Çok sevindim canım. İlk başlangıç resmini çekseydin. Program bitincede çekersin, ozaman fark çok belli oluyor. İnşallah istediğimiz kilolara ulaşırızben de kahvemi içtim şimdi. Önceden zaayiflayim diye 2 öğün yiyordum ama metabolizma mi yavaslatirdim bildiğim halde. Grup olunca daha zevkli oluyor. Evde tek başına daha zor. Hadi inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte
76.2 İLE başladım şuan 70.4 um. 6 haftadır devam ediyorum. 5.8 kilo gitmiş.Sen kaç kilo verdim kaç ayda cnm bu kampla?
Peki bu süreçte sütünüz de bi azalma oldu mu, ben de psikolojik olarak diyet yaparsam sütüm azalacak bebeğim aç kalacak hissi var, bu yüzden bir türlü diyet yapamıyorum76.2 İLE başladım şuan 70.4 um. 6 haftadır devam ediyorum. 5.8 kilo gitmiş.
Ay canımmm geçen benimde başıma geldi aklım çıktı çok korkunç bi görüntüsü vardı hem görüntüden korktum hemde bebeğe bişi oldu sandımbebeğimi az önce emzirdim. Yatağına yatırırken birden sıçrayıp gözleri kaydı ve donup kaldı 4-5 sn sürdü sarstım eşime bağırdım. Kendini toparladı. Şuan ağlıyorum çok korktum bu neyin nesidir. doktora götüreceğim elim ayağım titriyor
Kesin tanı nasıl kondu peki? Ne kadar süredir diyettesin sen peki? Kaç kilo aldı ? Çok üzülüyorum Rabbim başka dert vermesin tabi. Ama ben nereye kadar yemeyecem bu cocuk ne zaman düzelecek gelişme geriliği olurmu? 3-5 yaş diyen varAynı durumdayız süt ve yumurta alerjisi var bebeğim de ne yiyeceğimi şaşırdım bu ay hiç kilo almadı neredeyse
Çok sevindim yardımımın dokunduğunaBen sana sormuştum ya ismi nedir diye yaklaşık bir ay önce gittik bu doktora büyük çocuğum için. sayesinde hergün yapıyor ama kabızlığı hala var. Yine kontrole götüreceğim 1 ay sonra gelin demiştiazarlamıştı bizi ama hak ettik, davranışınızı düzeltin dedi, her ağlamasına bakmayın o sizin ananız babanız olmuş parmağında oynatıyor dedi
İnşşalah değildir yani ben burdakileri okurken benim basımada geleceğini düşünmemiştim. İsterseniz bir kaka tahlili yaptırın . Gerci onda negatif cıktıgı halde dr diyet verdi bana sümüklü kaka ve isaldi hep. süt ürünleri yumrta ve dana etini kestim sadece.. doktor kuruyemiş susam tavuk paket gıda da yazmıştı.. gercekten az çnce hüngür hüngür agladım. Zor bir süreç çünkü .. siz süt ürünleri ve yumurtayı yavastan bi kesin izleyin yada.İyi geceler anneler. Size bir sorunumla geldim.
Benim kızım 3830 gram 56 cm doğdu. 1 şunat doğumlu şimdi 6500 gr 65 cm. Gelişimi bu şekilde. Mama ve meme ikisi birlikte gidiyoruz. Gaz ilacını 15 gün oldu sanırım bıraktık. Uykusu fena değil. Kaka sayısı da 2 ya da 3.
Gelelim soruna çocuğumun yüzü çok kötü. Kaşımaya çalıştıkça kan revan içinde kalıyor. Bebek cildi gibi değil. Mustela krem aldım gün de iki defa sürüyorum ama bir etki ediyor hop geri aynı. Kakası hafif mukuslu. Doktora da en son 1 aylık götürdüm virüs var diye. Alerjik denebilir mi? Doktor yolu göründü ama sormak istedim yine de. Bugün tahin pekmez yedim coştu çocuğun suratı. Mama yemese direkt diyet yapardım mama da var kafam karışık
Uykuya geçişte yukarı bakma göz kayması olur. Böyleyse endişelenme. Uyurken sıçradı ve sadeceAy canımmm geçen benimde başıma geldi aklım çıktı çok korkunç bi görüntüsü vardı hem görüntüden korktum hemde bebeğe bişi oldu sandımpanik yapmamak için eşimin yanına koştum hemen o da ondada bi kere oldu ben ciddiye almamıştım uykuya geçerken bazan yukarı doğru bakıyolar ya ondan korktu sanmıştım neden oluyormuş acaba
Umarım kolay bir süreç geçirirsiniz hemencecik biter, evdeki bi çok şeye dikkat edin geçmiş olsunÇok teşekkür ederim. Deri testi yaptılar. Ama dediğiniz gibi yine de bu yaş grubunda testler çok doğru sonuç vermez, onun için fizyolojik bulgular gözlemler daha önemli bizim için dedi doktor. Doğduğundan beri sık hapşurur ve en az 4 kez hapşurur. Burun akıntısı yok ama tıkalı gibi. Ağlarken burun ve geniz eti var gibi hır hır kaba ses çıkarır. Annemler çocuğu onlara göre ince giydirdiğim için bana hep üşütüyorsun ondan hapşuruyor diyordu. O yüzden hep üşüyor mu acaba diye düşünürdüm. Bakalım halıları kaldırıp evi iyice temizleyince fark edecek mi.
