptırılması gereken bazı tahliller vardır. Benim bunseferki dr istemedi de garip geldi banaYok bana igneye baslatmadi daha diktor ilk trimestten sonra dedi balsicaksiniz ben sadece 6 aydir kendi istegimle basladim aspirinle asit folike doktorlara kalsa aspirinede baslatmiyolzr ama ben kendim basladim solemiyorumda onlara 6 aydir iciyorum diye
Başladı hem de nasıl çıkarıyorum bi deBulantilarinizbasladimi benim daha hic baslamadi sadece midem kaziniyo sanki her 3 saatte bir yiyorum belki daha az saatte olabilir
Yok bacim hic bise istemediler ben mayisin 25 gittim doktora nasil doktorsa oda ekografi makinesi bile yokdu sadece bakdi hic biseyiniz yok dedi hamilelik istiyorum dedim hamile kaldiginizda gelin dedi sadece asit folik yazcam aspirini dedim iciyorum kizdi ne diye iciyorsunuz diye zaten bende o gunden sonra orendim hamile oldugumu test yapdim ona sinirlenip ben hamileyim diyeSizin yerinizde olsam farklı bir dr a daha görünürdüm. En azından içiniz rahat olur. Peki dr sizden herhangi bir test tahlil istedi mi hani gebeliğin basında yaptırılması gereken bazı tahliller vardır. Benim bunseferki dr istemedi de garip geldi bana
5 haftalikkenmi basladimideniz ben daha 5 girmedim ve daha adetimin olmasi gereken gun bugunduBaşladı hem de nasıl çıkarıyorum bi dezaten ben tahmin ettim bu bebek en az 5 haftalık diye. Ben adetim gecikeli 13 gün oldu öyle gittim . Erken gitmek istemedim bilerek
Bazı dr lar öyle ya malesef çok takmıyorlar. Ben hep özele gittim bugüne kadar. Bazen özelde de oluyor böyleleriYok bacim hic bise istemediler ben mayisin 25 gittim doktora nasil doktorsa oda ekografi makinesi bile yokdu sadece bakdi hic biseyiniz yok dedi hamilelik istiyorum dedim hamile kaldiginizda gelin dedi sadece asit folik yazcam aspirini dedim iciyorum kizdi ne diye iciyorsunuz diye zaten bende o gunden sonra orendim hamile oldugumu test yapdim ona sinirlenip ben hamileyim diye
Evet artık kendi bünyemi tanıyorum ben. 5te başlar 16. Haftaya kadar devam5 haftalikkenmi basladimideniz ben daha 5 girmedim ve daha adetimin olmasi gereken gun bugundu
Belki sizin rahat geçer bulantisiz.5 haftalikkenmi basladimideniz ben daha 5 girmedim ve daha adetimin olmasi gereken gun bugundu
Valla bende bilerek gigtim kilinige ordaki doktora bi nane demedi bende kalkdim buyuk hastaneye gittim ve herseyi solediler ne demedilerki rahiminiz sekilsiz dediler duz deilde rahimin cok ilerisi tabaka olmus ve belki o sizin hamile olmanizi engelleye bilirdi dediler bebek sol tarafta dedilerBazı dr lar öyle ya malesef çok takmıyorlar. Ben hep özele gittim bugüne kadar. Bazen özelde de oluyor böyleleri
Bakalim belki bende 5 haftada baslarim bi kac gune baslariz diye umit ediyorumEvet artık kendi bünyemi tanıyorum ben. 5te başlar 16. Haftaya kadar devam
İmom onerırım canm balık yagı da var ıcınde 2 cocugumda da onu kulkandım cok memnundumFolik kullanan arkadaşlarım eşim eczaneye uğramış ama 6 çeşit folik asit var hangisini vereyim demiş. Sizler neler kullanıyorsunuz. Diğer gebeliklerimde isteyince hemen alıyorduk eczaneden ismini de hatırlamıyorum
Norml gozukuyo canm nıye bukdr stres oldunDaha cok basindayim 4+3deyiz bugun kesenin icinde gorduk sonuclarima bakiyorum duan kan degerlerim 7900 cikmis kese boyutu 8mm cikmis kesedeki bebeisde 2mm cikmis acaba normalmi hepsi
Kac haftalık oldugunu soylemedı kese de cok minik dediGayet güzel kaç haftalık
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın benimde 22 aylık bir kızım var ben emzirmeyi bırakmıştım sonra hamile kaldım
[/QU
Ne guzel ben de bebisim sabaha kadar emiyor zaten pcosluyum zor oluyor olmaz ya olursa da ya nasip rahatligiyla hamis kaldim. Kafa rahat olunca oluyor sanirim...:)
2 tane benim kurtajim var ondan kalp atisi olmadi ondan bukorku o yuzden cok stres varNorml gozukuyo canm nıye bukdr stres oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?