- 31 Mayıs 2021
- 20
- 7
- 3
- 31
Doktor önerisi ile ilerlemek çok mantıklı. Meme reddi yaşadım bir süre ben de, ben bebek bisküvisi kullanmıştım (hero baby organik bebek bisküvisini kendi sütümle yapıyordum. Mineral-vitamin oranı iyiydi, besleyicilik ve tok tutma açısından çok iyi, bir de organik ve katkısız olduğu için içim rahattı biraz), kilo alımı o şekilde normale döndü. Ek gıda sürecine başlamıştık direkt biz.Merhaba Şubat anneleri,
Bugün bebeğimi 4. ay kontrolüne götürdüm ve sadece 200 gr aldığını gördüm çok moralim bozuldu. Bütün ay memme reddiyle uğraşmıştık zaten. Sadece uykuluyken emiyordu. Doktorumuz kilosunun az olduğunu kaşık mamalara veya devam sütüne geçmemiz gerektiğini söyledi (üstünde 4 ay yazanlardan alacakmışız). Böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda? doktorlarınız nasıl bir yol izledi? İlk iki ay birer kilo 3. ay 850 gr almıştı bebeğim. Mamaya başlarsam memeyi tümden bırakır mı diye de korkuyorum açıkcası.
Allah razı olsun, bu acı tarifsiz,anladığına eminimGeçmiş olsun basın sağolsun canım. Ben de iki yıl önce kaybettim annemiseni çok iyi anlıyorum Allah sabır versin
Covid olmuşum.
Çok geçmiş olsun, bu son varyant hızlı yayılıyor ve sinsice. Kötüleşirsen git hastaneyeCovid olmuşum.Bugün biraz daha iyiyim. Evde 3 cocuk da var. Çok şükür bende bir sıkıntı oldu. Hayatım boyunca böyle kötü olmamıştım. Ne illet birşeymis.işe başlayınca aşımı yaptırırım demistim, çocuklardan biri tasiyicilik yaptı sanırım
Aciktigi için uyanıyordur canım karnını gün içinde iyice doyuruyor musunGünaydın kızlar.. Size bir sorum olacaktı. 1 haftadır kızım, en az bin defa uyanıyo ve gece geç yatıyor asla uyumak istemiyor.. Uyuduğunda ise yetmezmiş gibi her bi 10 dakika sonra uyanıyo mızmızlanıyor yada ağlıyo emzirerek sakinleştiriyorum.. Ve memede kalmak istiyor her gece böyle valahi kafayı yicem ya bugun tam 9 aylik oldu.. geçici midir bu durum benim gibi olan var mı
Tabiki canım hatta kusuyor yani çok yediği zaman.. Zaten bu ay çok iştahsızdı püre filan yapıyordum asla ağzını açmıyordu. Ben de mecburen kendi yaptığım katı gıdadan veriyorum makarna, çorba o tarz şeyler yiyor.Aciktigi için uyanıyordur canım karnını gün içinde iyice doyuruyor musun
Bana da corona nedeniyle kızamığı 9. Ayda Yapıyoruz artık demişti. Ama henüz çağırmadı belki de ay bitimi arayacaktır bilemedim. Şehir dışında olduğumdan üstüne de düşmedim.Günaydın kızlar 9 aylık aşısı yaptıran var mı.. En son 6 aylıkken aşı yaptırmıştık.. 9 ayda gel demişti hemşire
Şimdi sağlık ocağını aradım. Kızamık aşısıni 9 ile 11 ay arasında yapıyoruz dediler.Bana da corona nedeniyle kızamığı 9. Ayda Yapıyoruz artık demişti. Ama henüz çağırmadı belki de ay bitimi arayacaktır bilemedim. Şehir dışında olduğumdan üstüne de düşmedim.
Yaptırdık canım tesekür ederimBana da corona nedeniyle kızamığı 9. Ayda Yapıyoruz artık demişti. Ama henüz çağırmadı belki de ay bitimi arayacaktır bilemedim. Şehir dışında olduğumdan üstüne de düşmedim.
Aynen canım şimdi geldik sağlık ocağından aşı yaptılar..Şimdi sağlık ocağını aradım. Kızamık aşısıni 9 ile 11 ay arasında yapıyoruz dediler.
Evet maalesef ya hatta o mesajın üstüne daha da kötüleştibu durum hala dvm ediyormu
Canım benim başın sağolsun. Allahım mekanını cennet eylesin.Benim çocuklarım da hasta 10 gün oldu, ateş, öksürük yok, burunları akıyor, o yüzden sadece serum fizyolojik kullandım. Sağlık ocağına göstermiştim hastalığın başında. Annemi kaybettim, Trabzona geldim herhalde hava değişimi de uzamasına sebep oldu. Bu ara ciddi bi salgın var.
Cnm çok geçmiş olsun. Eşimde çocuklarda bi şey yok değil mi? Umarım daha iyisindirCovid olmuşum.Bugün biraz daha iyiyim. Evde 3 cocuk da var. Çok şükür bende bir sıkıntı oldu. Hayatım boyunca böyle kötü olmamıştım. Ne illet birşeymis.işe başlayınca aşımı yaptırırım demistim, çocuklardan biri tasiyicilik yaptı sanırım
Aynı durumdayım ben eğitim verim düzene binsin isterken daha da berbat bi hal aldı durum.Günaydın kızlar.. Size bir sorum olacaktı. 1 haftadır kızım, en az bin defa uyanıyo ve gece geç yatıyor asla uyumak istemiyor.. Uyuduğunda ise yetmezmiş gibi her bi 10 dakika sonra uyanıyo mızmızlanıyor yada ağlıyo emzirerek sakinleştiriyorum.. Ve memede kalmak istiyor her gece böyle valahi kafayı yicem ya bugun tam 9 aylik oldu.. geçici midir bu durum benim gibi olan var mı
Çok teşekkür ederim. Çok şükür atlattım. Evdekiler de bişey yok şükür. Karantina sürecinde geçen hafta pazartesi bitti.belirtilerde kayboldu, eski halime döndüm Allah a şükürCnm çok geçmiş olsun. Eşimde çocuklarda bi şey yok değil mi? Umarım daha iyisindir
Ylniz degilsinEvet maalesef ya hatta o mesajın üstüne daha da kötüleştigeceleri uyanıp oturuyor uyumak bilmiyor
Canım benim başın sağolsun. Allahım mekanını cennet eylesin.Ailene ve sana sabırlar versin
Cnm çok geçmiş olsun. Eşimde çocuklarda bi şey yok değil mi? Umarım daha iyisindir
Aynı durumdayım ben eğitim verim düzene binsin isterken daha da berbat bi hal aldı durum.
Gecmis olsun cok. Hepinizin iyi olmaniza sevindim.Çok teşekkür ederim. Çok şükür atlattım. Evdekiler de bişey yok şükür. Karantina sürecinde geçen hafta pazartesi bitti.belirtilerde kayboldu, eski halime döndüm Allah a şükür
Canim yeni gordum.Başın sağolsun mekani cennet olsun anneciğininBana da corona nedeniyle kızamığı 9. Ayda Yapıyoruz artık demişti. Ama henüz çağırmadı belki de ay bitimi arayacaktır bilemedim. Şehir dışında olduğumdan üstüne de düşmedim.
Biz aşi yaptırmadik cnm o donem hastaydı oğlum. Doktorumuz da 1 yasinda yapilsin dedi. Normalde 1 yaştaymis ama erkene çekilmis vakalar çok olunca.Aynen canım şimdi geldik sağlık ocağından aşı yaptılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?