Laktoz intoleransım var. 1 dilim bisküviyle ben hastanelik olmuştum. Peynir altı suyu tozu bana yoğurttan daha fazla dokunuyor. Allerjide daha dikkatli olmak lazım. Hazır gıda pek tüketmesek iyi olacak. Hazır gıdalar çok riskli. Kızımın da gazı çok oluyor onu söylemeyi unutmuşum. Karnı çok şişiyor. Ufacık bedende belli oluyor zaten şiş karın. Kakası hep mukuslu arada değil. Huzursuzluğu şöyle tarif edeyim. Bugün emzirme odasında 3 anneydik. Sadece benim bebeğim ağlıyordu. Herkes bana yardım etmek için seferber oldu. Çocuğum diyorsun her şeyine katlanıyorsun ama onları görünce gerçekten normal değiliz dedim. Ben bu belirtilere rağmen kararsız kalmıştım. Sizde pek sıkıntı yokmuş. Geçmiş olsun ..
Geçen salı yaptırdık 1000 tlCtesi sünnet olacak bebeğim. 1250tl dedi hastane fiyatlar nasıl piyasayı hiç bilmiyorum
Evet çok zor bir süreç. Yumurtayla başlıyorum çünkü mama da yiyor. Geçmezsemsüt ürünlerine başlayıp mamayı değiştirmem gerek ama bunu tek yapamam bir doktorla ilerlemem şartİnşşalah değildir yani ben burdakileri okurken benim basımada geleceğini düşünmemiştim. İsterseniz bir kaka tahlili yaptırın . Gerci onda negatif cıktıgı halde dr diyet verdi bana sümüklü kaka ve isaldi hep. süt ürünleri yumrta ve dana etini kestim sadece.. doktor kuruyemiş susam tavuk paket gıda da yazmıştı.. gercekten az çnce hüngür hüngür agladım. Zor bir süreç çünkü .. siz süt ürünleri ve yumurtayı yavastan bi kesin izleyin yada.
76.2 İLE başladım şuan 70.4 um. 6 haftadır devam ediyorum. 5.8 kilo gitmiş.
Benim ortanca kizim doğduğu andan itibaren gözleri kayiyordu. Ama normal Bi kayma değil sadece aşağı kayiyordu ve bembeyaz kalıyordu gözler. Bi kaç saniye oylece kalıyordu. 8 gunlukken hastane hastane dolaşmaya başladım. Yukarı yada yanlara kaymasını problem etmiyorlar henüz tam anlamıyla bakmayı bilmedikleri ve göz sinirleri henüz tam gelişmedigi için. Kizimda hidrosefaliden şüphelendiler, her gittiğim cocuk nöroloji doktoru özellikle sordu yukarı mi kayiyor aşağı mı, hep aşağı kayiyordu. Gittiğim her doktordan da bizzat duydum yukarı ve yanlara gitmesinin sorun olmadığını.asagi kaymayı önemsiyorlar, 7-8 kez MR girdi kizim daha 1 aylık olmadan. Başka şehirlere de aldim götürdüm sonuç olarak çok şükür hiç bisey cikmadi. Suan yeni doğan bebeğim de gözleri yukarı kayarak bazen kalıyor öyle uykuya geçeceği zaman. Ben doktora sordum tekrar tamamen göz sinirlerinin tam gelismemesinden dedi. Cok uzattım nöroloji ye giderseniz eğer tomografi çektirmeyin, ilk olarak onu oneriyorlar, Henuz çok küçük çünkü, Allah korktuğunuza ugratmasin insallah, hiç biseyi yoktur Allahin izniylebebeğimi az önce emzirdim. Yatağına yatırırken birden sıçrayıp gözleri kaydı ve donup kaldı 4-5 sn sürdü sarstım eşime bağırdım. Kendini toparladı. Şuan ağlıyorum çok korktum bu neyin nesidir. doktora götüreceğim elim ayağım titriyor
