2021 Şubat Anneleri

Ben de gece sağdim 25 CC anca çıktı bı daha mama yaptım 180 cc içiyor mamayi sabahta yoktu heralde iyice azaldı sütüm mama için rapor falan çıkarır mı Dr acava gitsem
Aylık kilo alımı nasıl ki? 750 gr aldığından geçen ay gerek yok dediler mamaya. 500ün altında alırsa mama verirsin demiştiler 3. Ayda. Git gide azalacak da artık kilo alımı. az kaldı ek gıda dönemine, ben o yüzden mama kullanıcam. Hiç mama kullanmadığımdan rapor olayını da bilmiyorum.

Mama sadece alerjide raporlu

Benimki 15 şubat doğumlu henüz dönemiyor ama ataktaydı 4 gündür çok fenaydı bugün biraz iyi ve birden büyüdü sanki

Benimki 15 şubat doğumlu henüz dönemiyor ama ataktaydı 4 gündür çok fenaydı bugün biraz iyi ve birden büyüdü sanki
Biz de 19 Şubat neler oldu sizde benimki öyle ağlıyor ki ama birşeyi yok gibi gezdirince falan susuyor gündüz 15 dj uyusa şükür cekecem yok yok

Kızlar selam nasılsınız 2 çocuklu hayata online dan sonra yuzyuze ders eklendi haftada 2 gün gidicem okula daha hiç biberon vermedim bebişe 4 aylık 2 şubat doğumlu pazartesi için hazırlık yapmam gerek meme reddi olmasın diye 4 aylık alıştırma bardağı varmış onu mu denesem diyorum bilemedim.. hayek sen ne yaptın bebiş alıştı mi tüm evlatlar iyidir inşallah ♡♡♡

Biz de 19 Şubat neler oldu sizde benimki öyle ağlıyor ki ama birşeyi yok gibi gezdirince falan susuyor gündüz 15 dj uyusa şükür cekecem yok yok
Aynen hep ağlıypfu hatta gezdirince de bir süre sonra ağlamaya başlıyodu. Ten teması iyi geliyo o yüzden kanguruylaydık gündüz. Bol emzirme şarkı söyleme ile geçti gündüz. Gece rutinine devam ettim duş masaj emzirme uyku. Gece kötü geçmedi çok şükür

Kilosu iyi zaten başından beri sütüm yoktu mama ve meme gittik hep ek gıdaya başladım çocuk huzursuz olunca bıraktım tekrar aynı devam rapor da çocuk zayıf olursa özel durumlarda cikartiliyormus

Merhaba kızlar kızımın kolu 2 gündür böyle oldu ilk zamanlar hiç yoktu endişelenmeli miyim

Eklentiler

• IMG_20210604_181543.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba kızlar kızımın kolu 2 gündür böyle oldu ilk zamanlar hiç yoktu endişelenmeli miyim
4. Ay aşısından sonra benim miniğin de verem aşısı yeri şişti kızardı, iltihaplanacakmış gibi de geliyor. Hiç belli olmuyordu acaba tutmadı mı diyordum. İlk çocuğumda şişebilir kızarabilir hatta iltihaplanabilir kesinlikle ellemeyin bir şey sürmeyin demişlerdi. Benim zamanımda ilkokulda vuruluyordu verem, 1 yıl iltihap akmıştı aşı yerim. Siz yine bi asm hemşiresini danışın whatsapptan. Ben de sorucam yarın.

Malesef ben de senin gibi meme reddi olmasın diye birkaç defa haricinde biberon vermemiştim. 2,5 aydan önce alıyordu. Ama şimdi bir sürü biberon aldım ama hepsini reddediyor ve babasının kol parmak omuz her yerini açlıktan emse de biberonu almıyor sıpa off ben çok zorlanıyorum Allah yardımcın olsun. İnşallah dönemsel birşeydir

Benim oğlan da iki gündür dengesi şaştı hatta çalışmaya başladım hatırlıyor musun bilmiyorum. İşteyken durmayınca geçici süreliğine home office geçtim. Ama çalışamadım tabi ki.
Kesinlikle atak dönemi sancıları yine Umarım çabuk geçer. Yarın da sünnetimiz var

Kızlar bu ay meme reddi normal. Gerçekten kucağınıza alın ve gezdirerek emzirmeyi deneyinn işe yarıyor. Ona şarkılar söyleyin sakın bağırmayın sakin olun. Ve asla biberon vermeyin. Geçiyor inanın. Yalnız sizin bebekleriniz nasıl gece uyuyor mu? Gece uykularına bir şey oldu kafayı yiyeceğiz

Pazartesi günü başlıyorum iki gün sadece allahtan bugün be alsam dedim evde avent biberon var cam zaten üst aparatı alayım diyorum bir de eczacı alıştırma bardağı için küçük dedi ama bakalım uykularım kaçıyor bilmiyorum nasıl olacak tam bitiyordu bizim okul online da. Şimdi açılacak deyince stres oldum galiba kaşık biberon bakayım bir de sen nasıl idare ediyorsun peki biberon almayınca babaya zor oluyordur

Evet dün öyle emzirdim zaten boyun fitigim var iyice coştu öyle gezmekten. Bizim gündüz yok uyku asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…