Ben kendim diyet yapınca 2 öğün besleniyorum malesef. Bunda 6 öğün. Azaldı veya artti diyemem çünkü sagipta bakmadım hiçbir zaman. 3.bebek olunca göğüsler de sert değil eskisi gibi. Bebeğimin kilo alımı şuan iyi, her günde kakasını yapıyor, ek besin vermiyorum. Gelişimi de iyi pazartesi doktora gitmiştik muayene için. Demekki yeterli doyuyor bebisPeki bu süreçte sütünüz de bi azalma oldu mu, ben de psikolojik olarak diyet yaparsam sütüm azalacak bebeğim aç kalacak hissi var, bu yüzden bir türlü diyet yapamıyorum
İnşallah canım. Hamileliğim 67 ile başlamıştı. 3 kilo kaldı ilk hedefe. Ama benim 60 olmama gerekiyor ağustos ayına kadar.Yaa maşallah ne güzel darıso başıma diyeyim
Rica ederim tatlım sağlıklı haberler alırsınız İnşallahmerak edip yazdığın için sağol canım. Gittik kan tahlili yapıldı genel muayene yaptı doktor bir sıkıntısı yok gibi duruyor. Önemli bir durum değildir ama içimiz rahat etsin dedi nöroloji doktoruna yönlendirdi. Özel hastanede çocuk nörolog yok. Şehir hastanesinden sıra aldım bakalım haftaya.
Halıyı kaldırmak işe yarıyor bir de perdenizi sadece camı ödetecek kadar kadar seçebilirsiniz . Çok toz barındırıyor. Oğlumun gece burnu tıkanıyor hırıltısı oluyordu tabi egzamasını da tetikliyordu akar. yatak odasında makyaj malzemesi vs ne varsa dolap içine kaldırdım her gün tozları da süpürüyorum çok azaldı şikayetleri.Bebeğinde süt proteini allerjisi olan anneler özel tıbbi mamayı tatlandırmak için bir şey yapıyor musunuz? Kilo alımı olmayınca doktora getirdim. Diğer şikayetlerle birlikte süt proteini allerjisine bağladıben zaten yemiyordum ama takviye verdiğim mamada laktoz süt vardı sonuçta. Üstüne ev akarlarına da allerjisi varmış. Gün içindeki huzursuzluğu uyumaması da ondanmış galiba bakalım tüm halıları kaldıracağım.
Yüzü nasıl kötü canım? Mayayı özel seçmek gerekiyor bu durumda onda da alerjen olabilir.İyi geceler anneler. Size bir sorunumla geldim.
Benim kızım 3830 gram 56 cm doğdu. 1 şunat doğumlu şimdi 6500 gr 65 cm. Gelişimi bu şekilde. Mama ve meme ikisi birlikte gidiyoruz. Gaz ilacını 15 gün oldu sanırım bıraktık. Uykusu fena değil. Kaka sayısı da 2 ya da 3.
Gelelim soruna çocuğumun yüzü çok kötü. Kaşımaya çalıştıkça kan revan içinde kalıyor. Bebek cildi gibi değil. Mustela krem aldım gün de iki defa sürüyorum ama bir etki ediyor hop geri aynı. Kakası hafif mukuslu. Doktora da en son 1 aylık götürdüm virüs var diye. Alerjik denebilir mi? Doktor yolu göründü ama sormak istedim yine de. Bugün tahin pekmez yedim coştu çocuğun suratı. Mama yemese direkt diyet yapardım mama da var kafam karışık
Çok zor gerçekten hemşirem Allah yardımcın olsun. Ama geçici bir süreç Allahtan öyle telkin olalım.İnşşalah değildir yani ben burdakileri okurken benim basımada geleceğini düşünmemiştim. İsterseniz bir kaka tahlili yaptırın . Gerci onda negatif cıktıgı halde dr diyet verdi bana sümüklü kaka ve isaldi hep. süt ürünleri yumrta ve dana etini kestim sadece.. doktor kuruyemiş susam tavuk paket gıda da yazmıştı.. gercekten az çnce hüngür hüngür agladım. Zor bir süreç çünkü .. siz süt ürünleri ve yumurtayı yavastan bi kesin izleyin yada.